Radyo frekans yaptıranlar...

1971sibel

sibels
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
162
2
Radyofrekans (yüz)

Radyo frekans ile cilt yenileme yöntemi cildin en az 5 yaş daha genç görünmesini sağlıyor.Hiç bir cerrahi müdahale gerekmeden uygulanan bu yöntem İtalyanlar tarafından geliştirilmiştir.Radyo frekans sadece yüzde değil,boyun ve dekolte üzerinde de yaptığı etkiler sonucu cilt kalitesini arttırmakta ,yüz boyun ve dekolte bölgesini gençleştirmekte ,yüz ovalini toparlamakta ve ayrıca düşük kasların kaldırılmasına yardımcı olmaktadır

Yok sanırım, bende merak ettim doğrusu. Ama Türkiye'de uygulayan yer var mı ki ? Hiç duymamıştım bu yöntemi.

Radyofrekans yaptıran arkadaşlar varsa lütfen yardım birde bu yöntem nasıl yapılıyo kaç seans ne kadar süre etkili oluyo bilgi verirseniz seviniriz...

selam,
bu acaba benim bu aralar araştırdığım ve acayip merak ettiğim ultherapy yöntemi mi ki???

selam,
bu acaba benim bu aralar araştırdığım ve acayip merak ettiğim ultherapy yöntemi mi ki???

ultherapy değil, ama arastırmana da gerek yok ben yaptırdım hiç bir işe yaramıyor, cüzdanım hafifledi o kadar keşke dolguya harcasaydım o parayı

ultherapy değil, ama arastırmana da gerek yok ben yaptırdım hiç bir işe yaramıyor, cüzdanım hafifledi o kadar keşke dolguya harcasaydım o parayı

Sevgili kimbilir,
ben şimdi buldum ya,bu işlemi yaptırmış birini,ultherapy yanii
hemen soracağım,
kime
kaça
nerede
yaptırdınız???
noolurrr,
günlerdir takık bi durumda o klinik,bu doktor bilgi peşindeyim,
realself de ingilizcemi pek bi çatlattım bu konuda üstelik bi de :)) bizde pek kullanan yorumuna rastlayamaım

ama %76 okey iyi bi rakam canım ya,,sen de neden işler yolunda gitmedi acaba??? 3 ay geçti mi işlem sonrası,

şimdiden çookkkkk teşekkür ederim,
sevgiyle.

canım ben ultherapy değil vshape yaptırdım

arkadaşlar ben botox yaptırdım ilk kez.baya da memnunum şuan..radyoterapiye başlıcaktım hani botox böyleyse bunlar harika yapar diye düşünmüştüm ama burada memnun olmayanları görünce vazgeccem galiba :)

bende bototks yaptırdım çok da memnun kalmadım. radyofrekansı denicem bi yerle paket anlaşması yaptım. eğer beklediğim sonucu alamazsam bundan sonra deneyeceğim şey kök hücre tedavisi. yani PRP aslında prp fiyat olarak diğer işlemlerel aşağı yukarı aynı oluyo kalıcılığı daha fazlaymış bayağı araştırdım ama radyofrekansı denemek istiyorum umarım bende işe yarar:)))

Merhaba
Başladınızmı son durum nedir fiyat ne kadar bilgi verirseniz sevinirim bende araştırma halindeyim

Radyofrekans yaptırdım bende göz altı çizgilenmeleri vardı ama hiç bir faydası olmadı çizgi için bir işe yaramıyo diye düşünüyorum. estetisyen arkadaş yüzde kolejen artımı olduğunu ileriye dönük bir yatırım yaptığımı söyledi onu bilmiyorum ama gözle görülür bir fark yok 400 tl 6 seans çöpeeeeee

önerecegin bir yermi bu konuda

Radyofrekans da vshape in eşi bence, hiç bir işe yaramıyor, yaptırıp memnun kalanların fotolarını hiç bekleme koymazlar açık söylemek gerekirse ben o kişilerin buraya reklam amaçlı yazdıklarını düşünüyorum. Tekrar söylüyorum 5 seans vshape yaptırdım oda radyofrekans zaten hiç bir işe yaramadı para tuzağı

Ben İzmir Balçovada bir güzellik salonundan yüz için 3 seanslık paket satın aldım. Paket olduğundan tanıtım amaçlı normalinden daha az süreli tutuyorlar. Buna rağmen 2 seansta akne izlerim ve cildimde bariz düzelme oldu. Devam etmeyi düşünüyorum.

Kesinlikle önermiyorum.Özellikle cildi ince olanlar yüzünde fazla yağ olmayanlar denemesin derim.Ben sadece bir seans yaptırıdm ve çok pişmanım.Düzelmesi için mezoterapiye başladım.YAğ enjeksiyonu ya da germe düşünüyorum hatta.Radyofrekanstan önce hiçbir sorunum yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…