Rahat batıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aslinda yemek begenmemesi, yardim etmemesi. Bayat ekmek yememesi.
Yani bazi seyler cogu erkekte var ki.
insanlarin konusma tarzi degisiktir. Bu adamin da bu sekilde demek ki, agzi da alismis zaten doverim, oldururüm demeye...

Ve enteresandir ki adam maasini alir almaz esine veriyormus.

Kiskanclik konusunda manyak oldugu asikar elbet ona sözum yok.

Biraz da biz kadinlarin suçu bazi seyler. Yaptigin yemegi begenmiyorsa, begenmiyorsan kendin yap " dersin
Seni surekli elestirmeye calisiyorsa buna izin vermeyeceksin.

Bir kural vardir ve bu cocuklar arasinda bile boyledir; gücsuz olan ezilir! Bu bilek gucu degildir tabii ki yürek gücudur.

Evet, kedi yuzunden bile tartisirdik :)))
[/QUOTE]
Evlendıgımden beri dedim zaten ben yemek yapmayı bilmem der. Omlet yapar anca.

Çünkü onun babası da öyle asla yemek yapmaz begenmezse söyler kaynana güler geçer 45 senedir öyledir 45 senedir kpeder küfür eder kaynana susar ben gülüp gecemiyorum

Muhasebeden çıkışımı aldı evet gercekten bunu yaptı !

Çocuk hakkında bana nu tarz konuşacak olanın alnını karışlarım afedersin, çocuğumu benden çok düşünecek olan varsa gelsin kendi baksın madem! Eline çöp batsa benim içim yanar nasıl ben pisik yapayım demiyor musun, ona da itiraz et lütfen çocuğun yanında söylüyorsa bir de o da sen onunla ilgilenmekte yetersiz kalıyormuşsun gibi düşünmesin. Isın önemli kısmı o...

Madem çok biliyor verin çocuğu kucağına kendisi baksın. Evdeyken bütün sorumluluğu alsın üstüne

Muhasebeden çıkışımı aldı evet gercekten bunu yaptı !

Nasıl eşiniz sizin iş yerinize geldi, sizin adınıza konuşup size işten mi çıkarttı? Siz ne yapıyordunuz peki o sırada veya sonrasında ne yaptınız?

Kagıtlarla grl dıyecegıne sen o kagıtları ona ver. Bugun kacıncı boyle erkeklere ne bu deger ya ıyı katlanıyorsunuz. Valla ben esımı begenmıyordum sukr etmwm laxmmıs

Çocuk için tartışmayan yoktur ama bu çocuk için tartışmanın normal olduğu anlamına gelmiyor. Çünkü anne baba tartışdıkça çocuk kendini suçlu hissedecek ve iyice huzursuz olacak.

Madem ben çocuğa düzgün bakamıyorum. Ya kendin bak ya da daha iyi bakacak birini bul o zaman, de. Bunlara üzülüp kirilacagina cevabını versen bu kadar ileri gidemez.

Konunuzun sonundaki soruya cevap vereyim; eşim bana böyle yapmaz, yapamaz zaten. Kimsenin bana böyle davranmaya haddi yok çünkü, veririm eline bavulunu. Ama şöyle bir şey daha var; mis gibi işim varken, kimse beni işimden de "çıkarttıramaz" mesela. Kimsenin kuklası değilim çünkü. Bana şiddet uygulayan, kıskançlıktan saçmalayan adamdan, sanki her şey yolundaymış gibi bir de çocuk yapmazdım mesela. Ben de vurdum diyorsunuz. Keşke çocuk yapmak yerine önce birlikte tedavi olsaydınız.

Eşiniz sizden on yaş büyük de 70 yaşında değil herhalde bu adam. Ben daha enerjiğim, daha çok iş görmem normal gibi bir havada anlatıyorsunuz sanki olayları, ne alakası var? Dedem 70 yaşında yalnız yaşıyor, kendi işlerini kendi görebiliyor. Yatalak değiliz eşiniz sonuçta.

Hadi normal hayat düzeninizde dışarıda çalıştığı için evde çok yardımcı olamıyordu diyelim, şuan ne işe yarıyor evde? Markete gitmek, ekmek almak iş mi? Siz hizmetçi gibi oradan oraya koştururken, başınızda gardiyan gibi bir adam... Hayat mı bu? Değil. Kayınvalideden ne umuyorsunuz, onu da anlamadım. İki yetişkin insansınız, kendi konuşamadıklarınızı niye başkası söylemek zorunda kalsın?

Sizi elalemin karılarıyla kıyaslayan adamı, ben olsam elalemin kocalarıyla kıyaslardım. Herkes senin gibi öküz değil, bak eşlerine nasıl insan gibi davranan kocalar var diye... Bütün kocalar konuşmayı bağırıp çağırmak zannetmiyor.

