Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Günde 3 kez 2şer progestana devam, doktor endol ve 3 gün antibiyotik verdi, 1 tane de iğnem var yarın. perşembe yine kontrol var. İnşallah her şey yolunda gider. Sürekli yatıyorum. Sadece lavaboya gidiyorum. Doktorum 5 gün daha rapor yazacak ama sonrası nasıl uzatılır hiç bilmiyoRum😔oturarak çalışıyorum ama stresli bir işim var. rapor süreçleri nasıl işliyor bilen var mı?

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Günde 3 kez 2şer progestana devam, doktor endol ve 3 gün antibiyotik verdi, 1 tane de iğnem var yarın. perşembe yine kontrol var. İnşallah her şey yolunda gider. Sürekli yatıyorum. Sadece lavaboya gidiyorum. Doktorum 5 gün daha rapor yazacak ama sonrası nasıl uzatılır hiç bilmiyoRum😔oturarak çalışıyorum ama stresli bir işim var. rapor süreçleri nasıl işliyor bilen var mı?
Şifa olsun ilaçların. Ama progestanı vajinal alıyorsan, 20 dk uzanman lazım zaten. İşteysen nasıl mümkün olcak ki ? Ücretsiz izne çıkamaz mısın

Çok geçmiş olsun canım bu grupta hepimiz aynıyız serklajlı anne grubundanız bende 21+2 de acil serklaj oldum ve İran yatarak bu günlere geldik çok şükür benim doktorum serklajı attıktan sonra 1 ay rapor verdi sonrasında da ben hep raporla geldim çok şükür 30. Haftaya geldik ve ikiz oldukları için doğum iznine ayrılacağım inş sizinde bu zamanları raporla geçirmenizi tavsiye ederim her ne kadar dikiş güvencede olsa Allah korusun her türlü risk hala geçerli biz diğer normal hamile anneler gibi olamayız her zaman çok dikkatli olmalıyız enfeksiyon dikişin en büyük düşmanı çok dikkat ister ve daha bir sürü durum var elinden geldiği kadar rapor alıp evde dinlenmelisin

Spycie Spycie Canım doktorun heyet raporu versin konuş. Ben de heyet raporu ile idare ediyorum. Arada yanacak izinlerimi kullandım. Bu ikinci heyet raporum. Kısmetse 28 de bir 30 gün daha verecek zaten 32 den sonra da yasal izin hakkım olacak .

katinaizmir katinaizmir canım hayırlısı olsun güle güle büyüt bebeğini. O kadar sevindim ki anlatamam.
Spycie Spycie Canım doktorun heyet raporu versin konuş. Ben de heyet raporu ile idare ediyorum. Arada yanacak izinlerimi kullandım. Bu ikinci heyet raporum. Kısmetse 28 de bir 30 gün daha verecek zaten 32 den sonra da yasal izin hakkım olacak .
canım perşembe günü kontrolüm var, doktorumla konuşacağım. 24 saatin 23,5 saati yatıyorum. Bu şekilde nasıl çalışayım nasıl verimli olayım zaten. bugün proluton iğnemi vuruldum. Hepsi şifa olsun inşallaH. Birer birer geçsin önce günler sonra da haftalar.

katinaizmir katinaizmir Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🥰🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Mis gibi pembik pembik Çek kokusunu içine 😍 çok sevindim hayırlı olsun 🤩

katinaizmir katinaizmir gözün aydın canım umarım sende bebişinde iyisinizdir

katinaizmir katinaizmir canım hayırlısı olsun güle güle büyüt bebeğini. O kadar sevindim ki anlatamam.

canım perşembe günü kontrolüm var, doktorumla konuşacağım. 24 saatin 23,5 saati yatıyorum. Bu şekilde nasıl çalışayım nasıl verimli olayım zaten. bugün proluton iğnemi vuruldum. Hepsi şifa olsun inşallaH. Birer birer geçsin önce günler sonra da haftalar.

katinaizmir katinaizmir Canım hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün.
Hepinize teşekkür ederim kızlar, dün gece suyum geldi ve sonrasında kızıma kavuştum 37+2de
.Malesef solunumu rahat olmadığı için ilk beslenme sonrası kuvöze alındı, sonra da takibi için başka bir kuruma sevk edildi. İnşallah en kısa sürede kavusucaz, dualarınıza minigimi de ekleyin olur mu? Allah hepimize sağlıklı kavusmalar yaşatsin inşallah🙏🏻Kaç zamandır sabrettik, biraz daha sabır istedi benden, inşallah sonu güzel olacak🌸

Hepinize teşekkür ederim kızlar, dün gece suyum geldi ve sonrasında kızıma kavuştum 37+2de
.Malesef solunumu rahat olmadığı için ilk beslenme sonrası kuvöze alındı, sonra da takibi için başka bir kuruma sevk edildi. İnşallah en kısa sürede kavusucaz, dualarınıza minigimi de ekleyin olur mu? Allah hepimize sağlıklı kavusmalar yaşatsin inşallah🙏🏻Kaç zamandır sabrettik, biraz daha sabır istedi benden, inşallah sonu güzel olacak🌸
Rabbim şifa versin inş tez zamanda çıkar kuvözden eve geçersiniz canım

Kızlar ben size bişey sorucam benim karnım çok sert oluyor neden acaba ? Ağrı sancı yok sadece sert bebek hareketlerini de hissediyorum acaba kasılma mı oluyor ?

Kızlar ben size bişey sorucam benim karnım çok sert oluyor neden acaba ? Ağrı sancı yok sadece sert bebek hareketlerini de hissediyorum acaba kasılma mı oluyor ?
Magnezyum kullanıyor muydun?Karın sertleşmesi için ben günde bir tane magnezyum kullanıyorum.Ama yine sertleşmem oluyor.Günde 2 tane kullananlar var sanırım.Benim muayene haftaya gidince sorayım bunu da.

Canım toplanma gibi bir hissiyat var mı? Bazen çok yediğimde ya da duş alırken benim karnım da sert oluyor.
Yok canım bugün kontrolüm vardı doktor 10 dan fazla olursa yaz bana dedi. Ama sayamam ki elimi koyduğumda hissediyorum.
Magnezyum kullanıyor muydun?Karın sertleşmesi için ben günde bir tane magnezyum kullanıyorum.Ama yine sertleşmem oluyor.Günde 2 tane kullananlar var sanırım.Benim muayene haftaya gidince sorayım bunu da.
Evet günde 2 magnezyum alıyorum. Magosit kullanıyorum

Anlık bi sertlik mi ? Karnının bi tarafında top gibi olması gibi, ya da bebek poposunu dayıyor gibi bi his varsa kasılma bunlar.
Agrı sancı da yok diyorsun çünkü. Kasılma olmama ihtimali fazla gibi.

X