- 4 Ekim 2017
- 439
- 135
- 35
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.921
Gecermi kızlar bugünler daha 19. Haftadayim zaman su misali geçse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısın canım ama işte her şeye korku stres oluyor malesef keşke engelleyebilsem keşke . Hem çok değişik duygu hamilelikle yaşıyoruz hemde durumumuzda kaynaklı daha da hassas oluyoruz galiba. Yaa çok teşekkür ederim iyiki varsınKuzum valla en guzel zamanlarin sakin her seyi stres yapip bebiside uzme ben kendimden biliyorum cok seyi stres yaptim sormak istedigin ne varsa seve seve cevaplarim
Ahh keşke daha 19 a bile 3 haftam var. Şöyle gözümüzü kapasak açsak 32 falan olsak keşkeGecermi kızlar bugünler daha 19. Haftadayim zaman su misali geçse
Çok haklısın canım ama işte her şeye korku stres oluyor malesef keşke engelleyebilsem keşke . Hem çok değişik duygu hamilelikle yaşıyoruz hemde durumumuzda kaynaklı daha da hassas oluyoruz galiba. Yaa çok teşekkür ederim iyiki varsın ❣
Gecermi kızlar bugünler daha 19. Haftadayim zaman su misali geçse
Bende o haldeyim her gün doktora gitsem anca rahat edecek içim. En kötüsü işlemi yapan doktorum başka ilde. Burda tek bir doktora bile güvenmiyorum adam akıllı kimse yok anca bebek boyunu ölçüyor kan alıyor gönderiyor buradakiler diğeri de 3 haftada bir gel diyor. Git gel ayrı korkuyorum. İşi henüz uzatıcam 10 gün daha sonra nasıl gidecem diyorum. Çocukta benle birlikte garibim büyümeye çakılıyor ama stresle. Çok şükür bu haftalara gelmişsiniz inşallah bizde Görebiliriz o haftaları rabbim hepimize sağlıkla almayı nasip etsin. O kadar özeniyorum ki rahat hamilelik geçirenlere keşke bizim de öyle olabilse tadını çıkara çıkara olabilaede. Hoş genede çok şükğr Rabbime. Bu serklaj vesile oldu inşallah tutunur zamanı gelince sağlıkla çok güzel anneler olacağız.Sende iyiki varsin canim anliyorum valla senin haftanda biz sendende beterdik canim korkuyla doktora kostugumu bilirim annemin hastanede aglamasi benle birlikte doktorla konustuktan sonra rahatliyodum dogruyorum diye canta toplayan arkadaslarimiz oldu cok sukur bu haftalara geldik ama diyorum kucucuk bebege neler yasatdim ne stresler yasatdim ya ben
. Samara canım son durumun nasıl doktora gittinmi dikiş ne durumdaGecicek canim biz hep yatyoruz diye bize yavas geliyo ama gecyo saglikli agrisiz sizisiz sorunsuz gecsin insAllah
Tesekkur ederim tatlim darisi tüm arkadaşlarima nasip olsun insallahhBalkes15 canım az kalmis gözün aydın Allah tamamına erdirsin insallah
Bende o haldeyim her gün doktora gitsem anca rahat edecek içim. En kötüsü işlemi yapan doktorum başka ilde. Burda tek bir doktora bile güvenmiyorum adam akıllı kimse yok anca bebek boyunu ölçüyor kan alıyor gönderiyor buradakiler diğeri de 3 haftada bir gel diyor. Git gel ayrı korkuyorum. İşi henüz uzatıcam 10 gün daha sonra nasıl gidecem diyorum. Çocukta benle birlikte garibim büyümeye çakılıyor ama stresle. Çok şükür bu haftalara gelmişsiniz inşallah bizde Görebiliriz o haftaları rabbim hepimize sağlıkla almayı nasip etsin. O kadar özeniyorum ki rahat hamilelik geçirenlere keşke bizim de öyle olabilse tadını çıkara çıkara olabilaede. Hoş genede çok şükğr Rabbime. Bu serklaj vesile oldu inşallah tutunur zamanı gelince sağlıkla çok güzel anneler olacağız.
. Samara canım son durumun nasıl doktora gittinmi dikiş ne durumda
Günaydin arkadaslar 19+3 dikisli hamileyim.Progesteron fitil koyarken derinlerde sanirim ip tirtik gibi parmagima degiyordu dün cok gazim oldu bu sabah fitili koyarken o ip daha yakındaydı sizde hissediyormuydunuz ilerleyen zamanlarda rahim büyüdüğü icin mi boyle yardimci olabilirseniz sevinirim dr sordum henüz cvp vermedi.
İnşallah canım inşallah. Hepimiz için inşallah her şey çok güzel olacakInsAllah canim her sey guzel.olacal sen buna odaklan hep bu serklaji vesile eden Rabbim insAllah bundan sonrada yardimina gelicek inan senin haftalarda hepimiz oyleydik agrimiz oldukca neden suram agridi yoksa yinemi eskisi gibi erken dogum olacak diye diye geldik bu haftalara sadece dua edcez ve her sey guzel olucak insAllah
Canim qaliba dikis yapilirken birakilan dugum o pozisyonla alakadar olarak ele dege biliyor o dikis hepimizde oldu o sorun canim korkma
İnşallah canım inşallah. Hepimiz için inşallah her şey çok güzel olacak ❣
Cok tsk ederim dr da sorun yok olabilir dedi gecmiste yasadigimiz kayiplarin korkusu her seyi düsündürüyor.
Anliyotum kuzum bende 3 yavrumu kayb ettim senin haftalarda bende sizin gibiydim panikluyodum agliyodum
Bende burayi takip edip sizlerden güc aliyorum iyi ki varsiniz gönlü güzel kalbi temiz yardimsever insanlarsınız çok sagolun daha önce dr hatası yüzünden kaybettigim 2 yavrum var o yüzden doktorlar kadar rahat olamiyorum.