- 19 Eylül 2018
- 758
- 605
- 34
-
- Konu Sahibi Benbirdost
Tugçecim lütfen bişeyler yaz cnm iyimisin nolur kendini üzme ağlama sakın olucak cnm inan buna vakti var daha ama olacak senden ses çıkmayınca bende çok kötü oluyorum lütfen en azından iyiyim deKızlar malesef negatif
Sende daha çok gençmişsin cnm seninde boy boy bebişlerin olacak gör bak bir gün bu çekilen sıkıntılar son bulacak inanıyorum ben. Bende 28 yaşındayım ama bu 7. Ci tedavim pek yaşada takılmayın rabbim isterse olur
Kızlar malesef negatif
bizimde sıkıntımız ayni azospremBizim sorunumuz azospermi, yani 0 sperm birdaha tese de çıkarmı onu bilmiyoruz deneme sayım sınırlı 4 tane embriyo var o beni düşündürüyor
öyle canım allhimin vardır bi bildigiCanım hayırlısı böyleymiş demek ki bebişin daha zamanı var. Emin ol Rabbim senin için en doğru en hayırlı zamanda verecektir. Biz duaya sığınan Allah'tan hayırlısını bekleyen insanlarız. Umutsuzluk bize göre değil. Olması değil hayırlı ve sağlıklı olması bizim için ödemli olan.
bizimde sıkıntımız ayni azosprem
1 tane var canımAllahım hepimizi sevindirsin tez vakitte inşallahBaşka dondurulmuşunuz var mı
Biraz kendini toparla stresini at dondurulmuşunla devam et cnm rabbim yardımcın olsun1 tane var canım
Geçen hafta lucrin yaptılar tek doz. 5 kasımda gel usg yapılacak ona göre ilaç vericez dediler sanırımm 10 gün kadar kullanıcam. Sonrada tarih verirler diye düşünüyorım. İlk denemem o yüzden bilemiyorum süreciHoşgeldin canım, amin inşallah.. sen aralıkta mı transfer olucan kasım da mı?
Ben lucrinden sonraki 41.gün transfer olucam canım 20 gün kaldı transfere.. benim tedavime göre olsa aralıkta olman gerekiyor ama her doktor farklı prosedür uyguluyor sanırım.. ben seni yinede kasım olarak ekleyeyim bi değişiklik olursa haber verirsinGeçen hafta lucrin yaptılar tek doz. 5 kasımda gel usg yapılacak ona göre ilaç vericez dediler sanırımm 10 gün kadar kullanıcam. Sonrada tarih verirler diye düşünüyorım. İlk denemem o yüzden bilemiyorum süreci
Ben lucrinden sonraki 41.gün transfer olucam canım 20 gün kaldı transfere.. benim tedavime göre olsa aralıkta olman gerekiyor ama her doktor farklı prosedür uyguluyor sanırım.. ben seni yinede kasım olarak ekleyeyim bi değişiklik olursa haber verirsin[/QUOTE
Cnm şafak saya saya sende bitirdin gününü maşallahBen lucrinden sonraki 41.gün transfer olucam canım 20 gün kaldı transfere.. benim tedavime göre olsa aralıkta olman gerekiyor ama her doktor farklı prosedür uyguluyor sanırım.. ben seni yinede kasım olarak ekleyeyim bi değişiklik olursa haber verirsin
canım üzüldüm senin adına ama vardır bi hayır de kendini sakın bırakma umudun hep içinde olsun ki gücün kuvvetin yerinde olsunKızlar malesef negatif
kızlar estrofem kullananlara bişey sorucam ben ayın 21inden beri kullanıyorum dün 4 taneye çıkmam gerekiyodu verdikleri listeye göre.dün 4 tane içtim akşamdan beri şiddetli bel ağrım ve sağ yan ağrım var bugün artık ağrı kesici içmek zorunda kaldım o sayede biraz hafifledi ama aşırı halsizlik var üzerimde
azıcık evin içinde dolanıyorum gücüm tükeniyo hemen aşırı ter basıyo anlamadım niye böyle oldum
cumartesi kontrolüm var o zaman doktoruma sorucam ama sizlerde de benzer şeyler var mı merak ettim
tesekkur ederim canım allah büyük ınşallah olacak bıdahakınecanım üzüldüm senin adına ama vardır bi hayır de kendini sakın bırakma umudun hep içinde olsun ki gücün kuvvetin yerinde olsun
bence bebeğin tutunuyor annesıKizlar bugun transferin 9.günü...az once kahverengi akinti geldi...dun geceden beri zaten sag kasigim ve vajinamin ici agriyor...regli mi oluyorum dersiniz
Bana regli oluyorum gibi geliyor karnimda da bi sislik var bugunbence bebeğin tutunuyor annesı