- 12 Ocak 2024
- 12
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi ceylan1803
-
Merhaba bir sonraki gebelikte 12. Haftada serklaj demediler mi? Serklaj için açılma beklenmiyor tedbir amaçlı erkenden yapılıyor. Doktorunu iyi seç, rabbim sağlıklı evlatlar sağlıklı doğumlar versin. Ben de serklaj olacağım gebe kalınca 12. HaftadaMerhaba 2022 ve 2023 te iki tane bebeğimi kaybettim. İlki ve ikincisi 18+1 deyken kese açıldı. İlkinde bihaberdim bu konulardan o sebeple bilemedim kese patladı erken doğum ile bebeğimi aldılar yaşamadi. 2. Sinde yine 18 artı 1 deyken ters biseyler olduğunu anladım ve hastaneye yetişebildim serklaj dikiş atıldı ama doğum sancılarım başladı bebeğim 5 hafta daha durabildi 23. Haftada doğdu 600 Gr olarak. Sonra 5 ay yoğun bakımda kaldi 4 kiloya kadar da geldi ama daha fazla direnemedi kaybettik. Çok zor günler yaşadık ve hala yaşıyoruz. Şuan adet gecikmesindeyim. İki taraftan korunmama rağmen acaba olabilir mi diye ödüm kopuyor. Bu konuda tedavi falan da olmadım zaten bebegimi 7 ay önce kaybettim daha gücüm yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Ya hamileysem ya yine aynı şeyleri yaşayacaksam korkusundan ölüyorum. Ya hamileysem ve bu işin bir çözümü yok mu bunu atlatanlar yokmu ben hep aynı şeyi mi yasayacagim bilenler bana bı umut ışığı olsun çok ihtiyacım var doktor önerisi tedavi ismi başka bişey ne olursa.
Açılma olursa yaparız dedi doktorum ihmalle de alakalı oldugunu düşünüyorum ya bilmiyorum gerçektenMerhaba bir sonraki gebelikte 12. Haftada serklaj demediler mi? Serklaj için açılma beklenmiyor tedbir amaçlı erkenden yapılıyor. Doktorunu iyi seç, rabbim sağlıklı evlatlar sağlıklı doğumlar versin. Ben de serklaj olacağım gebe kalınca 12. Haftada
12. Haftada serklaj yapacak doktoru bul. Ben de bir kez erken doğum yaptım bana aynı doktor serklaj yapmam deseydi asla bir daha kapısından geçmezdim şimdi hazırlık sürecindeyim. İki doktorla görüştüm ikisi de 12. Haftada serklaj dediAçılma olursa yaparız dedi doktorum ihmalle de alakalı oldugunu düşünüyorum ya bilmiyorum gerçekten
Merhaba 2022 ve 2023 te iki tane bebeğimi kaybettim. İlki ve ikincisi 18+1 deyken kese açıldı. İlkinde bihaberdim bu konulardan o sebeple bilemedim kese patladı erken doğum ile bebeğimi aldılar yaşamadi. 2. Sinde yine 18 artı 1 deyken ters biseyler olduğunu anladım ve hastaneye yetişebildim serklaj dikiş atıldı ama doğum sancılarım başladı bebeğim 5 hafta daha durabildi 23. Haftada doğdu 600 Gr olarak. Sonra 5 ay yoğun bakımda kaldi 4 kiloya kadar da geldi ama daha fazla direnemedi kaybettik. Çok zor günler yaşadık ve hala yaşıyoruz. Şuan adet gecikmesindeyim. İki taraftan korunmama rağmen acaba olabilir mi diye ödüm kopuyor. Bu konuda tedavi falan da olmadım zaten bebegimi 7 ay önce kaybettim daha gücüm yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Ya hamileysem ya yine aynı şeyleri yaşayacaksam korkusundan ölüyorum. Ya hamileysem ve bu işin bir çözümü yok mu bunu atlatanlar yokmu ben hep aynı şeyi mi yasayacagim bilenler bana bı umut ışığı olsun çok ihtiyacım var doktor önerisi tedavi ismi başka bişey ne olursa.