Adam sizi öldürürüm diye tehdit ediyor, siz kağıtlarla gel diyorsunuz. İşin mantığını anlamadım. Boşanmayı mı ima ediyorsunuz? Eee o kağıtları siz de edinebilirsiniz.

Çocuğunuza bakmıyor, bağırıyor, size zaten bir faydası yok... Şuan hayatınıza kattığı tek şey maaşı ama götürdüğü çok şey var. Çocuğunuza da yazık, şu tipi baba bilip de onun gölgesinde büyüyecek yani. Ciddi ciddi bir düşünün, hayatım nasıl olmalı, ben ve çocuğum nasıl yaşamalıyız, neler yapabilirim diye. İş bulma imkanınız nasıl, size destek olacak bir aileniz var mı, bunlara bakın. Bu adam değişmez, bunu biliyorsunuz en azından değil mi?

1 kere daha oldu o akşam çeşit az koydum önünehemen yapıştırdı lafı elalemın adamları şanslı karıları ne guzel yemek yapiyo dedi çok gücüme gitti.

Her tartışmada döverım öldürürm kafana bırsey atarım diyor bana öyle laflarla değil kağıtlarla gel resmiyetle gel tehdit etme! Dedim.

Şu yazdıklarını bir oku sence normal mi? Eşiniz tam bir it boyu afedersiniz ama.Bu tür insanlar kendilerine çocuk dogurmalari ve hizmet etmeleri için evleniyorlar.Elin kadınları bilmem nasıl yemek yapıyormuş...Sende o elin adamlarinda olan özellikler var mı deseydin.Çocuk yapmanıza deginmiyorum bile aglayan çocuğu sus diyerek susturmak falan...

Kiziniz büyü
Zamanla kendinize saygınız kalmayacak, kiziniz da buyuyunce size hic anne gibi saygi duymayacak, şuan eşinizin size saygisiz oldugu gibi.

Bu anlattıklarınızda ortada bir sorun var da iki taraf onu çekistiriyor gibi degıl de , esiniz sırf sizin şahsına saldırma niyetinde gibi. Derdi o anki olay degil, derdi sizsiniz.

Iyi en azindan anormallik bende degilmis

Kesinlikle öyle benim esimde asla yapmazmis ama ben evlendikten sonra evde yaptigini gordum. Ve bende bekarken yapiyor diye dusunmustum. Ama oyle degilmis annesi soylenmisti bi defa bekarken bi isin ucundan tutmazdi simdi kari tatli geldi demisti hadsizce.. benim esim tam tersi dusunur ben hayat musterek demem yap et demem kendi kendine kalkar yapar. Ben biseyin ucundan tutuyorsam o baska bir is yapar

Cevrede gormeyince kendini tek sanman normal. Bizde oldukça var boyle.
Ya gercekten kendimi cok kotu hissetmistim. Cunku dun hic bir is yapmadim evde inanilmaz bunalima girdim artik surekli evde durmaktan. Yatak dosek yatmak istiyorum uyumasam bile yatagin icinde olmak istiyorum sanirim depresyona girdim. Dun sabah kahvalti hazirladim yaptik kahvaltiyi sonra topladim makineye camasirlari attim odaya attim kendimi uyuya kalmisim. Esim kaldirdi cay demledim gel icelim dedi kalktim baktim heryeri silip supurmus cocuklara avtivitelerini yaptirmis makineye attigim camasirlari cikarip asmis. Sonra oturup cay ictik birlikte aksam yemegini hazirladik yemegi yedik cocuklarla salona gecti bende toparladim etrafi salona geldim baktim kizimin odevini yaptiriyor. Sonra dediki kizim cok soluk gozukuyosun gel seni bi dus aldirim dedi dusunu aldirdi saclarini tarayip kuruttu kizimin ellerinde egzama var kremlerini surdu. Gecede bu yaziyi okuyunca aklima bugun esimin butun yaptiklari geldi kendimi inanilmaz kotu hisseim neden bilmiyorum belkide odaya gecip uyudugum icin oyle hissetim. Bilmiyorum

Alışık olmadigin için olabilir.

Ya bu erkeklerin gercekten moderni de ayni bu modelleri de ayni sadece davranislar degisiyor öz ayni.ben eblenmekten vazgectim zaten.rahat ecde tek basima yasiyorum ote git diyen yok.bi cocuk isteginden handikapa dusuyodum bu devirde cocuk mu yapilirndiye indan da vazgectim zaten.cok kizginim esinizin karakteri bu yetistirdigi cocuk da boyle olacak.bu adamla cocuk yetistirmeyin.seni doverim öldururum diyen adami lutfen sikayet edin.bosanin bu nedir ya eziyet cekmeye mi geldin dunyaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…