Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Hastanede yattığımda verdikleri saati kaydettim ona göre düzenledim sabah 6, 10, 14, 18, 22, 24 saatlerinde alıyorum mesela alarmı kurdum saati saatine içiyorum. Onun adet sancısı yaptığını sanmıyorum. Genelde tansiyon düşüklüğü yapıyordu. Adet sancın sürekli oluyorsa doktorla görüş mutlaka. Ben en ufacık sancım da ağrım da doktoruma bilgi veriyorum hemen gel diyor kontrol ediyor.
Enfeksıyon çıktı sanırım o tetıkledı gebelıgın bazımdan berı var bı sancılarım

Adet sancısını önemsemedi mı bende adet sancısı doğum sancısı olur dıye korkuyordum nıdıcart yan etkı yapıyor mu birde gece nasıl ayarlıyorsun ılac saatlerin kaçtan kaça mesela saatlı yutmak daha mı faydalı
Protestan ilaçları özellikle Protestan dexwafet ağrıdı yapıyor ben öyle biliyorum

Geçen gün kontrolüm vardı doktor ölcüm yaptı ve erken dogum riskin olabilir dedi. Henüz 16. Haftadayım. 4 lü tarama testi verdi . 1 hafta so ra gel hem sonucu cıkmıs olur hemde bir daha ölcüm yapacagım eğer düzelmesse istirahat vercem dedi. Cok korkuyorum. Nasıl gececek su bir hafta

Evet sürekli yatıyorum ben sadece WC banyo ve yemek için kalkıyorum az kaldı sabredeceğim inşallah ağrım oluyor evet belki biraz yürüyüş felan yapsam ağrım azalır ama yapamıyorum
Inş zamanında kavuşuruz cnm bende yatıyorum genelde ne tür agrıların var benımde var ağrım

Inş zamanında kavuşuruz cnm bende yatıyorum genelde ne tür agrıların var benımde var ağrım
Karın ağrısı oluyor benim genelde sürekli yattığıma bağlıyorum ama bilmiyorum 34 felan olsa çok iyi olur karnımda sertleşmede oluyor benim gün içerisinde inşallah bir kaç hafta daha bekler diye dua ediyorum sizin nasıl

Karın ağrısı oluyor benim genelde sürekli yattığıma bağlıyorum ama bilmiyorum 34 felan olsa çok iyi olur karnımda sertleşmede oluyor benim gün içerisinde inşallah bir kaç hafta daha bekler diye dua ediyorum sizin nasıl
Benımde kaşık bel adet agrısı gbı agrılar oluyor yan yattığım ıcın rahım agrısı oluyor baskımı var ne varsa anlamadım aynen 34.35bı olsak küveze girmez girsede az kalır

Benımde kaşık bel adet agrısı gbı agrılar oluyor yan yattığım ıcın rahım agrısı oluyor baskımı var ne varsa anlamadım aynen 34.35bı olsak küveze girmez girsede az kalır
İnşallah o zamanları görürüz bende hep yan yatıyorum her geçen gün bizim için güzel birsey diye düşünüyorum artık😌

X