- Konu Sahibi hidennisko
- #100.781
Çok teşekkür ederim cvp verdiğiniz içinilk bebeğimiydi kaybettiği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim cvp verdiğiniz içinilk bebeğimiydi kaybettiği
Cnm hıc bellı olmuyor oglen ozellıkle oluyor on dkda bır falan ama su bıkac saatır saatte bır gaz sıkusması cok oluyo bende acaba odamı etkılıyor benıCanım sertleşmelerin günde kaç kez oluyo, bide uzun sürüyo mu
ilk bebeğimiydi kaybettiği
Cnm hıc bellı olmuyor oglen ozellıkle oluyor on dkda bır falan ama su bıkac saatır saatte bır gaz sıkusması cok oluyo bende acaba odamı etkılıyor benı
Banada 5 gun once verdıler serum sureklı verırlwrmı ko endol verdıler ıkı gun bıde cnm kestıler sonra umarım sancı cıkmaz senın nasıldı kasılmalar sureklımı sertlesıyordu
Buaksam ılk kez gaz cokardım ve rahatladm belkı saatte bıre dustu gaz geçerken bırde sıkısınca sertlesıuoOf ya gaz sıkışması ile karışıyo olabilir, du bakalım bi git de doktora
Ilk kez duydum serumu vuruldm dedıgın kalcadan falanmı yoksa serummu taktırıyodun cnm yarın druma sorayım bende bıseyler yapalım bıraz rahatlarmCanim bana doktor magneziyum sülfat denen bir serum baslatdi doktorum haftada iki serumu vuruluyodum 14 haftamdan 28 haftama kadar vurulyodum sonra qnipral denen bir serum vardi erken dogumu onlemek icin 24 haftamdan 34 haftama kadar kullandim canim
Ilk kez duydum serumu vuruldm dedıgın kalcadan falanmı yoksa serummu taktırıyodun cnm yarın druma sorayım bende bıseyler yapalım bıraz rahatlarm
Anladm cnm bakalım yarın ne dıyecek ıns kotu bısey olmazYok canim damata takiliyodu bana oyle onlem alindi
Cnm gaz ve wc çıkamamak direkt karın sertliği oluyoAnladm cnm bakalım yarın ne dıyecek ıns kotu bısey olmaz
Benım gaz ılacına rahmen cok gazım oluyo oda karnımı cok gergınlestırıp bence sertlesmesını sağlıyor cnm bakalım bugün dr me dıcekYok canim damata takiliyodu bana oyle onlem alindi
Gaz benı ılac almama rahmen ölduruyo cnm oda sertlık yapıyo sanırım drla goruscem bakalım ne coıkıcakCnm gaz ve wc çıkamamak direkt karın sertliği oluyo
İkinci gebelik de dikiş kararını nasıl verdi 12. Haftada rahim ağzı yetmezliği olduğu pek anlaşılmıyor tedbir amaçlı mı diktirdiEvt ilk bebeğiydi
Benım gaz ılacına rahmen cok gazım oluyo oda karnımı cok gergınlestırıp bence sertlesmesını sağlıyor cnm bakalım bugün dr me dıcek
Kahvaltı yapmadan kan ılacımı ıctm mıdem gaz doldu cnm kesın gazdan. Gaz nst de sancı cıkarırmı dra sorcmCanim.bagirsak sorunlarida tetikluyo sertlesmeyi
İkinci gebelik de dikiş kararını nasıl verdi 12. Haftada rahim ağzı yetmezliği olduğu pek anlaşılmıyor tedbir amaçlı mı diktirdi
Kahvaltı yapmadan kan ılacımı ıctm mıdem gaz doldu cnm kesın gazdan. Gaz nst de sancı cıkarırmı dra sorcm
Çok sevindim çok teşekkür ederimEvt zaten doktoru ilk kaybı olduğu zaman demişti, 2. gebeliğinde önlem amaçlı atabiliriz diye, nitekim de öyle oldu önlem amaçlı atıldı, iyiki de atılmış çünkü 26. Haftada hafif açılma başlamıştı, sonlara doğru dikişler tutuyodu, zamanında doğdu
Çok az coktı cnm 20 40 arası bıkactane ama dr bakıyo rahımmagzı 33mm kapalı yanı ıll gebelıkten kalma gaz stres olabılır bunun sebebo yok dedı yatmaya devamBence cikarmaz ben hic nstye baglanmadim doktorum mutlaka sancin cikacaktor dedi baglayip strese sokamam seni dedi
Çok az coktı cnm 20 40 arası bıkactane ama dr bakıyo rahımmagzı 33mm kapalı yanı ıll gebelıkten kalma gaz stres olabılır bunun sebebo yok dedı yatmaya devam