Öncelikle rabbim inşirah versin yüreğinize inşallah iyi bir doktor ile ön haftadan başlayan sıkı takip ve 12 haftada atılacak serklaj sonrası inşallah sağlıkla kavuşursunuz kavuşan kişi sayıda çok tek ol yapmanız gereken serklaj konusunda tecrübeli bir doktor Rabbim yardım etsin hepimizeMerhaba 2022 ve 2023 te iki tane bebeğimi kaybettim. İlki ve ikincisi 18+1 deyken kese açıldı. İlkinde bihaberdim bu konulardan o sebeple bilemedim kese patladı erken doğum ile bebeğimi aldılar yaşamadi. 2. Sinde yine 18 artı 1 deyken ters biseyler olduğunu anladım ve hastaneye yetişebildim serklaj dikiş atıldı ama doğum sancılarım başladı bebeğim 5 hafta daha durabildi 23. Haftada doğdu 600 Gr olarak. Sonra 5 ay yoğun bakımda kaldi 4 kiloya kadar da geldi ama daha fazla direnemedi kaybettik. Çok zor günler yaşadık ve hala yaşıyoruz. Şuan adet gecikmesindeyim. İki taraftan korunmama rağmen acaba olabilir mi diye ödüm kopuyor. Bu konuda tedavi falan da olmadım zaten bebegimi 7 ay önce kaybettim daha gücüm yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Ya hamileysem ya yine aynı şeyleri yaşayacaksam korkusundan ölüyorum. Ya hamileysem ve bu işin bir çözümü yok mu bunu atlatanlar yokmu ben hep aynı şeyi mi yasayacagim bilenler bana bı umut ışığı olsun çok ihtiyacım var doktor önerisi tedavi ismi başka bişey ne olursa.
Amin Allah razı olsunÖncelikle rabbim inşirah versin yüreğinize inşallah iyi bir doktor ile ön haftadan başlayan sıkı takip ve 12 haftada atılacak serklaj sonrası inşallah sağlıkla kavuşursunuz kavuşan kişi sayıda çok tek ol yapmanız gereken serklaj konusunda tecrübeli bir doktor Rabbim yardım etsin hepimize
Canim benimmmmm basın sağ olsun rabbim senin acını hafifletsin o kadar zor o kadar acı ki ben çok iyi biliyorum.Merhaba 2022 ve 2023 te iki tane bebeğimi kaybettim. İlki ve ikincisi 18+1 deyken kese açıldı. İlkinde bihaberdim bu konulardan o sebeple bilemedim kese patladı erken doğum ile bebeğimi aldılar yaşamadi. 2. Sinde yine 18 artı 1 deyken ters biseyler olduğunu anladım ve hastaneye yetişebildim serklaj dikiş atıldı ama doğum sancılarım başladı bebeğim 5 hafta daha durabildi 23. Haftada doğdu 600 Gr olarak. Sonra 5 ay yoğun bakımda kaldi 4 kiloya kadar da geldi ama daha fazla direnemedi kaybettik. Çok zor günler yaşadık ve hala yaşıyoruz. Şuan adet gecikmesindeyim. İki taraftan korunmama rağmen acaba olabilir mi diye ödüm kopuyor. Bu konuda tedavi falan da olmadım zaten bebegimi 7 ay önce kaybettim daha gücüm yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Ya hamileysem ya yine aynı şeyleri yaşayacaksam korkusundan ölüyorum. Ya hamileysem ve bu işin bir çözümü yok mu bunu atlatanlar yokmu ben hep aynı şeyi mi yasayacagim bilenler bana bı umut ışığı olsun çok ihtiyacım var doktor önerisi tedavi ismi başka bişey ne olursa.
