Rahim ağzı kısalığı lütfen cvp verin

Çok geçmiş olsun...Allahm bir daha nasip eder ısallh.bu konularda doktor çok onemli...ben yatarak dinlenerek vs..bugune kadar geldim.36.ci haftadayım.suan doğum pozisyonunda. artik Ne Zamn gelirse..herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim..

B Benbirlaydii canim gözün aydın azmettik ve sonunda zamanında dogurduk:) inşallah darısı diğer arkadaşlara benim kızım da 2 aylık oldu çok şükür adı da Ayşe Mira :) diğer arkadaşlara da içleri ferahlasin diye söyleyim kızlar ben 27. Haftada 1.5 cm olduğunu öğrendim dikis atilmadi ilaç tedavisi ve yatak istirahati ile 38+6 da doğum yaptım darısı sizlere inşallah :) bu site ve burdaki arkadaslarla gün saydık:) Darısı herkese :)))

Canım maşallah kızının adı çok güzel ismiyle yaşasın Rabbim an ali babalı büyütsün:) Bende 38+4 te doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz ama aşırı gazi var ve bebeğim sürekli ağlıyor inşallah atlatiriz:)

36 da ilaçları kesti yürümeye başka dedi doktor.basladim ayaklanmaya.38 bitti hafif suyum geldi.hastaneye geldik.3 cm aciklik vardı.suni sanci verdi.4 saat çektim. 15 dk da 3 ıkınma ile doğurdum şükürler olsun.asya sühan bebisimin adi.ama 3 cu gün sarilik oldu.bugun 5 günlük bugün düştü sariligi şükürler olsun.siz sarilik yasadinizmi

Maşallah cnm çok sevindim. Ismi de çok güzel bebisinin adıyla yaşasın. Bizim sarılık olmadi çok şükür. 10 gün sutum yoktu mana verdik sarılık olmasın diye cnm.

Canım sarılık için bol bol emzur kakasini yaptıkça atar sariligi

canım 40+0da yatış yaptım doktor fitille başlatırız doğumu demişti geçen cuma sabah 8de yattım bi baktılar ki 3 cm açıklık varmış meğer kendi sancımı bekledik ztn muayene yapılınca hafif kanama başladı 4 5 cm oldu açılma sonra doktor baya bi kurcaladı suyun gelir dedi açıklık 7 cm oldu su geldi ama sancı sıfır :) sonra suni taktılar açılma 8cm olunca başladı brnim sancılar 2 dk 1 şeklimde doğumhaneye bi gittik ki tam açılma bebek gelmiş 3 4 ıkınmada doğdu ama sonrası brni mahvetti yırtılmam oldu epizyodan hariç kanamam çoktu plesantayı ksrnıma bastıra bastıra çıkarttılar aceleyle uyuşmadan diktiler canlı canlı 10 iç 5 dış dikişim var doğum süper sonrası kötüydü :) bebiş 3375 50 cm doğdu sağlıklı çok şükür bnmde dikişlerim çok fenaydı ama idare ediyorum şimdi alışma sürecindeyiz çok saol sorduğu5n için

B Benbirlaydii

Maşallah cnm en azından zamanında dogurdun. Dikisler inan çok zor biliyorum ama iyileşiyor. Siz şimdi iyi olun da. Ne güzel normal dogurmussun bak. Rabbim an ali babalı büyütsün. Kaç günlük oldunuz:) bebisinin adı ne bu arada :)

bugün tam bi haftalık oldu dikişler aklıma bile gelmio ağrıyo tabi ama tek derdim bebeğim besleniomu neden ağladı gazı mı vsr ya kusarsa ya dönerse bi sürü soru
yeterince beslendiğini nasıl anlarım ?

bugün tam bi haftalık oldu dikişler aklıma bile gelmio ağrıyo tabi ama tek derdim bebeğim besleniomu neden ağladı gazı mı vsr ya kusarsa ya dönerse bi sürü soru
yeterince beslendiğini nasıl anlarım ?
Canım bizim doktor beslendiğini kilo alisina göre anlarsın demişti. Sutun varsa sorun yok zaten

Bende doğurdum ☺şükür. 38 de
Gozunuz aydin cok sevindim. Bende 23.haftdayim 2 gun once 2.5cm rahim agzi olculdu aglamaktan helak oldum halen daha agliyorum bakinirken ilk sizi gordum Sukurler olsun kavusmussunuz evladiniza.bu zaman dilimi icinde neler yasadiniz nelere dikat ettiniz acaba morala cok ihtiyacim var

18+6 yım.
Dün doktora gittim.
Bebek iki hafta önde.
Rahim ağzı 26 mm.
Hemen proluton Depot vuruldum.
Vijinal 200 mg progestan ve magnezyum başlandı.
Benim gibi olup bebeğine kavuşanlar var mı?
İğneden sonra kasılmalar yumuşamıştı ama gece kasılma oldu hala da kasılmalar devam ediyor.

Merhabalar progestan fitili günde kaç kez kullandınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…