- Konu Sahibi hidennisko
- #102.501
Benim şuanda sol kasığımda ağrı da var sizin de oluyor muydu bu ağrıda korkutuyor beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluyor daha da artacak son haftalara doğru o sıkıntı değil dert etmeBenim şuanda sol kasığımda ağrı da var sizin de oluyor muydu bu ağrıda korkutuyor beni
Oluyor daha da artacak son haftalara doğru o sıkıntı değil dert etme
Olur tabi ne zaman istersen sor senBen burdan size arada soru sorsam olur mu
NasılsınızMerhabalar ben 13.haftamda serklaj oldum şu an 23.haftadayım ama dün kahverengi akıntı geldi iç çamaşırımı ıslatacak kadar. Acile gittik progestan, endol ve iğne verdi pazartesi doktora gideceğim ama korkuyorum neden olmuş olabilir başına gelen var mı
Evet canım serklaj ipi sen herzamanki gibi ilacını kullan bende bugün serklaj oldum bu ikinci inşallah bunuda sağlıkla eve götürmeyi rabbim nasip etsinİyi akşamlar kızlar geecb hafta cuma günü serklajım yapıldı, progestan fitil kullanıyorum akşamları bu akşam ilk defa fitili atarken elime ip gibi birşey değdi serklaj ipi olabilir mi yoksa fitil olarak kullandığım için progestan kalıntısı mı bilemedim parmağımla fitili iterken değdi. Var mı böyle bir şey yaşayan
Merhabalar ben 13.haftamda serklaj oldum şu an 23.haftadayım ama dün kahverengi akıntı geldi iç çamaşırımı ıslatacak kadar. Acile gittik progestan, endol ve iğne verdi pazartesi doktora gideceğim ama korkuyorum neden olmuş olabilir başına
Sürekli yatiyomusunMerhabalar ben 13.haftamda serklaj oldum şu an 23.haftadayım ama dün kahverengi akıntı geldi iç çamaşırımı ıslatacak kadar. Acile gittik progestan, endol ve iğne verdi pazartesi doktora gideceğim ama korkuyorum neden olmuş olabilir başına gelen var mı
Ya evet öyleymiş daha önceki gebeliğimde de yaşamışım aynı şeyi burada yazmışım mesajları buldum aynı zamanda doktoruma mesaj atmıştım o da sorun olmaz diye cevap yazmış.Evet canım serklaj ipi sen herzamanki gibi ilacını kullan bende bugün serklaj oldum bu ikinci inşallah bunuda sağlıkla eve götürmeyi rabbim nasip etsin
Ben ilkinde hep yattım ama bebeğim küçük ilk gibi yatamayabilirim sen nasıl geçiriyorsunYa evet öyleymiş daha önceki gebeliğimde de yaşamışım aynı şeyi burada yazmışım mesajları buldum aynı zamanda doktoruma mesaj atmıştım o da sorun olmaz diye cevap yazmış.
Geçmiş olsun sanada inşallah tekrar vaktinde kavuşucaz yavrularımıza benimde serklajlı ikinci gebeliğim
Bende hep yattım ayaklarımı uzatıp oturdum annemde kalmıştım o dönem. Şimdi kızım 2 buçuk yaşında annem bende kalıyor iki sokak var aramızda, annem ilgileniyor kızımla ev işleriyle falabt yine yatıyorum ama zaman zaman oturup kızımın yemeğini yediriyorum oyun oynuyorum bir şekilde idare ediyoruz. Allah yardımcımız olsunBen ilkinde hep yattım ama bebeğim küçük ilk gibi yatamayabilirim sen nasıl geçiriyorsun
Amin benimki 15 aylık bakalım elimizden geleni yapacağız artık gerisi Allah'a emanetBende hep yattım ayaklarımı uzatıp oturdum annemde kalmıştım o dönem. Şimdi kızım 2 buçuk yaşında annem bende kalıyor iki sokak var aramızda, annem ilgileniyor kızımla ev işleriyle falabt yine yatıyorum ama zaman zaman oturup kızımın yemeğini yediriyorum oyun oynuyorum bir şekilde idare ediyoruz. Allah yardımcımız olsun
Canım benim başıma gelmedi böyle birsey ilk doğumumda ama şimdi mesajini görünce senin gebelik takviminin altındaki yazı dikkatimi çektiArkadaşlar hamileliğinin 36.hafyasında akıntısı fazlalaşıp içinde kan olan oldu mu acaba?