- 8 Ocak 2012
- 1.129
- 959
-
- Konu Sahibi Gelincik88
Valla herkes akışına bırak diyor da kimse nasıl yapılacağını söylemiyor. :) Kocanın ailesini hayatının merkezinden çek, bir aile hepsi bu. Standart ilişkilerin olsun yeter. Seni anlıyorum kocan, onun ailesi senin onları gördüğün gibi görsün istiyorsun ama oğulları ile olan ilişkilerine bak misal. Muhtemelen ona da aşırı ilgi sevgi göstermiyorlardır. Eh demek ki yapılarında yok, oğullarına yapmadıkları naifliği sana nasıl yaparlar. Bilmiyorlar ki. Kabullen, çeşit çeşit insan var. Onlar da böyle. Valla millette ne kayınvalideler var, stabil durumunun kıymetini bil. Hayaller Paris, gerçekler Eminönü diyor ve noktalıyorum. :)cok güzel bi tavsiye
aslinda bunu biliyorum...ama uygulayamiyorum.... kendime o anlarda anlatamiyorum.
hemen yüzümden belli oluyo biseylerin beni kirdigi.
bunada en cok kocam sinir oluyo.
ama artik ben ondan dahada cok rahatsiz oluyorum bu huyumdan
Biraz fazla kötümseriz her genc Kızın hayalidir gelin oldugu evde SAYGI sevgi gormek bunu hissetirdiklerine göre onlarda da sıkıntı var bence ben de deger görmüyorum esimin ailesinin evinde hatta bana kv yemiycem tokum dediğimde yersen ye yemezsen yeme bile dedi o da yetmedi dugun olacağı gun ailem sehir disından gelmişti onların yanında yemezsen yeme dedi vs vs vs uzar gider bunlarİnsanlar üstüne hayal kurup senin beklediklerini gerçekleştirmiyolar diye hayal kırıklığına uğruyorsn. Onların bir suçu yok. Evet gelinleri olabilirsin sana saygısızlık etmek, kötü davanmak gibi şeyler yapmıyorlarsa, iyi de davranıyorlarsa fazlasını beklemek senin talebin. Senle aynı mizaçta olmayabilirler, tarzları bu olabilir. dünyadaki en mühim şey senmişsin gibi davranamazlar. İnsanlardan beklentini düşür, mutlu olursun.. Tavsiyedir,
Süper bayıldım"Benim size ve sizin muhabbetinize ihtiyacım yok." düşüncesini ilke edinmek.
Kendini aşırı sevmek.
Diğerlerine "siz kimsiniz ki ben sizi takacağım" bakışı atmak ve yarım ağızla gülümsemek.
Başlarda rol yaparsınız, sonra normalleştirirsiniz.
hic yabanci gelmiyo bu bana....:))Ay ben evime aldigim bulasik ilacini bile arastirmadan almam hahaha
Ama napim evimi seviyorum ozeniyorum hep