yaa kermit ağlatma beni iyicevalla kalp krizi gecirirsem sebebi bu semih kafadır :mymeka:
senağlamasenağlamamutluluk gözyaşları bunlar semihim ay tutamıyorum kendimi senağlamaRabbim sonunda senide sevindirdi şükürler olsun ona çok ama çook mutluyum inan :asigim:tebrik ederim:sm_cool: güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah
allam ya ne buyuksun
gözun aydn cnm benım masallah dıomrabbım sağlıcakla kucağa aldığın gunlerıde gostersın allahımsabrettın en buyuk ödulu aldn ayy ne dıycem bılemedım
heryerın çatlasın yırtılsın çirkın tombış ol :roflol: ama bızde teyze oluyoruz oleyyyykaydirigubbakcemile2
canım benim yaa sağolasın dualarım sizlerleAllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh
okuyamadan halaya koştum
:teytey::teytey:
çorumlum cadım amin bitaneciğim inşallah herkese duacıyım:teytey:anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, sukurler olsun sende hamilesin oyle mi masallahhhhhhhhh, darisi balsurat ozlosss, daha bi suru isteyen bekleyen yillarca ozlem eden herkesin basina ne guzel bi haber bu yahuuuu, nasil sevindim anlatamam vallaha Allahhhhhhhhhhhh yandan doktor kivir sagdan soldannnnnnnnnnnnnn:sm_cool::lepi::dance::teytey:kaydirigubbakcemile3
eylülüm inşallah dualarım herkesleDarısı bize artık gurbikim :Saruboceq:
semişim bende haberini bekliyordum.. çok sevindim çok..
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşş..
ay deli oldum yaaa :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
seninde hayırlı olsun tatlım rabbim tamamına erdirsin inşallahcanım bende oyle normal yoldan hamıle kaldım ve bugun ogrendım.ilk asılamam tutmamıstı bende bır kac ay ara vereyım demıstım.yumurtlama gununde sadece 1 kez ilişkıye gırdım.vercek oldumu Allah'ım verıyor.kımse moralını bozmasın stresten uzak dursun Allah'ıma dua etsın.Allah'ım o zaman dualarımızı kabul edıyor..
teşekkür ederim canım benimtebrik ederim smshhhhh
senağlama senağlama kuzucuğum ağlatma beni zaten çook duygusalımöyle aci-tatli günlerimiz gectiki bu yolda..senağlama
ümitsizligede kapildik,ufacik bi belirtiden dünyalarin bizim oldugu zamanlarda oldu..
belkide binlerce defa negatifi görmeye alismistik ve cogu zaman icimiz acisada bununla bile eglenmeyi bildik...
ama sonunda oldu canim benim...
anneligi öyle cok hakediyordun ki,Rabbimde yüzümüze güldü ve mucizeni gönderdi...
simdiki tüm dualarimizda bebegini,minik mucizeni,melegini saglicakla kucagina alman icin...
sorunsuz,stressiz,saglik ve huzur dolu bir hamilelik diliyorum güzel arkadasim benim...:asigim:
bugün yeterince agladik,duygulandik..artik gülmek zamani..
Yuce yaradanin buyuklugu iste tebrik ederim Allah kucagina almayi da nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?