- Konu Sahibi hidennisko
- #106.401
S starrdustt canım nasılsın merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nasılsın bizi haberdar et, Allah yardımcınız olsunKızlar şimdi nst çekildi sancılarım başlamış. Doktorum aç kal dedi. Dua edin sağlıcakla kucağıma alayım
Geçmiş olsun, serklaj için haftanız ileri geldi bana ama tabiki doktorunuz en iyisini bilir, zaten 34 e ulaştığınızda yaşam sınırı geçilmiş oluyor acaba bikaç hafta yatarak fayda etmezmiydi? Benim 21. Haftada bile dikiş önerilmedi doktorların hiçbiri tarafından , 27 mm idi belki ondan bilmiyorum ama 20 kötü değil bu haftalarda, benim de 30. Haftada 20 idi bu arada, çok şükür dikişsiz 34 deyim şuan. Ben yönlendirmeyeyim tabi ama belki farklı bi doktor görüşü daha alınabilirMerhaba 29+4 günlük hamileyim geçtiğimiz hafta cumartesi günkü doktor kontrolümde serviks uzunluğum 23 mm çıkmıştı. Doktorum proluton iğne yaptırdı tek seferlik ve dün yani çarşambaya kadar sürekli yatmamı tekrar kontrol edeceğini söyledi. Gerekirse serklaj olacağımı söylemişti.
dün kontrole gittiğimde serviks 20mm düşmüş ve kesin çözüm olarak serklaj önerdi. Şuan bebeğim 1400 gr ve 1500 gramı geçen bebekler bu haftalarda ağırlığı arttıkça aşağıya baskısı daha çık artacağından bir anda doğum başlar ağrısız acısız açılman olur ve suyun gelir bebeği durduramayız bize bi 9 hafta daha lazım bebeğin içerde kalması gerekiyor dedi ve serklaj kararı alındı . haftaya salı yani 30+2 de yanlış hesaplamadıysam serklaj olacağım riskleri var mı ameliyat sonrası çok ağrı oluyor mu enfeksiyon konusunda dikkat etmem neler başından geçen varsa bana Bilgi verebilir mi rica etsem şimdiden teşekkür ederim
Bebeğin kilosu arttıkça daha çok baskı yapıp doğumu başlatabilir ve ağrın acın olmadan doğumun başladığını anlamazsın dedi açıkçası ve serklaj kararı aldı hem serviks kısa bende rahimde açılma başlamış ilk gittiğim kontrole göre dünkü kontrolde açılma ilerlemiş o yüzden serklajın şart olduğunu söylediGeçmiş olsun, serklaj için haftanız ileri geldi bana ama tabiki doktorunuz en iyisini bilir, zaten 34 e ulaştığınızda yaşam sınırı geçilmiş oluyor acaba bikaç hafta yatarak fayda etmezmiydi? Benim 21. Haftada bile dikiş önerilmedi doktorların hiçbiri tarafından , 27 mm idi belki ondan bilmiyorum ama 20 kötü değil bu haftalarda, benim de 30. Haftada 20 idi bu arada, çok şükür dikişsiz 34 deyim şuan. Ben yönlendirmeyeyim tabi ama belki farklı bi doktor görüşü daha alınabilir
Kaç haftalıksın canım,korkma inşallah zamanını bekler Allah büyüktür. Dualarımız seninle,sende kendine ve bize dua etKızlar merhaba Hala doğurmadım takip ediyorum kasılmaları. Sık geliyor ama düzenli değil eli kulağında bekliyoruz evdeyim şu anda. İnş sağlıkla gelir E Edacnr Dora01 Mcz09 Yellowpepper
İnş canım doğsa da iyi bşr hafta da inş daha da gecikirKızlar merhaba Hala doğurmadım takip ediyorum kasılmaları. Sık geliyor ama düzenli değil eli kulağında bekliyoruz evdeyim şu anda. İnş sağlıkla gelir E Edacnr Dora01 Mcz09 Yellowpepper
Çok şükür haftan iyi, inşallah sağlıkla gelsin kuzucukKızlar merhaba Hala doğurmadım takip ediyorum kasılmaları. Sık geliyor ama düzenli değil eli kulağında bekliyoruz evdeyim şu anda. İnş sağlıkla gelir E Edacnr Dora01 Mcz09 Yellowpepper
Merhaba iki mesajına da toplu cvp olsun. Milastayım ben özel bir kliniğe gidiyorum. Vajinal olarak ölçülüyor zaten rahim kısalığı ölçüsünde en kesin bilgiyi o şekilde veriyor doktor. Sen Muğla'nın neresindesin?Vajinal mi olculuyor karindanda olculuyormu cnm snn gcmis olsn
Ben ilk 24.haftada oldum 2 doz 12 saat arayla. Daha sonra 28.haftamda tek doz oldum. 32.haftaya gelirsem inşallah tekrar tek doz olacağım. Bende ekstra bir yan etkisi olmadı. Öyle baş dönmesi kusma vs.. Fakat iştahım iyice arttı ya psikolojik ya kortizonlu olduğu için bu iğnelerin bir etkisi bilmiyorumKızlar ciğer geliştirici iğne kaçıncı hafta oldunuz yan etkisi oldu mu
Evet nasipte öte köy yok ben 30.haftaya girdim bugün il merkezinde bahsettiğim özel hastaneyi arayıp bilgi almayı deneyeceğim. Pazartesi nasip olursa kontrol var yine ölçecek bakalım kaç çıkacak merak ve korku ile bekliyorum. Gerçekten son 2 haftadır evin içindeydim hafif kıpırdadım iş yapmadım yattım ilaçlara da devam. Artık nolur bir faydası olsun.. Doğum günüm geldi eşim yemeğe gidelim arabayı hemen restaurant önüne park ederim yürümezsin yemeği hızlıca yer kalkarız dedi ona bile hayır dedim sırf pişman olmamak adına.. Haftam biraz daha ileri olsa kabul ederdim ama daha 30.haftayı yeni gördüm. Bu kadar fedakarlık yapıyoruz Rabbim yüzümüzü güldürsünTabiki var, kişiden kişiye değişiyor bu o yüzden nasipte ne varsa o olacak. Benim şuan 2 ve 33. Haftadayım, eminim yine kısalmıştır. Doktorum bana çok daha kısa olup son haftada doğuran da var, 30 olup birden açılan da var demişti, hiç bilinmez bir konu bu rahim ağzı gerçekten, doktorun ne diyorsa onu yap, dua et gerisi Allahtan.
