Rabbime şükürler olsun!

kucukprens

Aşk İçimde!
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
3.164
2
Arkadaşlar, bende çok uzun zamandır bu siteyi okuyordum.

Dün gece rüyamda regl olduğumu gördüm, rüyamda masanın üzerinde bir tane pozitif idrar testi vardı. Rüyamda diyorum ki bu teste bakabilirmiyim? ılk defa pozitif idrar testi görüyorumda!
Rüyamın etkisiyle sabah ilk idrarımla test yaptım ve silik çizgi çıktı. Inanamadım, hemen en yakın sağlık ocağına gittim ve kan testi verdim. Ve pozitif, arkadaşlar bu bir mucize benim için. Rabbime şükürler olsun. :Saruboceq: Ellerim buz gibi heyecandan, eşimde bu sabah spermiyogram için test vermişti:) Aynı gün yani o kadar ümitsizdik ki!

Allah ım ne olur tamamına erdir, ne olur benim gibi bekleyen tüm hanımlara bu güzel duyguyu yaşat:)

Son düzenleme:
Cnm yaa
Çok sevındım gÖzÜn aydın
ınŞ saĞ salım gelır meleĞınız

canım ya allah tamamına erdirir inş sağlıkla kucağına alırsın inş çok tebrik ederim

gözün aydın :teytey:
inşallah hayırlısıyla güzel bir hamilelik geçirirsin veb beişini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın.. dualarım seninle ve tüm benim gibi hamile kalamayanlara :Saruboceq:

Çok sevindim. Hayırlı olsun, gözünüz aydın. Allah sağlıkla kavuştursun.

canım ya allah tamamına erdirir inş sağlıkla kucağına alırsın inş çok tebrik ederim

Badegul amin inşallah :)

kaydirigubbakcemile3 çoookk teşekkür ederim, Allah ım bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın inşallah! ben o duyguyu en iyi bilenlerdenim.

Çok sevindim. Hayırlı olsun, gözünüz aydın. Allah sağlıkla kavuştursun.

Saoulun, amin inşallah

canım gözün aydın allahım o kadar büyükki en dara düştüğün anda elimizden tutyor allaha şükürler olsun şimdi sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almak için dualrımızı hiç eksik etmeyelim allahın izniyle sağlıcakla hayırlı evlatlar sahibi oluruz inşallah

Gerçekten öyle ne kadar şükretsem azdır! Amin amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız hayırlı evlatlarımız olur:Saruboceq:

hayırlı olsun bebısınız

Amin amin, sizinkide büyümüş maşşallaahhhh Sağlıkla kucakladığımız günleride görürüz inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…