Bazı doktorların rahatlığı yok mu, kendileri yaşamıyor nasıl olsa, tekrar hamile kalırsan 12. Haftada mutlaka attır dikiş , kim atıyorsa ona git hatta gerek yok diyen doktırdan uzaklaş bu iş şakaya gelmiyor, çok üzüldümAçılma olursa yaparız dedi doktorum ihmalle de alakalı oldugunu düşünüyorum ya bilmiyorum gerçekten
29 kasımda 20 haftalık miniğimi açılma yüzünden kaybettim. Bir sonraki hamilelikte 12.haftada önlem amaçlı dikiş atılması söylenildi. Yani tekrar açılma olmasını beklemeyin öncesinden önleminizi alın bu açılma bir anda olabiliyor hiçbir sorun yoktu 3 gün önce gitmiştim ama maalesef bir anda olduAçılma olursa yaparız dedi doktorum ihmalle de alakalı oldugunu düşünüyorum ya bilmiyorum gerçekten
Öncelikle Allah kucağınızı boş bırakmasın. 4 ay önce 16 haftalık ikiz bebeğimi kaybettim. 11-12. hafta da lekenleme tarzı kanamalarım olduğunda malesef bana da serklaj yapılmadı sağlıklı bebeklerimi bu yüzden kaybettim. 4 gün önce rahmime baktırdığım da servikal yetmezliğim olduğunu öğrendim. Hamileliğimde de bircok hastaneye gittim ama malesef ki doktor çok önemli. Şuan ki doktorum 2 çözüm yolu sundu ya 12. Haftada rahim agzima dikis atilacak yatarak gebelik geciricem ya da lash operasyonu diye bir ameliyat var karın acilarak ameliyat yapiliyor rahim agzini kalici dikiyorlar ama doktorum onermedi riskli bir operasyon Turkiye de herks yapmiyor dedi bunun tek cozumu gebe kaldığın da 12. Hafta da dikiş ve yatarak doğumu beklemekMerhaba 2022 ve 2023 te iki tane bebeğimi kaybettim. İlki ve ikincisi 18+1 deyken kese açıldı. İlkinde bihaberdim bu konulardan o sebeple bilemedim kese patladı erken doğum ile bebeğimi aldılar yaşamadi. 2. Sinde yine 18 artı 1 deyken ters biseyler olduğunu anladım ve hastaneye yetişebildim serklaj dikiş atıldı ama doğum sancılarım başladı bebeğim 5 hafta daha durabildi 23. Haftada doğdu 600 Gr olarak. Sonra 5 ay yoğun bakımda kaldi 4 kiloya kadar da geldi ama daha fazla direnemedi kaybettik. Çok zor günler yaşadık ve hala yaşıyoruz. Şuan adet gecikmesindeyim. İki taraftan korunmama rağmen acaba olabilir mi diye ödüm kopuyor. Bu konuda tedavi falan da olmadım zaten bebegimi 7 ay önce kaybettim daha gücüm yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Ya hamileysem ya yine aynı şeyleri yaşayacaksam korkusundan ölüyorum. Ya hamileysem ve bu işin bir çözümü yok mu bunu atlatanlar yokmu ben hep aynı şeyi mi yasayacagim bilenler bana bı umut ışığı olsun çok ihtiyacım var doktor önerisi tedavi ismi başka bişey ne olursa.
Doktorun önerdiyse mutlaka yaptırmerhaba ben suan 17+3 haftalik hamileyim 16+5 te 28 mm dedi doktorum 2 gun sonra tekrar kontrolum var serklaj onerdi kesinlikle yaptirmali miyim yoksa verdigi ilaclar ve igneler acilmayi engeller mi
merhaba dun yaptirdim 26 mm iken bugun kanamam falanda durdu cok sukur tabi yatmaya devam edicemDoktorun önerdiyse mutlaka yaptır
Çok iyi yapmışsın, geçmiş olsun, bol bol yat dinlenmerhaba dun yaptirdim 26 mm iken bugun kanamam falanda durdu cok sukur tabi yatmaya devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?