- 20 Aralık 2017
- 681
- 911
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.741
Bel agrim ve biraz kasik agrim oluyor arada...dun geve butun kemiklerimde agri oldu zor uyudum..parol icecektim esim icme dedi..bu saate kadar uyumusum..ama iyiyim simdi...Bugun 6. Günün cnm heyecanla bekliyorum sonucunu nasıl geçiyor günlerin varmı belirti falan
Bencede içme cnm sabret inşallah tutunduğuna işarettir nezaman tahlil yapacaksınBel agrim ve biraz kasik agrim oluyor arada...dun geve butun kemiklerimde agri oldu zor uyudum..parol icecektim esim icme dedi..bu saate kadar uyumusum..ama iyiyim simdi...
Çok şükür sonuç pozitif 12.gün kan değerim 660 çıktı. İnşallah darısı başına ve tüm bekleyenlerin başına olur. Bu arada benim evim 5. Kat ve asansör yok. Pat pat inip çıkmadıktan sonra hiçbir şey olmaz yeter ki bana Bi şey olmaz güçlüyüm demeyi bil
Pazartesi sabah canim...sagol iyi dileklerin icin:)Bencede içme cnm sabret inşallah tutunduğuna işarettir nezaman tahlil yapacaksın
Abla nasılsınBel agrim ve biraz kasik agrim oluyor arada...dun geve butun kemiklerimde agri oldu zor uyudum..parol icecektim esim icme dedi..bu saate kadar uyumusum..ama iyiyim simdi...
Benim hic belirtim olmadi canimMerhaba benimde rahim dinlendirilip transferim gerçekleşti ve bugün 7. Günüm tutunması gerçekleşen arkadaşlarım belirtileriniz oldu mu neler yaşadınız paylaşabilirmisiniz.
Hadi yaaKizimin cinsiyetini 16 haftalikken ogrenmistim
18 ocak transfer...28 ocak test :)))81870719 canım transfer ve test gününü söylersen kaydederim ilk sayfaya..
Bu arada ismini yazdırıp sonucu yazmayanları siliyorum sen ve sürekli yazanlar hariç...
Iyiyim canim bekliyorum bakalim sen nasilsinAbla nasılsın
ayy çok az kalmış ya ne çabuk geçiyor günler:)) ilk sayfaya kaydettim.. inşallah bu sefer güzel haberlerini alıcaz..18 ocak transfer...28 ocak test :)))
Sagol canim rabbim nasip etmistir insallah hepinizin duasina ihtiyacim var...ayy çok az kalmış ya ne çabuk geçiyor günler:)) ilk sayfaya kaydettim.. inşallah bu sefer güzel haberlerini alıcaz..
bende iyim abla azaltin günleri insalah pozitif haberlerini alirizIyiyim canim bekliyorum bakalim sen nasilsin
18 ocak transfer...28 ocak test :)))
Amin canım hepimizin İnş.gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hiçbir belirtim olmadı Bende mi gariplik var anlamıyorum çünkü hala belirtim yok. Somut olan tek şey kan sonucumMerhaba benimde rahim dinlendirilip transferim gerçekleşti ve bugün 7. Günüm tutunması gerçekleşen arkadaşlarım belirtileriniz oldu mu neler yaşadınız paylaşabilirmisiniz.
Öğretmenim nasılsın yarın büyük gün dualarımızdasınSagol canim rabbim nasip etmistir insallah hepinizin duasina ihtiyacim var...
Kalcalarimin icinde bacak kemiklerimle baglandigi yerlerde acayip agri var...ve de bacaklarimda...estrofemin yan etkileri sanirim...sagol canim rabbim hayirlisini versin...yarin sabah gitcem kan vermeye...ogleden sonra iki ya da uc gibi belli olur muhtemelenÖğretmenim nasılsın yarın büyük gün dualarımızdasın