Arkadaşlar, bende çok uzun zamandır bu siteyi okuyordum.
Bir seneden fazla denedik, olmayınca doktora gittik, eşimde varikosel çıktı ve ameliyat oldu. Ameliyattan üç ay sonra ben ovulasyon testleri yaptım, her ay düzenli olarak denedik.
Ameliyattan sonra 1 seneyi geçti hala hamile kalamadım. Artık ümidimi kaybettim. Bu ay ovulasyon testini bıraktım, aşılama için yurtdışındaki işimden istifa edip Türkiye ye geldim. Salı günü doktora gittim, rahim filmi ve eşimden yeniden test istedi. Bu arada aşılama olmazsa
tüp bebek merkezlerini araştırıyordum.
Dün gece rüyamda regl olduğumu gördüm, rüyamda masanın üzerinde bir tane pozitif idrar testi vardı. Rüyamda diyorum ki bu teste bakabilirmiyim? İlk defa pozitif idrar testi görüyorumda!
Rüyamın etkisiyle sabah ilk idrarımla test yaptım ve silik çizgi çıktı. Inanamadım, hemen en yakın sağlık ocağına gittim ve kan testi verdim. Ve pozitif
, arkadaşlar bu bir mucize benim için. Rabbime şükürler olsun. :Saruboceq: Ellerim buz gibi heyecandan, eşimde bu sabah spermiyogram için test vermişti:) Aynı gün yani o kadar ümitsizdik ki!
Allah ım ne olur tamamına erdir, ne olur benim gibi bekleyen tüm hanımlara bu güzel duyguyu yaşat:)