Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Bi onceki gebeliğim de benimde suyumda azalma vardi hatta boyle oturdugumda biseyin aktigini hissedip test yaptirdim alan kişi buyuk ihtimal dogru alamadigi icin test negatif dediler. Sonra su iyice azalip gelişimi de yavaşlayinca cok bekletemedi 2.800 gr dogdu 36+5 de.
Haftanız iyiymiş. Benim haftam daha çok erken oldugu için korkuyorum. Bebegin suyu kac cm di dogum yaptığınızda? Bide bebek düzenli olarak kilo almaya devam etti mi? Yani benimki gibi 48 gr aldığı oldu mu?

Haftanız iyiymiş. Benim haftam daha çok erken oldugu için korkuyorum. Bebegin suyu kac cm di dogum yaptığınızda? Bide bebek düzenli olarak kilo almaya devam etti mi? Yani benimki gibi 48 gr aldığı oldu mu?
Su sizmazini fark ettigim da sanirim 32 hafta civariydi. Tansiyondan dolayi hastanede yatiyordum hergun farkli dr kontrol ediyordu her kafadan bi ses cikiyordu hatirlamiyorum haftalik aldigi kiloyu bu yuzden. Ama dogumdan onceki gun cok az kaldiğini sadece sağ cepte 5 cm oldugunu hatrliyorum

Su sizmazini fark ettigim da sanirim 32 hafta civariydi. Tansiyondan dolayi hastanede yatiyordum hergun farkli dr kontrol ediyordu her kafadan bi ses cikiyordu hatirlamiyorum haftalik aldigi kiloyu bu yuzden. Ama dogumdan onceki gun cok az kaldiğini sadece sağ cepte 5 cm oldugunu hatrliyorum
36. Haftada 5 cm kalmışsa gayet iyi.. benim 29. Haftada 8 cm

Baya uzun kullanmışsınız sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah,bende yan etki yaptı başlarda daha çoktu zamanla alışırmı vücut acaba

Benimde ilk başta baş dönmesi oluyordu tansiyon düşüklüğü falan ama sonra alıştı vücut. Saolun inş küvezde şimdi inş sağlıkla kavuşurum 😐

İnşallah hepimiz saglikla tamamlariz gunumuzu🙏 serklajim var sadece dikişim tutuyor 14+2 haftalikken atildi. Bu benim 5. Gebeliğim 2 de başarisiz serklajli kayibim oldu ama malesef okadar yatmama ragmen benimki uzamadi inşallah kimse bu zor duruma düşmez
Slm canım senin bir bebeğin var sanırım serklaj ile zor oluyor mu bide cocukla.benim bir yavrum var tekrar gebelik olursa yine serklaj olacam.ama malum çocukla uzanmak imkansız gibi bir şey

Süt gibi akıntısı olan oldumu sabah biraz koyuydu pütürlü şimdi süt gibi aktı böyle olan varmı acaba arkadaşlar 24 haftalık, serklajım var

Slm canım senin bir bebeğin var sanırım serklaj ile zor oluyor mu bide cocukla.benim bir yavrum var tekrar gebelik olursa yine serklaj olacam.ama malum çocukla uzanmak imkansız gibi bir şey
Selamlar, evet 22 aylik bi kizim var , 16 aylikken hamile olduğumu ogrendim cok korktum cok uzuldum cunku hamileligim cok rezil geciyordu. İlk uc ay rahat davrandim ama dikişten sonra, yattiğim yerden uyuttum, hemen beş dakika yemegini yedirdim,bunlari benim yapmami istiyor cunku. Sagolsun annem geliyor bakmaya gunduzleri, aksamda esim bakiyor ama yinede tamamen istraat halinde degilim mecbur kaldiriyor cocuk. Bakan biri olmazsa cocugunuzda kucukse cidden zor olur😔

Selamlar, evet 22 aylik bi kizim var , 16 aylikken hamile olduğumu ogrendim cok korktum cok uzuldum cunku hamileligim cok rezil geciyordu. İlk uc ay rahat davrandim ama dikişten sonra, yattiğim yerden uyuttum, hemen beş dakika yemegini yedirdim,bunlari benim yapmami istiyor cunku. Sagolsun annem geliyor bakmaya gunduzleri, aksamda esim bakiyor ama yinede tamamen istraat halinde degilim mecbur kaldiriyor cocuk. Bakan biri olmazsa cocugunuzda kucukse cidden zor olur😔
30 aylık olacak ama bakacak kimse yok maalesef 😔 her şeyi benimle yapmayı seviyor o yüzden bu zorlar beni sanırım. Teşekkürler cevap için 🌺

Süt gibi akıntısı olan oldumu sabah biraz koyuydu pütürlü şimdi süt gibi aktı böyle olan varmı acaba arkadaşlar 24 haftalık, serklajım var
Benim genelde oluyordu özellikle sabahları

Merhaba 24 den 34.haftaya sadece dikiş üzerinde geldiğinizi söylemişsiniz. Umutlarım yeşerdi 💕
29.haftamdayım doktorum önlem amaçlı ciğer geliştirici yapmıyor. Ne zaman sancıyla gelirden ozaman yaparız durdurabildiğimiz kadar durdururuz dedi. Ama ben korkuyorum. Size ciğer geliştirici yapılmışmıydı ?
Benim açılmam ve rahim de kısalma vardı dikiş tutuyordu 39. Hafta da doğum yaptım sancım da yoktu bekklesem 40 olurdu yani dikiş gerçekten tutuyor Bşraz sa nasip kısmet

X