Aminnnn...
Canım o acılar hiç geçmiyor malesef...
Canım kabızlık için olanları sordun di mi birazdan açıklayım:))
Türk kadınlarında ortalama 4 cm miş. Ben erken ölçülmesi taraftarıyım. Çünkü doğuştan mı kısa yoksa ağırlaştıkça mı kısalır bilmek lazım. Benim doğuştan kısa mumunun da öyle çıkmış ısrar etmese dr si fark edemeyecekti. Bence de yaptır serklajını canım erkenden... Çok sevindim keseye de...
Canım ender saraç da lor en sağlıklı diyor. hatta tarif vermiş 5 kilo süte 1.5 limon suyu atıyorsun bez torbada süzüyorsun kesilince yerken az zeytinyağı önerdi ben dün az yaptım hazır satılandan çok güzel oldu...
Sağ ol canım malesef pek iyi geçmemiş...
Canım inşallah sen de doya doya gideceksin nedense birden kızını giydirip süsleyip diyesim geldi...
Canım ben de özlüyorum ya:)) senin hakkın var da biz 2 ledik bu yaşta da 3. zor bunca sıkıntıdan sonra:))
Kıyamam saa...
Canım biraz sakinleşsin istediğini sakince anlatırsın.
Ben de fikrimi yazayım. Ben de karşıyıom başkalarının müdahalesine hatta babanın bile. Her ne kadar yıpransalar da bu zorlu süreçin fiziksel ve ruhsal çöküntüsünü biz yaşıyoruz. Bir forumda biri demiş soyismi babalar verior ismi hakkı anneye ait.
Satı da eminim yeni jenarasyonun beğeneceği isim olmaz Hadi eski isim olur Ayşe, Fatma vs.onlar kulağa da hoş geliyor ama küçük çocuk yarın arkadaşları dalga geçer anlamını ne düşünecek.
Benim dedem de çok zor olmuş gerçekten türbeye gidip adak yapılmış satılmış koymuşlar. Ama kime satılmış filan diye sorup gülüyorlar. Ne gerek var bence de... göbek adı neyse ...
bizim de kayınpederin adı yakup bir görümcem bir kaynım koydu. Büyük oğlanda bizden de beklendi büyük dedlerinin ismi cihandı ben de severim zaten cihan ünaldan dolayı ben hemen atladım cihan koyalım yakup var zaten. Cihan buğra koyduk.
Ahmet Ardaya gelnce : Doğum yaptım eşim hataydan geldi dedi ki bebeğin adını Ahmet Salih Arda koyacağız.
Neee dedim olmaz ben Ahmet Arda adadım. O zaman ya Ahmet Salih ya da Salih Arda. Rektörüne demiş salih koyacağız rektörrü Salih.
Bayağı tartıştık nüfusa gittiğinde dedim salih de koyacak. o zaman memeorialde hastanede kontrole gitmiştik. Dedim o kadar dedik Arda beye Ahmet Arda koyacağız ne diyeceksin şimdi. Neyse Ahmet Arda yazdırmış ama ailesi Ahmet Salih diyor. kendi 3 isim ben Ahmet Arda. Vallah nee varacak sonu bilmiyorum.
En baştan konuşsaydık salih arda yazdırırdım ama ahmet peygamberimizin de ismi adadım suyum geldiğinde eylülgülü demişti bu durumlarda muhammet koyacağım denirmiş muhammet değil de Ahmet arda adadım. Arda beyin de adı Ahmet ardaymış tevafuk oldu:))
Bence de esma güzeldi sakince konuş...
Canım nerelerdesin bebişler topiği de var yaz oraya merak ediyorum ben kızınııııııııııııııııııı....
Hayır olsun rüyan canım...
Allah bir kapı aralar inşallah...