Karından bakıp sonra vajinal usg ile mi baktıGozunuz aydin cok sevindim. Bende 23.haftdayim 2 gun once 2.5cm rahim agzi olculdu aglamaktan helak oldum halen daha agliyorum bakinirken ilk sizi gordum Sukurler olsun kavusmussunuz evladiniza.bu zaman dilimi icinde neler yasadiniz nelere dikat ettiniz acaba morala cok ihtiyacim var
Merhaba, karından bakınca mı anlasıldı sonra mı vajinal bakıldı18+6 yım.
Dün doktora gittim.
Bebek iki hafta önde.
Rahim ağzı 26 mm.
Hemen proluton Depot vuruldum.
Vijinal 200 mg progestan ve magnezyum başlandı.
Benim gibi olup bebeğine kavuşanlar var mı?
İğneden sonra kasılmalar yumuşamıştı ama gece kasılma oldu hala da kasılmalar devam ediyor.
Canım bildiğim kadarıyla müdalesi oluyor bunun doktor ne dedi? Peki anlamadığım şu bende 18 haftalık gebeyim inşallah hepimiz yavrularımıza sağlıkları ile kavuşuruz. Bana bazı kontrollerimde baktı doktor rahim ağzına falan sana bugüne dek hiç söylemediler miGebeliginde rahim ağzı ile ilgili sorun yaşayanlar varmi? 19 haftalık gebeyim rahim ağzı 2.5 cm.lutfen bilgisi olanlar cvp versin.
Karından bakınca anlaşıldı.Merhaba, karından bakınca mı anlasıldı sonra mı vajinal bakıldı
Anladım canım benim.. Çok teşekkür ederimKarından bakınca anlaşıldı.
Fakat ben doktora gittiğimde kasılma var dedim. Doktor karnımın yanına bir kere parmağı ile vurdu. Bas bas bağırdım. İyi ki erken geldin doğum kasılması dedi.
Karından baktıktan sonra vajinal baktı. İkisinde de aynı sonuçtu.
Rahim ağzınız kaç mm ya da cm olmuş.?Merhabalar benim de serklajim var ve rahim ağzı kısalmaya başlamış Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
24 olmus maalesefRahim ağzınız kaç mm ya da cm olmuş.?
Korkma sakin, doktorum bana 16 mm rahim boyu ile gebeliğini sonuna kadar götüren hastasını anlatmıştı.24 olmus maalesef
Bu ikinci hamileligim ilk bebeğim de de 9 ay yattım 19 haftalıkken doğmaya kalktı ama serklaj sayesin de ve surekli yattım banyo yapmam bile yasaktı çok şükür 38 Haftaya kadar durdu inşallah bu bebeğim de durur benimle sadece surekli rahim de olması ve oraya tekme atması canımı acıtıyor ve sıkıyorKorkma sakin, doktorum bana 16 mm rahim boyu ile gebeliğini sonuna kadar götüren hastasını anlatmıştı.
Benim rahim boyu 25/29 arası gitti geldi oğlumu 38. Haftada doğurdum. Sebebi rahim boyu değildi, başka sebeplerden dayanamayacak duruma geldiğim için acil doğuma aldı doktorum.
Doktorun sana proluton Depot iğne verecektir mutlaka, progesteron fitil, nidicard ve magnezyum.
Magnezyumu efermesan tablet olarak al.
Birde damardan magnezyum serumu yapmak isterlerse asla yaptırma. İleride kalp hastası oluyor bu serumu alan anneler. Doktorum ben ser istediğimde yapmadı ve nedenini bu şekilde açıklamıştı.
Durur durur, ben oğlumu geçen sene doğurdum bı anlatsam maceramı ooooo. Roman resmen.Bu ikinci hamileligim ilk bebeğim de de 9 ay yattım 19 haftalıkken doğmaya kalktı ama serklaj sayesin de ve surekli yattım banyo yapmam bile yasaktı çok şükür 38 Haftaya kadar durdu inşallah bu bebeğim de durur benimle sadece surekli rahim de olması ve oraya tekme atması canımı acıtıyor ve sıkıyor
Öyle tabiki canım Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinDurur durur, ben oğlumu geçen sene doğurdum bı anlatsam maceramı ooooo. Roman resmen.
Ben ayrıca trombofili ve homosistein hastasıyım.
Bu sene kızım da hiç oglumdaki gibi değil.
Allah'a tevekkül etmek ve dua insana hem güç veriyor hemde mucizeler gösteriyor.
Allah yardımcınız olsun.Lütfen bana da umut olun. Dua edin. 3 düşük yaşadım ve malesef rahimagzi servikal dikiş bile yapilamayacak kadar yetersiz(rahimagzim kanser belirtisinden dolayı alindi) aşılama tüp bebek basarisizdi. Ve şuan mucize gibi yıllar sonra hamileyim. Dikiş olmadan bu bebek nasıl duracak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?