Günaydın canım yüceleni mi arayacaksın? Bir bilgi alırsan benimlede paylaşırmısın?Evet nasipte öte köy yok ben 30.haftaya girdim bugün il merkezinde bahsettiğim özel hastaneyi arayıp bilgi almayı deneyeceğim. Pazartesi nasip olursa kontrol var yine ölçecek bakalım kaç çıkacak merak ve korku ile bekliyorum. Gerçekten son 2 haftadır evin içindeydim hafif kıpırdadım iş yapmadım yattım ilaçlara da devam. Artık nolur bir faydası olsun.. Doğum günüm geldi eşim yemeğe gidelim arabayı hemen restaurant önüne park ederim yürümezsin yemeği hızlıca yer kalkarız dedi ona bile hayır dedim sırf pişman olmamak adına.. Haftam biraz daha ileri olsa kabul ederdim ama daha 30.haftayı yeni gördüm. Bu kadar fedakarlık yapıyoruz Rabbim yüzümüzü güldürsün
İnşallah ilerleyen haftaları görmek nasip olur hepimize tabi ki paylaşırım gün içinde arayacağım yüceleniGünaydın canım yüceleni mi arayacaksın? Bir bilgi alırsan benimlede paylaşırmısın?
İnşallah bu zamana geldin daha da ileri gidersin gideriz.
Bizde 27.haftayı gördük çok şükür Allah sağ salim zamanı gelince kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Evet nasipte öte köy yok ben 30.haftaya girdim bugün il merkezinde bahsettiğim özel hastaneyi arayıp bilgi almayı deneyeceğim. Pazartesi nasip olursa kontrol var yine ölçecek bakalım kaç çıkacak merak ve korku ile bekliyorum. Gerçekten son 2 haftadır evin içindeydim hafif kıpırdadım iş yapmadım yattım ilaçlara da devam. Artık nolur bir faydası olsun.. Doğum günüm geldi eşim yemeğe gidelim arabayı hemen restaurant önüne park ederim yürümezsin yemeği hızlıca yer kalkarız dedi ona bile hayır dedim sırf pişman olmamak adına.. Haftam biraz daha ileri olsa kabul ederdim ama daha 30.haftayı yeni gördüm. Bu kadar fedakarlık yapıyoruz Rabbim yüzümüzü
Aradım hastaneyi moralim sıfırlandı.. Kadın doğuma bağladılar sekretere dedim böyle böyle erken doğum olursa kaç hafta sonrasında alıyorsunuz. Dedi ki 35.hafta sonrasını kabul ediyoruz. Yahu çocuk 35i görse belki küveze bile gerek kalmayabilir. Bana kendi doktorumun hemşiresi demişti ki 30.haftayı doldurunca yücelen alıyor. Yalan oldu.. E şimdi ne olacak? bu arada klasik bebek burada doğar sevk edilir dedi 35 ten öncesi için..Günaydın canım yüceleni mi arayacaksın? Bir bilgi alırsan benimlede paylaşırmısın?
İnşallah bu zamana geldin daha da ileri gidersin gideriz.
Bizde 27.haftayı gördük çok şükür Allah sağ salim zamanı gelince kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Esnaf hastanesini ara istersen birde, 35te doğan bebeklerin çoğu küvöze bile ihtiyaç duymuyor ki ne kadar salakça konuşmuşlar. Bu arada korkunca insanın başına geliyor korkma inşallah zamanında doğacaklar bebeklerimiz.Aradım hastaneyi moralim sıfırlandı.. Kadın doğuma bağladılar sekretere dedim böyle böyle erken doğum olursa kaç hafta sonrasında alıyorsunuz. Dedi ki 35.hafta sonrasını kabul ediyoruz. Yahu çocuk 35i görse belki küveze bile gerek kalmayabilir. Bana kendi doktorumun hemşiresi demişti ki 30.haftayı doldurunca yücelen alıyor. Yalan oldu.. E şimdi ne olacak? bu arada klasik bebek burada doğar sevk edilir dedi 35 ten öncesi için..
Esnaf bana uzak yani Fethiye milastan 3 buçuk 4 saat.. Onun yerine izmire giderim 2 buçuk saate. Bodrumu bir arayayım diyorum acıbademi Allah korusun bu stres fena..Esnaf hastanesini ara istersen birde, 35te doğan bebeklerin çoğu küvöze bile ihtiyaç duymuyor ki ne kadar salakça konuşmuşlar. Bu arada korkunca insanın başına geliyor korkma inşallah zamanında doğacaklar bebeklerimiz.
Doğru haklısın ara bakalım ne dicekler.Esnaf bana uzak yani Fethiye milastan 3 buçuk 4 saat.. Onun yerine izmire giderim 2 buçuk saate. Bodrumu bir arayayım diyorum acıbademi Allah korusun bu stres fena..