• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahatsız oluyorsan evden cık diyen üst komsu

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
Herkese hayırlı bayramlar dilerim.:) uzun zamandır süre gelen bir şikayetim var üst komşu.. Sabahın köründe elektrik süpürgesinin sesiyle başlıyoruz güne , gece yarılarına kadar ayak sesleri, gürültüleri , evin içinde kendilerini ahırdaymıs gibi sanıp top kosturmacaları, bitmeyen koltuk çekme sesleri, hiç bitimiyor. Aşırı derecede rahatsız ediyor , sese asırı hassaslastım kafayı oynatacak gibi oluyorum, en ufak bir sesi gerçekten kaldıramyrm artık, bunlar yetmiyomua gibi banyo , tuvalette ,balkonda ne yapıyorsa artık duvalarımıza su sızıntısıda bitmiyor, duvarlarımız kabardı iyice..

Kaç kere bu durumu dile getirdim, yönetime kadar şikayetçi oldum, bu gelen sese diğer komsularımızda şikayetçi.. En son kavga ettik üstteki adam bize ahkam kesti, güya bizi aktı kapalı tehdit ediyor şikayet edip duruyormussunuz diye, bende gereken herşeyi söyledim.

Dengesiz adam gelmiş bize, çok rahatsız oluyorsanız çıkın evden dedi, bende buna sen karar veremezsin , ailecek yürümenizi düzeltseniz, altta insan olduğunu hatırlasanız sorun olmaz dedim ,tartıştık bayağı. Kiracının hakları hakkında bilgi almak , gerçekten savcılığa şikayet edeceğim çok ciddiyim bu konuda başka ne yapabilirim, ailemin bütün düzeni kurulu zaten zor şeyler atlattık, üstteki dengesizn demesiyle niye çıkalım evden , o dikkat etsin kendine artık, bayram bayram sinirlerin tavan yaptı, o kişinin ceza alması gibi bi durum olabilir mi şikayet edince gerçekten uğraşcam bu defa.

Bu iş uzar gider. Karşı tarafın alttan almaya niyeti yok. Şikayetle işler dahada büyür. Şikayet etmeseniz kabullendirdim diyerek aynen devam edecekler. Yani onlar orda olduğu sürece size pek rahat yok gibi geldi her iki seçenektede.

Herkese hayırlı bayramlar dilerim.:) uzun zamandır süre gelen bir şikayetim var üst komşu.. Sabahın köründe elektrik süpürgesinin sesiyle başlıyoruz güne , gece yarılarına kadar ayak sesleri, gürültüleri , evin içinde kendilerini ahırdaymıs gibi sanıp top kosturmacaları, bitmeyen koltuk çekme sesleri, hiç bitimiyor. Aşırı derecede rahatsız ediyor , sese asırı hassaslastım kafayı oynatacak gibi oluyorum, en ufak bir sesi gerçekten kaldıramyrm artık, bunlar yetmiyomua gibi banyo , tuvalette ,balkonda ne yapıyorsa artık duvalarımıza su sızıntısıda bitmiyor, duvarlarımız kabardı iyice..

Kaç kere bu durumu dile getirdim, yönetime kadar şikayetçi oldum, bu gelen sese diğer komsularımızda şikayetçi.. En son kavga ettik üstteki adam bize ahkam kesti, güya bizi aktı kapalı tehdit ediyor şikayet edip duruyormussunuz diye, bende gereken herşeyi söyledim.

Dengesiz adam gelmiş bize, çok rahatsız oluyorsanız çıkın evden dedi, bende buna sen karar veremezsin , ailecek yürümenizi düzeltseniz, altta insan olduğunu hatırlasanız sorun olmaz dedim ,tartıştık bayağı. Kiracının hakları hakkında bilgi almak , gerçekten savcılığa şikayet edeceğim çok ciddiyim bu konuda başka ne yapabilirim, ailemin bütün düzeni kurulu zaten zor şeyler atlattık, üstteki dengesizn demesiyle niye çıkalım evden , o dikkat etsin kendine artık, bayram bayram sinirlerin tavan yaptı, o kişinin ceza alması gibi bi durum olabilir mi şikayet edince gerçekten uğraşcam bu defa.
Site yönetimi ilgilenmiyor mu hiç yönetimle tekrar konuşun şikayet edeceğinizi söyleyin, ayrıca evinize akan suyuda yaptırmak zorundalar onların banyosunda birşey var demek ki yaptırmazlarsa zabıtaya şikayet edersin benim bildiğim.

