Haklı olabilirsin. Benim yüzüm kilolu olduğundan zarar görmemiş olabilir. Zaten daha sonra devam edemedim kaldı.Kesinlikle önermiyorum.Özellikle cildi ince olanlar yüzünde fazla yağ olmayanlar denemesin derim.Ben sadece bir seans yaptırıdm ve çok pişmanım.Düzelmesi için mezoterapiye başladım.YAğ enjeksiyonu ya da germe düşünüyorum hatta.Radyofrekanstan önce hiçbir sorunum yoktu.
Şuan ne durumdasınız sonuç ne ?Radyofrekans ve Polojen bakımı aynı pakette aldım . Her seansta farklı işlem yapılacağı söylendi C vitamini yükleme hayroclnc asit soyma vs... dermaroller kullanımı ve vitamin takviyesi şeklinde sonra birkaç seans Prp ile destekleyelim denildi .Bakıcaz
Lazer Epilasyonu için gittiğim ve çok memnun kaldığım güzellik salonu yüzüme Radyofrekans önerdi,aynı yere zayıflamak için Radyofrekans yaptıran arkadaşım da bir sonuç alamadı ben yüzüme yaptırmak istiyorum birazcık sarkma ve gıdı problemim var ama başlangıç aşamasında, daha ciddi boyuta gelmeden bişeyler yaptırmak istiyorum ama tereddütlerim var,yan etkisi varmıdır Nisan ayında yurtdışı gezim var Cildimin güzel görünmesini istiyorum zamanım kalmadı....offf kafam çok karışık.Radyo frekans da 2ci seansim bitti
Ayni zamanda LPG de yaptiriyorum
goz cevremde bir kac ince cizgiler var ama cizgilerde pek ise yaramiyor
Boyun ve gidi bolgesine daha cok istemistim gidim azaldi cenem netlesti diyebilirim ama tam istedigim gibi degil
Ve yuzumde bayagi bir incelme oldu bende zaten ince yuzleri daha cok begeniyorum
suan LPG de 6 radyofrekans ta ise 3 seansim kaldi ikisi icin nerdeyse 1200 euro odedim
tam olarak bitince sonuclar belli olur
benim beklentim yuz ovalimin netlesmesi
Birde radyofrekans tan sonra cildim cok guzellesti puruzsuz ,kadife gibi net ve guzel duruyor
Artik ne kadar devam eder bilemiyorum
Sonuclari yazarim
yok canim yan etkisi yokLazer Epilasyonu için gittiğim ve çok memnun kaldığım güzellik salonu yüzüme Radyofrekans önerdi,aynı yere zayıflamak için Radyofrekans yaptıran arkadaşım da bir sonuç alamadı ben yüzüme yaptırmak istiyorum birazcık sarkma ve gıdı problemim var ama başlangıç aşamasında, daha ciddi boyuta gelmeden bişeyler yaptırmak istiyorum ama tereddütlerim var,yan etkisi varmıdır Nisan ayında yurtdışı gezim var Cildimin güzel görünmesini istiyorum zamanım kalmadı....offf kafam çok karışık.
ay bir de iğneli mi yaptırdın offffAh bir anlatabilsem o iğnelerin kandırmaca olduğunu.
Radyofrekans çok iyi bir teknolojidir. Ama işte bu işin dolabı, dümeni çok. 5000TL ye aldığı uyduruk cihazla radyofrekans yaptık deyip kolayına gitmrk varken tedavi amaçlı üretilmiş gerçek cihazlara kimse yatırım yapmak istemiyor.
Ben kendim de yüzüme 4 seans yaptırdım ama bende kullanılan cihaz Amerika'nın en iyi cihazı. Birçok Hollywood ünlüsünün sırrı olarak biliniyor. Adı Exilis Elite. (bir de eski modeli var o değil. O okadar iyi değil). Önce yüzümün yarısına yaptırdım. 1 hafta sonra gittiğimde gerçekten ikisinin arasında fark vardı. buna güvenip öbür yarısına da yaptık. Ve sonraki seanslara öyle devam ettim. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama bir de yapan çok önemli. Bunu da öğrenmiş oldum. Çünkü sıcaklığı sık sık ölçüp hep aynı düzeyde tutması gerekiyor yapanın. ama bazısı önemsemiyormuş. Ondan bazısında etki etmiyor gibi oluyo. Halbuki yanlış uygulamadan sonuç alınamıyor. Radyofrekans yaptıranlar buna dikkat etsinler ve iğneli olanlarla boşuna acı çekmeyin. İğnesizlerin kaliteli olanları zaten daha derine kadar etkili.
Radyofrekansın sıkılaştırma etkisi de var. O yüzden ben sarkma olacağını düşünmüyorum . Ben arkadaşa katılıyorum. Yaptırdığınız yer ve kullanılan cihaz çok önemli. Ben bir yerde selülit için yaptırdım daha önce çok iyi sonuç aldım. Bir kaç sene sonra tekrar başka bir yere yaptırdım. Fakat sonuç hayal kırıklığıydı. Ayrıca vücut için kullanılan başlıkla yüz için kullanılan farklı. Yüze kullanılanın yüzdeki yağları eritmemesi için etki derinliği daha azdır. Yüzünüzde çökme yapacağını sanmıyorum. Gıdıyı toparlamada da ciddi etkisi var diye biliyorum.Merhaba, ben gıdımı eritmek istiyorum exilis elite gıdı bölgesinde incelme sağliyormu acaba ve radyofrekans yaptiriyorum basen bölgeme ama oradaki estetisyen gıdına da radyofrekans yaptirirsan gıdın erir, dedi..ama yüzüm çökermi, karar veremedim, yardimci olursaniz çok mutlu olurum..sevgiler
Radyofrekansın sıkılaştırma etkisi de var. O yüzden ben sarkma olacağını düşünmüyorum . Ben arkadaşa katılıyorum. Yaptırdığınız yer ve kullanılan cihaz çok önemli. Ben bir yerde selülit için yaptırdım daha önce çok iyi sonuç aldım. Bir kaç sene sonra tekrar başka bir yere yaptırdım. Fakat sonuç hayal kırıklığıydı. Ayrıca vücut için kullanılan başlıkla yüz için kullanılan farklı. Yüze kullanılanın yüzdeki yağları eritmemesi için etki derinliği daha azdır. Yüzünüzde çökme yapacağını sanmıyorum. Gıdıyı toparlamada da ciddi etkisi var diye biliyorum.