Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Bizim sorunumuz azospermi, yani 0 sperm birdaha tese de çıkarmı onu bilmiyoruz deneme sayım sınırlı 4 tane embriyo var o beni düşündürüyor

Kızlar malesef negatif

Canım hayırlısı böyleymiş demek ki bebişin daha zamanı var. Emin ol Rabbim senin için en doğru en hayırlı zamanda verecektir. Biz duaya sığınan Allah'tan hayırlısını bekleyen insanlarız. Umutsuzluk bize göre değil. Olması değil hayırlı ve sağlıklı olması bizim için ödemli olan.

öyle canım allhimin vardır bi bildigi

Hoşgeldin canım, amin inşallah.. sen aralıkta mı transfer olucan kasım da mı?
Geçen hafta lucrin yaptılar tek doz. 5 kasımda gel usg yapılacak ona göre ilaç vericez dediler sanırımm 10 gün kadar kullanıcam. Sonrada tarih verirler diye düşünüyorım. İlk denemem o yüzden bilemiyorum süreci

Ben lucrinden sonraki 41.gün transfer olucam canım 20 gün kaldı transfere.. benim tedavime göre olsa aralıkta olman gerekiyor ama her doktor farklı prosedür uyguluyor sanırım.. ben seni yinede kasım olarak ekleyeyim bi değişiklik olursa haber verirsin

kızlar estrofem kullananlara bişey sorucam ben ayın 21inden beri kullanıyorum dün 4 taneye çıkmam gerekiyodu verdikleri listeye göre.dün 4 tane içtim akşamdan beri şiddetli bel ağrım ve sağ yan ağrım var bugün artık ağrı kesici içmek zorunda kaldım o sayede biraz hafifledi ama aşırı halsizlik var üzerimde
azıcık evin içinde dolanıyorum gücüm tükeniyo hemen aşırı ter basıyo anlamadım niye böyle oldum
cumartesi kontrolüm var o zaman doktoruma sorucam ama sizlerde de benzer şeyler var mı merak ettim

Bende 3 e çıkardım bugün, benim de adetimi kesti 3. Günde, halsizlik yapıyor banada hep uyumak istiyorum

Kizlar bugun transferin 9.günü...az once kahverengi akinti geldi...dun geceden beri zaten sag kasigim ve vajinamin ici agriyor...regli mi oluyorum dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…