Yok yengeçYay burcu musunuz
Yay burcu aksine titizdir bu konularda burçla alakası yokYay burcu musunuz
Aaaa bende yengeç aslında en iyi anne baba yengeçlerden çıkar derler. Yay burcu umursamaz oluyor da ondan sordum. Bence bebeğin çok üstüne titremek de iyi değil. Bi şey olacak mı diye sakınanların başına daha çok şey geliyor. Ne çok salacaksın ne de çok takıntılı olacaksın arasını bulmak gerek.Yok yengeç
Titizlik değil umursamazlık var tanıdığım çoğu yay burcundaYay burcu aksine titizdir bu konularda burçla alakası yok
Doktorumuz sizin kendi giydiginiz kiyafetten bir kat fazlasını giydirin demisti daha ufakken çok fazla hareket etmedikleri hep yattıkları için üşurler . Emekleme olup daha hareketlenince kendimiz gibi giydirebiliriz.Ay yelek dediniz de dün kaynanaya fotoğraf attık anında aradı o çocukta niye yelek yok diye. Klima açık diyorum hâlâ kendinle çocuğu bir tutuyon üşür o diyosanırım böyle böyle bende kendimi sorgulamaya başladım sonunda. Ha yelek giydirdim mi tabiki de hayır
hem rahatım diyorsunuzİlac unutmak aslında gevseklikten değil de kafamın sık sık aşırı dolu olduğunu hissediyorum bu yüzden de unutuyorum. Hatta rahatlığın yanında en büyük sorunum unutkanlık bence.İllaki aklıma geliyor ama vakti geçmiş oluyor mesela ve o zaman da neyse 1 gunden bişey olmaz diyorumm
Rahatlığım düşüncelerimde degil malesef davranışlarımda. Bir de özet geçmek için az õrneklendirdim o yüzden karmaşık gelmiş olabilirimhem rahatım diyorsunuz
hem kafam aşırı dolu, unutuyorum
nasıl oluyor bu anlamadım kirahat insanın neden kafası dolu olsun?
ben daha net ifade edeyim kendimi en azından
siz "genel olarak" ve "bebek bakımı konusunda" rahatım diye girmiştiniz konuya
burada da 2 örnek vermiştiniz 1 ilaç saatlerini unutmak 2 bebeğin sürekli üstünü örtmek
bana kalırsa ilaç unutmak rahatlıktan ayrı bişey hala da öyle düşünüyorum dediğim gibi bence disiplin, gevşeklik meselesi
ben mesela randevulaşsak biriyle geç kalsa
işyerinde görevini lakayt yapsa
gerekli iş disiplini ve özeni göstermese gevşek olsa o kişiyi boşacak hale gelirim -o yüzden devlette çalışmıyorum.
bazı şeyler (mesela bence iş de) sağlık, aile (bazıları için dini vecibe de olabilir mesela) önemlidir dünyanın en relaks insanı da olsam (olamam da) iki elim kanda da olsa o yapılır.
ama bebeği sürekli ört kat kat giydir bu ideal bir tavır değil zaten, bunun rahat olmakla olmamakla yine bağlantısı yok o Türk anne tipinin draması. ne kadar giydirdin o kadar iyi annesin giydirmedin rahatsın gibi bir korelasyon yok ki.
yani işte kısacası bir terim kargaşası var sizde...
rutin belirlediyseniz hergün için tel takviminize hatırlatma yapınVitamin vakitli değil tabiki ama biz kendimize bir zaman belirledik rutin olması adına ama nedense asla o vakitte vitamin aklıma gelmiyor
Odalar arası ısı farkı yok denecek kadar az. Zaten Antalya'da yaşıyoruz dışarısı bile 20 derece bu mevsimde. Antibiyotik vb ilaçlar için tabiki de bu rahatlıkta olmam söz konusu olmaz o çok başka bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?