- 27 Şubat 2022
- 37
- 11
- 30
- Konu Sahibi hidennisko
- #107.461
37 haftalik dogum yaptim hastanede yata yata yaptim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
37 hafta çok iyiymiş neden yattınız peki ben de iki üç kere yattım hastanede37 haftalik dogum yaptim hastanede yata yata yaptim
Ben sürekli yatıyorum erken doğum riski yüzündenKızlar benim gibi serklaj yüzünden sürekli yatan var mı. Sadece lavabo için ayağa kalkıyorum. Ve artık bacak ağrısı çok zorlamaya başladı beni. Gece ağrı yüzünden uyuyamıyorum. Benim gibi yaşayan var mı aranızda. Doktoruma söyledim ama benim için önemli olan kasık ağrısı ve suyun gelmesi diyor pek sallamadı nedense bu konuyu
Ben sürekli yatıyorum erken doğum riski yüzünden
Gebeliğin başından beriNe kadar zamandır yatıyorsun peki
Gebeliğin başından beri
Benim kanamam çok oldu sonra plesenta aşağıda dedi doktor sonrada rahim ağzı olması gerekenden kısa dedi o yüzden. Amin inşallah sağlıkla ve zamanında kucağımıza alırızBenim gibi bel ve bacak ağrısı yaşıyor musun peki. Kaslarım resmen eridi. Allah sana da kolaylık versin neyse ki az kalmış senin darısı başıma umarım. Senin tam olarak ne risk var peki
Benim kanamam çok oldu sonra plesenta aşağıda dedi doktor sonrada rahim ağzı olması gerekenden kısa dedi o yüzden. Amin inşallah sağlıkla ve zamanında kucağımıza alırız
Sizin kaçcm çıktı rahim ağzı uzunluğuİnş inş
Sizin kaçcm çıktı rahim ağzı uzunluğu
Benim 2.5 civarı hala ama doktor rahim ağzı kısa diye kesinlikle erken doğum olur diyemem dedi sadece ihtimal daha fazla dedi birde ben zayıfım o yüzden daha risklisin dedi 28. Hafta sınır mış bebeğin yaşaması için öyle demişti ne kadar ileri olursa o kadar iyi10 mm e kadar düşmüştü. Sizin ne kadardı
Benim 2.5 civarı hala ama doktor rahim ağzı kısa diye kesinlikle erken doğum olur diyemem dedi sadece ihtimal daha fazla dedi birde ben zayıfım o yüzden daha risklisin dedi 28. Hafta sınır mış bebeğin yaşaması için öyle demişti ne kadar ileri olursa o kadar iyi
Hiç belli olmuyor ki ne olacağı evet 28. Hafta önemliymiş ciğer geliştirici yapıldı size bana 24 de 28 ve 32 de yapıldıBenim dikiş atıldı öyle toparlayabildi rahim açıklığı oldu kese dışarı çıktı falan. Sizin yine çok düşük değilmiş kısalık. Bende 28. Haftayı görsem biraz rahatlayacağım.
Hiç belli olmuyor ki ne olacağı evet 28. Hafta önemliymiş ciğer geliştirici yapıldı size bana 24 de 28 ve 32 de yapıldı
Benimki çok riskli olduğu için yapıldı genelde 28. Haftadan sonra yapılıyor öyle gördüm siz hep yatıyor musunuz pekiHayır yapılmadı bunu öğrendiğim iyi oldu haftaya gittiğimde sorarım okadar erken yapıldığını bilmiyordum
Benimki çok riskli olduğu için yapıldı genelde 28. Haftadan sonra yapılıyor öyle gördüm siz hep yatıyor musunuz peki
Bende öyleyim bir de proluton haftada bir yapıyoruz siz yapıyprmusunuzBenimki de çok riskliydi hatta doktorun hiç umudu yoktu benden. Sadece lavaboya kalkıyorum onun dışında hep yatıyorum. Hastaneye bile arabada yatarak gidiyorum hiç oturmuyorum korkudan. Bakalım bizimki ne zaman yapmayı düşünüyor
Bende öyleyim bir de proluton haftada bir yapıyoruz siz yapıyprmusunuz
Günde 12 tanemiBen haftada 2 defa yapıyorum. Birde erken doğumu engellemek için nidicard içiyorum günde 12 tane
Günde 12 tanemi