• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Radiesse yaptırıp sorun yaşayan var mı ??

Volupte

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
120
2
116
Bursa
Kızlar,
En mantıklısı uzun ömürlü oluşu itibariyle radiesse g,b, duruyor fakat sentetik bir dolgu sonuçta ve alerji riski var diyor doktorlar ve
yapmaya yanaşmıyorlar. Hepsi hyaluronik asit yapma taraftarı.Ona da para mı yeter kişiye ve markaya göre 2 ayda bile eriyen var. Radiesse yaptırıp sorun yaşayan(alerji gibi) varmı aranızda biraz bilgilendirebilir mi??

Ben aqualift yaptırdım. 10 ay oldu en ufak bir erime yok. Ancak benim göz altlarım mor kaldı malesef. Dolgu ile mi ilgili sorun bilemiyorum. Ancak elmacık kemiği yanak ya da dudak için kesinlikle aqualift i tavsiye derim uzun ömür lü olduğu için. Ayrıca teyzemde 11 ay kadar önce aqualift i dudağına enjekte ettirdi. Onda da hiç erime yok ve doğal oldu

Ben aqualift yaptırdım. 10 ay oldu en ufak bir erime yok. Ancak benim göz altlarım mor kaldı malesef. Dolgu ile mi ilgili sorun bilemiyorum. Ancak elmacık kemiği yanak ya da dudak için kesinlikle aqualift i tavsiye derim uzun ömür lü olduğu için. Ayrıca teyzemde 11 ay kadar önce aqualift i dudağına enjekte ettirdi. Onda da hiç erime yok ve doğal oldu

Bende eylül 2011 de aqualift yaptırmıştım, yanak çukuru ve burun ucuna aynı yapıldığı gibi duruyor zaten 3 ile 5 yıl arası gittiği söylenmişti. Ben Güner uysala yaptırmıştım sen hangi dr. yaptırdın

Arkadaşlara katılıyorum kesinlilke AQUALİF tavsiye ediyorum.Piyasada şu anda AQUAFİLLİNG ismi ile yapılıyor.RADİESSE dolgu tam bir hyala kırıklığı yarattı.Hevesle yaptırmıştım ellerime yaptrdım ama ödemler innince sonuç fiyasko yazık verilen paralara .Aquafilling şu anda en iyisi .

Lamiacığım gerçekten çok güzel bir dolgu.Şu anda senin doktorun aquafilling adı ile bu dolguyu yapıyor hatta kalıcılığı 9 yıl diyor.

Bende eylül 2011 de aqualift yaptırmıştım, yanak çukuru ve burun ucuna aynı yapıldığı gibi duruyor zaten 3 ile 5 yıl arası gittiği söylenmişti. Ben Güner uysala yaptırmıştım sen hangi dr. yaptırdın

İst. Pendik Ozan Balık

Lamia senin doktorun kimdi, birde teyzen nasıl oldu yeni fotoları varmı

Kusura bakma mesajını yarım okumuşum :) Teyzem bomba gibi yüzü tamamen oturdu. Şu ara görüşemedik görüştüğümüzde yüklerim fotolarını

Kalıcı dolgu yaptırmak çok sakıncalı eğer inğilizceniz varsa yabancı sitelerden okumanızı tavsiye ederim.kaş yapayım derken göz çıkarmayın.kalıcı istiyorsanız en güzeli doku kokteyli veya yağ enjeksiyonu

ben rediesse yaptırmıştım. nazolabial çizgilerime. kalıcı olduğu için tercih etmiştim.
6 ayda bir yaptırmak gerekmesin diye
ama istediğim sonuca ulaşamadım.
2 kez daha hylüranik yaptı takviye olarak ama ı-ıh.
bir de her uygulamada ağzım yüzüm fena şişti! dişim apse yapmış gibi gezdim bir süre
şimdi 1,5 yıl oldu ve yeniden ne yaptırsam diye araştırmaya başladım. çünkü çizgilerim bayağı belirgin hale geldi.
umarım merak edenlere fikir verebilmişimdir...

radiesse yarı kalıcı bir dolgu bildiğim kadarıyla ortalama 1,5 - 2 yıl diyolar . Bu kadar da mı sürmedi?

bu arada yağ enjeksiyonu da kalıcı değil maalesef

Back
X