S sozuuu Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2009 115 1 40 14 Aralık 2009 Konu Sahibi kucukprens #21 tbr ederim Rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah tüm bekleyenlerin de
kucukprens Aşk İçimde! Kayıtlı Üye 10 Aralık 2009 3.164 2 14 Aralık 2009 Konu Sahibi kucukprens #22 Leyla01 .!.: gozunaydin canim,tebrikler Genişletmek için tıkla... mahperver .!.: Tebrik ederim gozun aydin canim kaydirigubbakcemile2 Genişletmek için tıkla... Leyla Mahperver, çook teşekkürlera.s. minos .!.: tebrik ederim Allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah Genişletmek için tıkla... Amin İnşallaha.s. GokceRana23 .!.: hayırlı olsun darısı bana ve isteyen herkese olsun inş Genişletmek için tıkla... Varya haberi aldığımdan beri benim gibi bekleyen herkese dua ediyorum, inşallah Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin. :Saruboceq:
Leyla01 .!.: gozunaydin canim,tebrikler Genişletmek için tıkla... mahperver .!.: Tebrik ederim gozun aydin canim kaydirigubbakcemile2 Genişletmek için tıkla... Leyla Mahperver, çook teşekkürlera.s. minos .!.: tebrik ederim Allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah Genişletmek için tıkla... Amin İnşallaha.s. GokceRana23 .!.: hayırlı olsun darısı bana ve isteyen herkese olsun inş Genişletmek için tıkla... Varya haberi aldığımdan beri benim gibi bekleyen herkese dua ediyorum, inşallah Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin. :Saruboceq:
kucukprens Aşk İçimde! Kayıtlı Üye 10 Aralık 2009 3.164 2 14 Aralık 2009 Konu Sahibi kucukprens #23 sozuuu .!.: tbr ederim Rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah tüm bekleyenlerin de Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, amin inşallah:Saruboceq:
sozuuu .!.: tbr ederim Rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah tüm bekleyenlerin de Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, amin inşallah:Saruboceq: