Rahat edebilir.myim hasema tavsiye

Beni cesaretlendirdniz tsk edrrm bide cok.olacak ama plaj cantasinda yanjmda neler gotureym 34 yasinda gitmedigjmden bu konunun cahiliym Beni cesartlendirdiginiz icin cok tsk edrirm buradaki herkese ayrica
Cok heyecanliyim 34 yasinda ilk kez denize girmis olacagim kuzenimin sayesinde ins bundan sonra da bundan cesaretle gideblrm esim askeri personel yaz kamplari da oluyo ama cesaret edemiyordm bakalm ins guzel gecer

Bence gitmelisiniz. Kimse kimseye bakmaz zaten plajda herkes kendi keyfinde oluyor. Ben öyle bir şeye şayet olmadım ki alkollü her şey dahil otellere giderim genelde orada bile kapalı kadınlara bir bakış yok. Normal plajların zaten yarısı haşemalı olacak.
Çocuğunuza kolluk, kum için kürek takımı gibi oyuncaklar da alırsınız. Kumla oynar yüzer mis gibi eğlenir. Unutulmaz bir tatil olsun

Ilk tatilimz olacagi icin benim icinde cok kiymetli bir ani olacak zaten alisirsam askeri kamplara gitme sansimz var oraya da gideriz esim ben cekndigim icin basvuru yapmiyordu

Ya bak hayatı kendine neden zehir ediyorsun bu yaşına kadar denize bile girmedin iyi mi oldu? Bunu işaret say kendini yüzme kursuna yazdır. Yapışsa da kimse bakmıyor. Genelde su itici hemen kuruyor kumaşlar. Boş ver keyfine bak. Her şehirde kadın plajı var rahat edemem dersen oraya git. Muhafazakar yerler var oraya git. Ben denizi çok seviyorum. Oğlun hele çok küçük lütfen onun hayatından da çalma.

Oğlunu mutlaka suya girdikten sonra güneş kremle ki yanmasın. Mümkünse tuzunu at üstünden. 2 tane olsun biri kuru biri ıslak olur. Eğer bir kere kremlersen tavuk gibi haşlanır. Su toplar. Mümkünse öğle vakti sokma. Duş her plajda var iki dk sokarsın. En kötü saat başı yenile kremi.

Haklsnz

Tsk ederim tavsiyeleriniz icin dikkat ederim ogle saarleeinde asiri sicak olur dayanamayiz zaten 9 11 arasi gideriz sanirim kuzenimde keza cok beyaz asiri hassas tenli oda durmaz o saatlerde

Teskkur ederim butcem 1500 lira cok madam coco ya da bakarim cok cok sagolun tavsiye ettiklerinz modellere bayildim

Teskkur ederim butcem 1500 lira cok madam coco ya da bakarim cok cok sagolun tavsiye ettiklerinz modellere bayildim
Kahve fincanı ile kahvaltı takımı bakabiilirsiniz. Çok şık oluyorlar. Ayrıca kullanır diye düşünürseniz tefalden iyi bir tava da olur

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-23-09-57-08-135_com.android.chrome.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 2
  • Screenshot_2025-02-23-09-59-26-617_com.android.chrome.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 3
  • Screenshot_2025-02-23-09-59-54-205_com.android.chrome.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 3
Gercekten davet etti hatta ogluma.yuzme flaan ogretirim falan dedi boyu kisa oglumun denizin kemiklere faydasi vs olur diye ben icjm rahat geliyim diye konustu
Suya girip cikinca vucuda yapisir mi dikkat ceker mi hic deneyimlemedigim icin bilmoyorm
Bazısı yapışabiliyor, bu yüzden tavsiye ile almak mantıklı. Benim bir arkadaşım kullanıyordu ve denizden çıktıktan sonra çabuk kuruyordu ama o içine iç çamaşır giyiyordu çamaşır da kurumuyordu, bu sıkıntı, ben de mayo veya bikini giymesini önerdim içine. Ancak yine de uzun süre ıslak kalmak da doğru değil idrar yolları açısından. Biraz güneş görmek sizin kemiklerinize de iyi gelir, tenha yerleri tercih edip biraz paçaları sıyırıp güneş oturabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…