Radyo frekans yaptıranlar...

Şu Ultherapy den iyi sonuç alan duysam, görsem, hemen gidip yaptırıcam.

Kusuruma bakma Perikedi ama hani bedava verseler yaptırma!!!!! Kendi üreticisi söylüyor zaten cildin alt dokusunu yakarak büzüştürüyoruz böylece üstü de kırışık görünmüyor diye!!! Birinci derece yanık bir cildi düşün bunun cilt altında meydana geldiği için dışardan görünmediğini düşün. Cannes kentinde heryıl bir fuar olur. Bu tür Estetik cihaz üreticileri orada demolarını yaparlar. Orada çekilen bir video gördüm bir kredi kartının üzerine uyguladılar. düşün kredi kartı kalın plastik. Delik deşik oldu kart. Adamlar övünüyordu işte bu kadar kuvvetli diye. E cilt hassas var düşün sen ne olduğunu?
Zaten onun için yaptıranlar "yandım Allah diye" acısını anlatıyor. Hadi şimdi istediğiniz gibi gerildi cilt, 5-10 yıl sonra ne olacak düşündünüz mü? O yanık hiç iyileşmeyecek ve o dönem başka uygulama yapsanız bile sonuçları yüzünüzü güldürmeyecek.

Sağlıkla

Dr Selen

Melt zaten kural olarak önce botox sonra radyofrekans yaptırılır. Çünkü kaliteli yapılan radyofrekans botox'u eritir. Botoxun etkisi zamanından önce kaybolur.

Sağlıkla
Dr Selen

Sarex radyofrekansın sonucu 3 aydan itibaren kademeli olarak ortaya çıkmaya başlar daha erken değil . 6. Ayda da maximum sonucunu görürsün. Göz altına herkes yapamaz keşke bir doktora yaptırsaydın:26:

Senin ilk seansından sonra ne kadar zaman geçti? Yaptırmadan önce fotoğraf çektirmişmiydin?

Bir de yaptırdığın cihaz çok önemli!!! piyasada o kadar çok hani eftirikten cihaz varki insan ne yapacağını nasıl seçeceğini şaşırıyor. İş başa düşüyor galiba ben yine bir konu açıp bu işin hilesini hurdasını milleti nasıl kandırdıklarını, iyi cihazı ve iyi uygulayıcıyı nasıl seçeceğimizi anlatayım en iyisi. Çünkü her cihaz bir değil, monopoplar ne demek, bipolar, multipolar yok quadripolar ne demek hangisi kime uygun, hangi bölgeye ne yapılır anlatmak lazım. Siz bilgi sahibi olunca kandıramazlar tabi

Sağlıkla

Melt zaten kural olarak önce botox sonra radyofrekans yaptırılır. Çünkü kaliteli yapılan radyofrekans botox'u eritir. Botoxun etkisi zamanından önce kaybolur.

Sağlıkla
Dr Selen

amann radyo frekansta yaptırdım ama hiç bişey anlamadım..gerçi 2 seans yaptırdım..o iğneler iz yaptı hatta...daha yeni geçiyo..botoksa devam :)) yüze hersey yapılmazmış bunu da öğrendim :)

amann radyo frekansta yaptırdım ama hiç bişey anlamadım..gerçi 2 seans yaptırdım..o iğneler iz yaptı hatta...daha yeni geçiyo..botoksa devam :)) yüze hersey yapılmazmış bunu da öğrendim :)

ay bir de iğneli mi yaptırdın offff Ah bir anlatabilsem o iğnelerin kandırmaca olduğunu.

Radyofrekans çok iyi bir teknolojidir. Ama işte bu işin dolabı, dümeni çok. 5000TL ye aldığı uyduruk cihazla radyofrekans yaptık deyip kolayına gitmrk varken tedavi amaçlı üretilmiş gerçek cihazlara kimse yatırım yapmak istemiyor.

Ben kendim de yüzüme 4 seans yaptırdım ama bende kullanılan cihaz Amerika'nın en iyi cihazı. Birçok Hollywood ünlüsünün sırrı olarak biliniyor. Adı Exilis Elite. (bir de eski modeli var o değil. O okadar iyi değil). Önce yüzümün yarısına yaptırdım. 1 hafta sonra gittiğimde gerçekten ikisinin arasında fark vardı. buna güvenip öbür yarısına da yaptık. Ve sonraki seanslara öyle devam ettim. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama bir de yapan çok önemli. Bunu da öğrenmiş oldum. Çünkü sıcaklığı sık sık ölçüp hep aynı düzeyde tutması gerekiyor yapanın. ama bazısı önemsemiyormuş. Ondan bazısında etki etmiyor gibi oluyo. Halbuki yanlış uygulamadan sonuç alınamıyor. Radyofrekans yaptıranlar buna dikkat etsinler ve iğneli olanlarla boşuna acı çekmeyin. İğnesizlerin kaliteli olanları zaten daha derine kadar etkili.

