- 25 Ağustos 2023
- 349
- 112
- 23
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Asiri kapali.degilim ama tuniklerimi hep uzun bol giyinemyi seven biriym ebde bile tayt giymem rahat edememBen he-qa dan almıştım. Memnundum ne kadar tesettürlüsünüz bilmiyorum modelleri yorumları inceleyin almadan önce.
Gercekten davet etti hatta ogluma.yuzme flaan ogretirim falan dedi boyu kisa oglumun denizin kemiklere faydasi vs olur diye ben icjm rahat geliyim diye konustuEger agiz ucuyla degilde gercekten davet ettiyse gidin tabi tatile hic gitmemis olmak cok kotu. Hasema ile rahat olursunuz merak etmeyin
Yorunları dikkatle okursunuz, alışveriş uygulamalarına da bakın.Asiri kapali.degilim ama tuniklerimi hep uzun bol giyinemyi seven biriym ebde bile tayt giymem rahat edemem
Insanlarin bakis acisi da beni biraz cekimser kiliyoYorunları dikkatle okursunuz, alışveriş uygulamalarına da bakın.
He-qa dediginiz markayi kendi sitesinden mi aldnzYorunları dikkatle okursunuz, alışveriş uygulamalarına da bakın.
Alalı çok oldu da öyle aldım diye hatırlıyorum.He-qa dediginiz markayi kendi sitesinden mi aldnz
Rahat ederim ins kapali olarak oyle ortamalrda hos gozle bakilmiyor bide ustume falan yapisirsa sudan cikinca hic rahat edemem gibime geliyo ama oglum icinde gitmek istiyormBence gidin ama denizden sonra hemen cikarin kuru bir tane giyin. O yuzden 2 tane alin. Benim de yazligim var, yaz tatilini de severim her zaman 2 bikiniyle giderim aklinizda bulunsun.
Sudan cikinca vucudunuza yapisiyo mu hemen kuruyo mu icine bir tane bikini vs giymeye iht var miAlalı çok oldu da öyle aldım diye hatırlıyorum.
İçine mayo giyiyorum ben, bence çok yapışmıyor sizin algınıza bağlı bu, o yüzden daha çok yorum olan yerlere bakmanızı öneriyorum.Sudan cikinca vucudunuza yapisiyo mu hemen kuruyo mu icine bir tane bikini vs giymeye iht var mi
Yapisiyosa asla suya girmem o zaman asla rahat edemem oglum suya girer artik ben yone hasema alirim ama ortamda kiysfetle durilmayacagi icinbakın inançlara saygı duyuyorum ancak o haşema denen şey bikiniden daha beter bir şey
her yerinize yapışıyor,çıplaklıktan çok daha kötü görüntü oluşuyor ,bütün vucut hatlarınız belli oluyor
en azından altına mayo bi şey giyin de direk yapışmasın
kapılısınız diye tatile gidemeyecek misiniz
birileri şu haşemaya bi çözüm bulmalı
Oglum icin gideym ama suya girmeye cesaret edemem heralde kiyafetle durulmayacago icin yine hasema alirim cocugum benim yzmden mahrum kalmasin ilk kez tatile gitmis olacak oglmda baska sehirlere gittik ama deniz tatili hic yapmadikİçine mayo giyiyorum ben, bence çok yapışmıyor sizin algınıza bağlı bu, o yüzden daha çok yorum olan yerlere bakmanızı öneriyorum.
Hos gozle bakiliyor, niye bakilmasin? Kimse karismiyor tatil yerlerinde, gitmediğiniz yerler icin fazla onyargilisiniz.Rahat ederim ins kapali olarak oyle ortamalrda hos gozle bakilmiyor bide ustume falan yapisirsa sudan cikinca hic rahat edemem gibime geliyo ama oglum icinde gitmek istiyorm
Icine mayo vs ekstra bisey giydiniz mi yapismiyorsa bunu alirim o zamanBen de ilk kez geçen sene tam kapalı tesettür mayo aldım. Rem-sa. Trendyol dan aldım. Paraşüt kumaştan. Su çekmiyor. Ağırlaşmıyor. Denizden çıkınca yapışmıyor. Altı bilekten lastikli olması da iyi yukarı sıyrılmıyor paçaları. Memnun kaldım.
Remsa Mayo Paraşüt Tam Kapalı Tesettür Mayo Çini Desen R040 Rabia Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Remsa Mayo Paraşüt Tam Kapalı Tesettür Mayo Çini Desen R040 Rabia yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?