- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.730
-
- Konu Sahibi Benbirdost
Hmm anladım canım 12 kasım diye kaydetmişim seni demek ki yanlış anlamışım demek ki:) inşallah güzel haberlerini alırız..Transferimin 7. günü bugün. Şiddetli adet sancısı ve kahverengi lekelenme başladı bugün. Kan testini 24 kasımda yaptıracağız.
Hmm anladım canım 12 kasım diye kaydetmişim seni demek ki yanlış anlamışım demek ki:) inşallah güzel haberlerini alırız..
Aaaa goruyomusun. Saat kaçta transferin. Çok sevindim vala.Sağol canım aynı güne denk geldik kız :)) bende 26 kasım oldum :)))))
9.15 te merkezde olucam artık kaçta transferim olur bilemiyorum:))Aaaa goruyomusun. Saat kaçta transferin. Çok sevindim vala.
Ayy pardon canım ya benim sürekli transfer tarihi ertelenince tarihleri bile karıştırır oldum :)))Transfer 12 kasımda oldu:)
Canım pgt ye gitmeden önce iki tane koyalım demiş sonra tek koyalım demiş acaba embriyolardan bitanesi sağlıksızmı çıktıda sana demiyolar anlamadım benim sana nacizane tavsiyem kesinlikle iki embriyo koydur şanş olarak daha yüksek tek yumurta ikizliğinede gelince buda seni korkutmasın milyonda bir olan bi durum olacağını zannetmiyorum ama doktoruyun bu tutumu çok tuhaf önce iki deyipte sonra tek koyalım demesi bence detaylı doktoruna sor tatlım rabbim yardımcın olsunCanlar merhaba, bugün kontrolüm vardı kan testlerımı verdım rahım kalınlığım da iyiymiş nasipse 29 unda transfer olacak ama doktorum tedaviye başlarken hep iki embrıyo koyalım dıye teklif etti(hatta bizi ikna etti ) bizde öyle olsun dedik iki embriyomuzu pgt için gönderdik. şimdi tam transfer zamanı yaklaşınca ısrarla tek koyalım diyor iki embriyo olursa 3e veya 4 e bölünebilir diyor. Benim bu tek yumurta ikizliği konusunda pek bilgim yok ama tek yumurta ikizliği daha çok genden gelen bişey değil mi yani aile de varsa ihtimal yükselmiyor mu? ne benim ailem de ne de eşimin ailesin de yok ikizlik (3-4 kuşaktır yok en azından). ben de tutmama ihlimalini düşünerekten iki istiyorum. doktoruma bu durum benimle mi alakalı yoksa herkes için geçerli mi diye soruyorum sana özel bir durum değil tabi ki dıyor.madem herkes için vardı bu ihtimal baştan niye iki dedin? içime bi kurt düştü neden tek embrıyo dıye bu kadar ısrar ediyor olabilir ?
Canım pgt ye gitmeden önce iki tane koyalım demiş sonra tek koyalım demiş acaba embriyolardan bitanesi sağlıksızmı çıktıda sana demiyolar anlamadım benim sana nacizane tavsiyem kesinlikle iki embriyo koydur şanş olarak daha yüksek tek yumurta ikizliğinede gelince buda seni korkutmasın milyonda bir olan bi durum olacağını zannetmiyorum ama doktoruyun bu tutumu çok tuhaf önce iki deyipte sonra tek koyalım demesi bence detaylı doktoruna sor tatlım rabbim yardımcın olsun
hadi bakalım hayırlı olsun canım güzel güzel sonuçlarını alalım inşallahArkadaşlaaaarr ben dün gece adet oldum bu cumaya randevu verdiler cuma günü başlıyoruz rahim hazırlamaya çok şükür tey tey tey dualarınızı bekliyorum  çok heyecanlıyım çoookkk
Genlerle ilgili bişey değil canım bu 5.gün embriyosunun içerde bölünmesi gibi bir durum var yani bir taneden ikiz olabilir 2 taneden de dördüz olabilir buda çok riskli bir durum bende isterim çoğul gebelik ama onları tam gününe kadar taşıyabilecek misin o sorun da var.. 6 aylık doğum yapıp aylarca küvezlerde bebeklerini bekleyeceksin.. benim kendi tarafımda da genelde ikiz oluyor..Canlar merhaba, bugün kontrolüm vardı kan testlerımı verdım rahım kalınlığım da iyiymiş nasipse 29 unda transfer olacak ama doktorum tedaviye başlarken hep iki embrıyo koyalım dıye teklif etti(hatta bizi ikna etti ) bizde öyle olsun dedik iki embriyomuzu pgt için gönderdik. şimdi tam transfer zamanı yaklaşınca ısrarla tek koyalım diyor iki embriyo olursa 3e veya 4 e bölünebilir diyor. Benim bu tek yumurta ikizliği konusunda pek bilgim yok ama tek yumurta ikizliği daha çok genden gelen bişey değil mi yani aile de varsa ihtimal yükselmiyor mu? ne benim ailem de ne de eşimin ailesin de yok ikizlik (3-4 kuşaktır yok en azından). ben de tutmama ihlimalini düşünerekten iki istiyorum. doktoruma bu durum benimle mi alakalı yoksa herkes için geçerli mi diye soruyorum sana özel bir durum değil tabi ki dıyor.madem herkes için vardı bu ihtimal baştan niye iki dedin? içime bi kurt düştü neden tek embrıyo dıye bu kadar ısrar ediyor olabilir ?
Banada 9 da transfer olacak dediler.9.15 te merkezde olucam artık kaçta transferim olur bilemiyorum:))
Benim rahim kalınlığı 9 çıktı.. progesteron sonucum da 0 çıktı. Hasan bey yurt dışında oyüzden elif hanım diye başka bir dr aradı seni de büyük bir ihtimalle elif hanım arar benim progesteron testime ve rahim kalınlığına çok iyi dedi.. rahim kalınlığı bana göre düşük ama normal de kaç olması gerekir bilmiyorum eğer iyi dedilerse bir sorun yoktur stres yapma..Kızlar ben bugün rahim kontorulune gittim. 6.99 cikti. Merkezle görüştüm normal dediler.progesteron testi 0.1 çıktı.kizlar normal mi bu durum.Benbirdost senin sonuçların nasildi.merkezin aramasını bekliyorum şimdi.
Amiiin inşallah. Sen ne zaman başlıyorsun canımmm:))heycanla bekliyorz kizlar ins emeklerinizin karsiligini alirsinz artk sona geldiniz bizde kismetse daha baslangic yapacağız Allah yardımcımız olsun
Bizim yarin uroloji muaynemz var rapor icin son testi vericz persbde tup bebek doktoruyla gorusucem nezman derse ama bizim sayimiz dusuk ya biz doktorun verdigi ilaclari ve takviye kullanabilirz 2ay sperm sayimiz iylessin diye ole bir durum var yaniAmiiin inşallah. Sen ne zaman başlıyorsun canımmm:))
Canım senin transfer nezamandıBenim rahim kalınlığı 9 çıktı.. progesteron sonucum da 0 çıktı. Hasan bey yurt dışında oyüzden elif hanım diye başka bir dr aradı seni de büyük bir ihtimalle elif hanım arar benim progesteron testime ve rahim kalınlığına çok iyi dedi.. rahim kalınlığı bana göre düşük ama normal de kaç olması gerekir bilmiyorum eğer iyi dedilerse bir sorun yoktur stres yapma..