Merhabalar.Siz radyofrekansı nerde yaptırdınız.Kaç seansa ne kadar ödediniz.En önemli şey radyofrekanstan sonra dolgunluk kaybı oldumu.Yani yüzdeki yağların eridiğini duymuştum.sizde böyle birşey oldumu?yada yaptıran arkadaşlardan bu tür bir sorunla karşılaşan oldu mu?

Merhaba Ayhak,
Tatmin edici sonuç almak için en az 6 seans- 1 hafta aralıklarla yaptırmak gerekiyor. Dolgunluk kaybı olmadı, Exilis Elite yaptırdım. Exilis yaptırıp dolgunluk kaybı yaşayanı da görmedim. Yüzdeki yağların erimesi sorununu Thermage' te duymuştum. Ama Exilis'te çok şükür yok böyle birşey.

Exilis Elite' seanslarını araştırmıştım. Yerine göre 500Tl'den 1500Tl'ye kadar yapan yerler var. Ben yurtdışında yaptırmıştım. Orada seansına 700 dolar vermiştim.

Merhaba.Sen bu işlemi yaptıralı ne kadar oldu.Benim en çok korktuğum yüzdeki yağların erimesi.Sen böyle bir sorun yaşamadığını söyledin.Yaptırdıktan sonra 6 - 12 ay sonra belli oluyormuş.Bu kadar zaman geçtimi?

Ayhak, yaklaşık 1 yıl oldu yaptıralı. Hiçbir sorun yaşamadım. Hatta şimdi uygun bir yer bulup boyundan devam etmeyi düşünüyorum. Ben kolay kolay birşeye kefil olmam. Ama doğru yapan biri olduğu sürece sorun yaşamayacağına eminim. Yanlış yapan birinden de en fazla sonuç alamazsın. Bu cihazın başka bir yan etkisi olmaz. İlk çıktığı günden itibaren takip ettim. Yapan hekim de arkadaşımdı. Onun yaptığı hastaları da gördüm.emin olunca yaptırdım ben de.

yüzde yağ tabakasını eritiyor,işe de yaramıyormuş. çok araştırma yaptım ,öğrendiğim sonuçlar hep bu yönde..

Merhabalar..
Radyofrekanslarla ilgili ciltteki yağ dokusunu erittiğine dair bazı söylentilerin olduğu doğrudur. Ancak bu her radyofrekans cihazı için geçerli değildir. Belli güvenlik prosedürlerine uyan, klinik çalışmaları olan, uzun dönemli sonuçları takip edilmiş cihaz ve sistemlerle uygulama yaptırmak yeterince güvenlidir. Exilis Elite bu konuda oldukça güvenli ve başarılı bir sistem.

Çok ilginç, yukarıdaki iki üye de bugün katılmış ve biri hemen uygulamayı övmüş, diğeri de reklam yapmış. Düşündürücü geldi :)

Üstüne üstlük, "Can Abraham ......." dört farklı mesajında da aynı işletmenin reklamını yapmış. :)

Çok ilginç, yukarıdaki iki üye de bugün katılmış ve biri hemen uygulamayı övmüş, diğeri de reklam yapmış. Düşündürücü geldi :)

Uygulamayı övmüş olmam sizi neden düşündürdü anlamadım. cihazlar ve uygulamalar hakkında fazlasıyla bilgi sahibiyim. bilgimi paylaşırken benden sonra kimin katılıp reklam yapacağı konusuyla ilgilenmiyorum. bugün bu cihaz hakkında yazdım yarın başka bir cihaz hakkında yazarım. estetikle ilgili tüm cihazlar konusunda donanımlıyım. isteyen reklam gibi algılayabilir en nihayetinde bir alakam olmadığı ortadadır.

Emin misin ?

akne izlerim için doktor bu yöntemi tavsiye etti onun için araştırmaya koyuldum kararsızım az parada değil ama bi yandanda umut işte

benimde yüzümde delik olmayan yer yok gibi çok fazla sivilce izi kaldı napıcam bilmiyorum intiharı düşünecek kadar kötüyüm her evden çıktıgımda ölmek istiyorum sadece uyurken rahat ediyorum keşke ellemeseydim sivilcelerimi keşkee

Merhaba arkadaşlar, sivilceleriyle ve onların bıraktığı lekelerle uğraşan biri olarak herzaman yenilikler deneyen biriyim :) en son 10 gündür araştırdığım radyo frekans konusu üzerine evde kullanılabilen portatif bir radyofrekans cihazı aldım... Bu arada Almanya'da yaşıyorum türkiyede bulunurmu bilmem ama sözüm ona bu alet cildin üst kısmındanbakterileri öldürecek kan akışını hızlandırıp cildin yenilenmesine yardım edecek nerede okuduysam 6 ayda maxımum sonuç alınabileceği yazıyordu benim için önemli olan sivilcelerimin tekrar çıkmasını engellemek. Şimdilik bugün 5. Günüm abartmayım diyorum ama yeni sivilceler yokkk. Umarım işe yarar.

mesajının üzerinden çok zaman geçmiş ama ben yüzümdeki sarkmalar için radyofrekansı araştırırken gördüm, botoks yüz germeyi sağlar mı, yanaklarım biraz yukarı kalksın istiyorum

Sonuçlarindan bahseder misin ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…