Uzaklastirma kararı almis bir kadin böyle . Komşuları ile bir neden ile tartışmış. Eve yaklassa ya da balkona ciksalar ariyormus. Nedenini bende bilmiyorum. Ama sizin durumda yapsaniz herhalde cildirirlar.

Mahkemeye verin uğraşsın dursun. Bu gürültü olayı yüzünden millet ceza ödemek zorunda kalıyor belki o zaman laftan anlar. Nedir şu mağara insanlarının apartman kurallarına uymadığı ya. Çocuklusu bir yandan edepsizi bir yandan
Çocuklarıda yok, koca koca insanlar gerçekten cıldırtıyorlar, evden taşınma imkanımız yok. Birde o kişinin lafıyla niye taşınalım , kendisi gürültüyü kesin, kiracıyız diye hiç mi bişeye hakkımız olmayacak

Komşularla beraber imza toplayıp çıkmasını sağlayın mahkeme falan kim uğraşacak?

Çıkın taşının demek de moda oldu. O kadar kolay mı düzen bozmak, maddi manevi külfet. Apartmanlar insanca yaşanması gereken ortamlar. Hayvan gibi tepinen kim ise o taşınsın mağaraya filan.
Bu yaşıma kadar bu tip insanlarin ne taşındığını ne de duzeldigini gördüm.
Medeniyetsizler yüzünden ne diye gunlerimi kendime zehir edeyim.
Öyle de yaptım.
Dünya varmış yani.
Taşındım kurtuldum şuan için.
Ne yapayım evde oturup saçımı başımı mi yolayim sinirden?
Görgüsüz insanları terbiye edemeyecegimize göre maddi manevi zorlarim kendimi alır başımı giderim.
Laftan anlayacak olsalardi zaten az düşünceli olup komşu hakkına dikkat ederlerdi.

en sevdigim komsu tipi.
karsisindakine saygi duymayan ust katta oturuyor diye magdur olmayacagini sanan, cahil komsu.

yuksek muzikten olecegimi bilsem hergun konser verirdim apartmana. yuksek sesin bi sure sonra delirtme ozelligi var ya hani, kapiya gelene kadar devam ederdim.
onundisinda rahatsiz olup kapima geleceklerr de, ben magdurken nerdeydiniz derdim ve devm ederdim. ta ki karsimdaki insan olana kadar.
ricadan minnetten anlamaz boyleleri. kaostan anlar. bende de var karsi dairemde, sut dokmus kediye döndu.

Ben çok beddua ederek ev değiştirdim . Sonu yok canım. Yaralayınca bıle hayatı tehlike yok diye doğru düzgun ceza cıkmıyor gurultu ne yazık kı ... yanı yasal yollara Allah haklıyken bıle düşürmesin diyorum artık.işyerinde bi hakarete tanık olmuştuk Gidip geldiğimizle kalmıştık. O enerjiyle kendi evin degılse tasınırım tebdılı mekanda ferahlık vardır

Bu yaşıma kadar bu tip insanlarin ne taşındığını ne de duzeldigini gördüm.
Medeniyetsizler yüzünden ne diye gunlerimi kendime zehir edeyim.
Öyle de yaptım.
Dünya varmış yani.
Taşındım kurtuldum şuan için.
Ne yapayım evde oturup saçımı başımı mi yolayim sinirden?
Görgüsüz insanları terbiye edemeyecegimize göre maddi manevi zorlarim kendimi alır başımı giderim.
Laftan anlayacak olsalardi zaten az düşünceli olup komşu hakkına dikkat ederlerdi.
Taşındığımız yerde olmayacaklarının garantisi yok ki

Tam onlar sessizleştipi vakit tavana filan vurun? Uyku saatlerinde. Nasılolduğunu görsünler..

Valla onun lafıyla değil ama huzur istiyorsanız çıkın. Düzeltemezsiniz çünkü napabilirsiniz ev sahibiyken üstelik. Hiç uğraşmaya değmez bana göre

ailecek yürümenizi düzeltseniz, altta insan olduğunu hatırlasanız sorun olmaz dedim

Siz de biraz fazla beklenti icindesiniz bence. insanlar havada mi ucsun yani hic yere ayak basmasin :KK70: diken üstünde gezinsinler mi vs..

Binanin yapilisi kötü demek ki.

Back
X