- 12 Ocak 2024
- 12
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi ceylan1803
Merhaba 2022 ve 2023 te iki tane bebeğimi kaybettim. İlki ve ikincisi 18+1 deyken kese açıldı. İlkinde bihaberdim bu konulardan o sebeple bilemedim kese patladı erken doğum ile bebeğimi aldılar yaşamadi. 2. Sinde yine 18 artı 1 deyken ters biseyler olduğunu anladım ve hastaneye yetişebildim serklaj dikiş atıldı ama doğum sancılarım başladı bebeğim 5 hafta daha durabildi 23. Haftada doğdu 600 Gr olarak. Sonra 5 ay yoğun bakımda kaldi 4 kiloya kadar da geldi ama daha fazla direnemedi kaybettik. Çok zor günler yaşadık ve hala yaşıyoruz. Şuan adet gecikmesindeyim. İki taraftan korunmama rağmen acaba olabilir mi diye ödüm kopuyor. Bu konuda tedavi falan da olmadım zaten bebegimi 7 ay önce kaybettim daha gücüm yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Ya hamileysem ya yine aynı şeyleri yaşayacaksam korkusundan ölüyorum. Ya hamileysem ve bu işin bir çözümü yok mu bunu atlatanlar yokmu ben hep aynı şeyi mi yasayacagim bilenler bana bı umut ışığı olsun çok ihtiyacım var doktor önerisi tedavi ismi başka bişey ne olursa.