Canım hamileyken kullanılan haplar varmış haplar 2 grupmuş progesteron ve östrojen içerikli bazısı 2 sini bazısı tek birini içeriyormuş ama hapta da malesef döllenme engellenmiyor rahim duvarını kalınlaştırmıyor ince tutup bebeğin rahme tutunmasını engelliyor. kimyasal gebelikten ne farkı kaldı şimdi? Ra ndevun da hallolmuş neyse... Bu arada ölçümler aynı makinada aynı dr tarafından nasıl farklı çıkar ki?
Bursa maşallah istanbuldan pahalı yalçın kimya 600 tl...
Niye öyle pahalı bir il. Gerçi memorialin normal ücretinin 4 te 1...
Canım bu bahsettiğin mikrobu erken doğum nedeni olabilir diye kk dr si bora bey yazmıştı kopyalarım birazdan...
Fakültede doğum yapanlar memnun mu? öğren... Zaten kaç kere doğum yapıyoruz eğer kötü anı oluşturacak bir ortam olacaksa beceriksiz asistanların eline kalacaksan bence özelde yap. doğum kontrolünü biliyorsundur gerçi kendi kendini yönlendirmen gerekebilir mi?
Sofika kilon da çok iyi ben abarttım canım dün 71 i gördüm tartıda toktum gerçi hadi 70 olsun... Yandım...
Ozey biliyorsun benim eşimde öyleydi şimdi diyor ki 2 sene sonra bir kız yaparız.
ben de sen doğuracaksan neden olmasın diyorumççç
BU durumun seni daha da üzdüğünü anlat yaş geçtikçe bu sefer de gıcık testler sinir ediyor erteleme bence...
Canım ben de iyi hissediyorum bugünlerde. 24. hafta da yaşam sınırı bugün 24 oldum biraz rahatladım 25 i geçsem psikolojim düzelecek. Ben de hiç süt içemedim hamilelik boyunca ceviz badem kuru üzüm filan tükettim yoğurt ve peynir çok tükettim et yiyemedim yeni yemeye başladım ama azıcık. ben anlayamadım serumlardan mı yattım diye mi çerezlerden mi yoksa şeker mi var da bebeğim tombik görünüyor?
Güle güle kullan cicilerini canım benim... Arda bey ileri haftalarda da serklaj yapan bir dr. İnşallah gerek kalmayacak. Ama sen de kolla azıcık kendini...tedbiri elden bırakma...
Maşallah onlara canım sütlerini de poşetle sakla canım...
Canım sağ olasın rüyan da hayırlara gitsin...
Canım ben okumadım. Ben dua ettim çok bir de haftada bir mahallede sohbet gurubuna gittim manevi olarak epey rahatladım gelen kişiler de tevekkül boyutunda bana çok şey kazandırmıştı...
canım sen eve net al en iyisi rahat edersin... bu kadar eziyet çekme...