Duyaydın,canım Allah tamamına erdirsin 41 kere maşallah canım
Sofika,canım inşallah güzel sonuçlar alırsın..
Fadik,canım hayırlı olsun..Allah Analı babalı büyütsün
Darısı isteyen herkezin başına olsun inşallah..Kayıplarınız için başınız sağolsun mekanları cennet olsun inşallah..
Topiğe yazan tüm kızlar hepinize selam
Bana,gelecek olursak tüm sonuçlarım çıktı sonuç protrombin gen mutasyonu heterezigor ve lipoprotein a normal değerin çok üstünde çıktı..Arda Beyle görüşemedim..Hamilelik öncesi muayenne olmak için daha önce gittiğim prof gittim sonuçlarım için kan sulandırıcı iğne önerdi ayrıca solgarın folacın marka folik asitini verdi..iğne olarak 0,6 uygun olurmuş ..Bu doktor benim bebekten sonra ilk gittiğim doktordu benden rahim filmi istemiş kayıp haftam ve kayıp şeklimi göz önünde bulundurarak pıhtılaşma testlerini önermemişti..Aslında türkiyede 1.kayıpta doktorların %90 ı bu testleri istemiyor..Chnb bana hep yaptırmam konusunda ısrar etti bende yaptırmaya karar vermiştim Arda Bey'e gittiğimde oda enfeksiyon,rahim ağzı yetmezliğinden süphelendi ama yinede şunlarada bir bakalım dedi sonuç 2.hamilelikte iğne gerçi daha Arda Bey ne diyecek bilmiyorum ama bence düşük yapan arkadaşlar dr ne derse desin bu testleri yaptırsın..
Ben bugün chnbyi ziyaret ettim
maşallah iyi gözüküyordu
..İnşallah tüm hamişlerimiz haftalarını doldurup sağlıkla bebişlerini kucaklarına alacaklar
Sonuçları Arda Bey'e mail atacağım ptesi günü inş cevap alırım..bu hafta içi kan sayımı crp vs troid vs baktıracam..Sonra
Hakkımızda hayırlısı olsun..Hepinizi öpüyorum