- 19 Eylül 2018
- 758
- 605
- 34
-
- Konu Sahibi Benbirdost
Bol bol vitamin ve mineral al cnm günlük 2 litre su iç tüp bebek öncesi çok faydalı bunlar bende iyiyim tatlım yarın istanbula gidiyorum bakalım ne olacak rahim hazırlamaya başlayacak driyim canım uğraşıyorum diyet ve günlük 1 saat. Yürüş yapıyorum bakalım kilo vermem gerekiyor hazirana kadar biraz sen nasılsın
1.5 2 litreye yakin suyu iciyorum canım yesillik tuketiyorum yumurta yiyorum hergun 1 tane abur cubur asitli seyleri cikartim hayatından daha 1 hafta oldu gerci ama bakalım inslah istedigim kiloya düşersem tedavim daha iyi olur diye düşünüyorum hakkında hayırlı olan olur insalah pozitifi görürsün hamiş hamiş banada dua edersinBol bol vitamin ve mineral al cnm günlük 2 litre su iç tüp bebek öncesi çok faydalı bunlar bende iyiyim tatlım yarın istanbula gidiyorum bakalım ne olacak rahim hazırlamaya başlayacak dr
Çok iyi düşünmüssün cnm daha hazirana çok var ozamana kadar düzenli diyetine devam tabiki dua ederim dualarımız hepimiz için inşallah hepimiz birgün emeklerimizin karşılığını alacaz1.5 2 litreye yakin suyu iciyorum canım yesillik tuketiyorum yumurta yiyorum hergun 1 tane abur cubur asitli seyleri cikartim hayatından daha 1 hafta oldu gerci ama bakalım inslah istedigim kiloya düşersem tedavim daha iyi olur diye düşünüyorum hakkında hayırlı olan olur insalah pozitifi görürsün hamiş hamiş banada dua edersin
inslah canım senin dondurulmus trasfermiydiÇok iyi düşünmüssün cnm daha hazirana çok var ozamana kadar düzenli diyetine devam tabiki dua ederim dualarımız hepimiz için inşallah hepimiz birgün emeklerimizin karşılığını alacaz
Yok canımı sıkmadım sadece heyecanım kalmadı.. evet ertelendikçe sanki olumlu olucakmış gibi bir his var içimde belkide oyüzden artık heyecanım kalmadı.. inşallah hepimiz sırayla güzel haberlerimizi veririz canım benimÖyle düşünme cnm canını sıkma bizim tek umudumuz rabbim ne doktor ne hastane hepsi bahane ben senin adına bu ertelemelerde gerçekten bi hayır olduğunu düşünüyorum sabır ve tevekkülle bekleyelim bakalım rabbim neyler neylerse güzel eyler
Evet canım ben polikistik overliyim o yüzden opudan sonra ohss oldum hem onun için hemde dondurulmuşlarla şans daha yüksek diye böyle karar verildi inşallah hayırlısı ile olumlu sonuç alırıminslah canım senin dondurulmus trasfermiydi
ınşallah canımEvet canım ben polikistik overliyim o yüzden opudan sonra ohss oldum hem onun için hemde dondurulmuşlarla şans daha yüksek diye böyle karar verildi inşallah hayırlısı ile olumlu sonuç alırım
Yok canim kalan embriyoyu da burda deniycem...rahimde darlik var onu genisletcez bi de parca aliriz dedi doktorum...transferde zorluk olmustu biliyosun..4 aralik gibi regli olucam bittikten 4 gun sonra gitcem...ocaktaki reglimde de transfer hazirliklari baslayacak nasipseÖğretmenim sen naptın araştırma yapıyomusun
abla transferi kaça yapacak doktorunYok canim kalan embriyoyu da burda deniycem...rahimde darlik var onu genisletcez bi de parca aliriz dedi doktorum...transferde zorluk olmustu biliyosun..4 aralik gibi regli olucam bittikten 4 gun sonra gitcem...ocaktaki reglimde de transfer hazirliklari baslayacak nasipsesen neler yapiyosun..senin bransin neydi? Benim ozel egitim ☺
Ben ev hanımıyım cnm çalışmıyorum :) aslında daha önce hamile kalmışsın embriyolarında 5. Güne gitmiş eğer rahat bi transfer geçirirsen olur inşallah bende şuan yoldayım istanbula gidiyorumYok canim kalan embriyoyu da burda deniycem...rahimde darlik var onu genisletcez bi de parca aliriz dedi doktorum...transferde zorluk olmustu biliyosun..4 aralik gibi regli olucam bittikten 4 gun sonra gitcem...ocaktaki reglimde de transfer hazirliklari baslayacak nasipsesen neler yapiyosun..senin bransin neydi? Benim ozel egitim ☺
Ayy canim kusura bakma baska biriyle karıştırdım seniBen ev hanımıyım cnm çalışmıyorum :) aslında daha önce hamile kalmışsın embriyolarında 5. Güne gitmiş eğer rahat bi transfer geçirirsen olur inşallah bende şuan yoldayım istanbula gidiyorumcnm yarın kontrolüm var
2000 dedi canimabla transferi kaça yapacak doktorun
benimkide 2000 demisti2000 dedi canim
Olsun tatlım burda okadar çok insanlarla konuşuyoruzki bende çok karıştırıyorumAyy canim kusura bakma baska biriyle karıştırdım seniinsallah canim...senin icin hersey yolunda gitsin hayirlisiyla
İnşallah, beklemedeyim hala cnm..mervesm test günün bugün güzel haberlerini bekliyoruz:))
Canım ne yaptin hayırlı sonuclar inslahİnşallah, beklemedeyim hala cnm..
Negatif kızlar olmadıCanım ne yaptin hayırlı sonuclar inslah
hayirlisi canım üzülme allah büyüktür vakti var demekkiNegatif kızlar olmadı