• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim ağzı yetmezliği

cadolosum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
194
119
53
29
merhabalar. İlk hamileliğim 31+4 haftalık erken dogum olmuştu. Sebebini bulamamışlardı. Şimdi 2. Kez hamileyim geçen hafta öğrendim ki rahim ağzı yetmezliğim varmış 25 haftalık hamileyim. Haftam büyük oldugu için serklaj dikiş olmaz dediler PESSER HALKA takılacak. Pesser halka takılan var mı aranızda durumunuz nasıl. Ne zaman doğum yaptınız ??

Selam arkadaşlar öncelikle Rabbim hepimize sağsalim bebişlerimizi kavuştursun inşallah
Benim sorunum şu; bugün kendi doktorumdan hariç özel olarak gittiğim doktoruna gittik eşimle. Amacımız cinsiyetini öğrenmekti çünkü kendi doktorumuz ikili testten sonra bidaha 20.haftada detaylı ultrason için çağırdı ve önümüzde 6 hafta vardı. Dayanamayıp daha hamile kaldıktan sonra 1 kere gittiğimiz doktora yine gittik. Neyse açıklayacam diye çok uzattım şu an 15+3 deyim bana serviks uzunluğumun kısa olduğunu söyledi. 25mm miş panik yaptım biraz takip edilmesi gereken bi durum dedi. Bizde eşimle bu önümüzdeki hafta kendi doktorumuza gidicez birde bakalım ne diyecek. Benim gibi aynı haftada aynı durumu yaşayan arkadaşlarım oldu mu? Ve olduğsa ne dendi ne yapıldı.
Hepinize çok teşekkür ederim şimdiden.

Back