- Konu Sahibi hidennisko
- #43.861
İyiki gitmişsin arkadaşım..Demekki kasılman enfeksiyondanmış..İnşallah bir an önce toparlarsın..Rabbim yardımcın olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sahbamus canm hani ilaclrdada var ya kar zarar ikilemesi yaptm gitmesm olmickti doktorm paxartesi geleck ozamans kim ole kim kala dolmusa binince bende pisman oldm 10dk sonra inecm dicktm insemde pismn olurdm cok sukur acilmada kanamada yok rahim boyumda onca kasilmaya ragmn ayni bir zarar vermems yani furbetcinin rahm boyi benmkine gore cok kisa belki benmkide oule olsa bende daha temkinli olurdm
gurbetci canm ambulns acil olmadn verilmiyoms yinede ebe hanm benm icin ayarlamaya calisackto ama nere bossa oraya gotururlr maras kayseri malatya metsn dedi ben sadece msrasa gidebilrdm hem c ok sallar yolda fogurursn iyi dusun istetsn bem yine ayarliym dedi bende mecnurn geldm ozeldeym hem felmesm evde kasilmalrdn aklimi yitirirdm
Kizlr benm kasilmam hala var aradada olsa sadece serum takili antibiyotkte ne zaman verileck bilmiyorm sanci keseck bisey vermedi doktr sizce nidilti sormadn alsmmi yoksa serum keser mi acaba
Kizlr merkeze geldm dolmsla sallana sallana iyikide gelmisim acilma yok rahim boyu 2.9ayni yani degsmems ama hala kasilmalr var idrarda herzamanki gibi enfeksiyn cikti idrarda kanda gozuktu kanamam olmadigi halde kanimdada iltihap cikti bugun yats verdi yarn konusacz vajinam resmen yaniyo ilk defa boyle oldu insaallah serum etkisini gosterirde erken dogm olmz dua edin lutfen
efilum keske 112 ile gitseydin neyse gecmis olsun insallah gecer enfeksiyon
bu rahim ağzınızı her kontrole gittiğinizde ölçüyorlar sanırım......ben alttan ölçtürmüştüm olması gereken gibiydi iyiydi...emme 1hafta sonra düşürdüm...hemencecikmi kısaldı benimkisi yani...
Ve sizdemi alttan ölçtürüyosunuz....peki bugün ölçtürdünüz diyel,m...3 hafta sonra kontrole gitceniz...3 hafta içinde kısalıp kısalmadığını nasıl anlıyacaksınız....ya kısalırsa birden allah korusun.... Keşke evde kendi kendimize ölçebileceğimiz basit bi alet felan olsaydı....yani ben bilmediğim için...haftada kaç cm kısalırki...yani 7 cm in birden aniden sıfıra inmesi olabilir miki????
Sahbamus canm hani ilaclrdada var ya kar zarar ikilemesi yaptm gitmesm olmickti doktorm paxartesi geleck ozamans kim ole kim kala dolmusa binince bende pisman oldm 10dk sonra inecm dicktm insemde pismn olurdm cok sukur acilmada kanamada yok rahim boyumda onca kasilmaya ragmn ayni bir zarar vermems yani furbetcinin rahm boyi benmkine gore cok kisa belki benmkide oule olsa bende daha temkinli olurdm
Gurbetci canm ambulns acil olmadn verilmiyoms yinede ebe hanm benm icin ayarlamaya calisackto ama nere bossa oraya gotururlr maras kayseri malatya metsn dedi ben sadece msrasa gidebilrdm hem c ok sallar yolda fogurursn iyi dusun istetsn bem yine ayarliym dedi bende mecnurn geldm ozeldeym hem felmesm evde kasilmalrdn aklimi yitirirdm
Kizlr benm kasilmam hala var aradada olsa sadece serum takili antibiyotkte ne zaman verileck bilmiyorm sanci keseck bisey vermedi doktr sizce nidilti sormadn alsmmi yoksa serum keser mi acaba
kizlr sagoln iyi dileklerinz icin insaallah hersey yoluna girerde vaktnde alirm bebegmi
merra canm ciger gelistiriciyi sordmda ancak bir hafta etkisi olur seni simdi dogrtmamaya calisacz dedi insaallah kasilma sebebi enfeksiyndrda antibiyotkle gecer erkn dogm yapmk istemiyorm
sahbamus canm evet rahm boyu herzamn olculuyoda herhangi bir zamnda degiseblir senin elindn sadece dikket etmk gelir bemm rahm boyum hic degsmedi mesela sadece ani kasilma varkn olculdugnde 2.5tu onun disinda aynydi insaallahta degsmz
hacanım aynı haftalarda doğum yapmışız. benim de bugün adet kanamam başladı. Öncesinde kasıklarımda ve belimde ağrılar oluyordu. şuan daha iyiyim. bir de yumurtalıklarımda sanki batma gibi ağrılar oluyordu. karnını ve ayaklarını sıcak tutmanı öneririm. 40 gün olunca bende bir doktora görünmeyi düşünüyorum. sanırım rahmin toparlanma sürecindeki ağrıları yaşıyoruz.
paşam ağzına sağlık, hamileliğim sırasında herkese sormuştum bu kasılmalar nasıl oluyor diye, bir kişi anlatamamıştı. Çok güzel anlatmışsın. ver elini öpeyim keşke daha önce bilseydim bunları, neredeyse evde doğuracaktım ben. meğerse benim iç sıkıntısı mı gaz mı anlayamadığım şey kasılmaymış. offf offf benimde bacaklarım ağrımıştı, bir de artık son doğuracağım zaman belim. ah bile diyemeden doğurdum zaten.