Rabbi yessir duası

" Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" şeklinde kısaca okunan Rabbi Yessir duası, "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" anlamına gelir.

LİSTEMİZ

1. MoonfacedMom

2. Mintimint

3. Morrmeneksee

4. Life light

5. A arkadasimes

Allahım bana sağlıklı uzun ömürlü birlikte eşimle ailemle huzurla büyüteceğimiz bir evlat nasip et. Borclarimizi bitirmemize vesile kapi aç ve bize maddi ve manevi bolluk ver. Burda duaya katilanların duasını kabul et ve içindede benim dualarımın gerçekleşmesini ve kabulünü en kısa sürede göster yarrabim

6. mavispreyboya

Bismillahirrahmanirrahim

Allahım sen esirgeyen ve bağışlayansın, bilerek yada bilmeyerek işlediğim bütün günahlarımı affeyle.

Eşimle yaşadığımız sıkıntılardan tez zamanda kurtulmayı nasip et,kurduğumuz yuvayı her türlü kötülüklerden koru bizi feraha eriştir, tez zamanda evimize mutluluk neşe kaynağı getirecek katından hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et ve onları hayırlısı ile yetiştirebilmeyi bize nasip et.

Eşimin işlerinin bereketini artır ve kolaylaştır. Tez zamanda da hayırlı bi ev alabilmeyi bize nasip et. Rabbim hem bu dünyada hem ahirette yüzü gülenlerden eyle bizi, bütün Müslüman kardeşlerime sağlık sıhhat ver dualarımızı hayırlısı ile kabul eyle. AMİN

7. @lunissss

Allahım 3.tüp bebek denememde hayırlısıyla sağlıkla evlatlarıma kavuşabilmeyi nasip et Bu mübarek günlerin hürmetine bizim de yüzümüzü güldür bizim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkesin de hayırlısıyla yüzünü guldur kucağımızı boş bırakma

8. Mucizemm222

İsmim Sıla

Bismillahirrahmanirrahim Allah ım verdiğin evlat için şükürler olsun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eyle hayırlısıyla evladımız için istediğimiz herşeyi yapabilmeyi nasip eyle Allah'ım evime huzur bereket aileme sağlık nasip eyle borçlarımızı ödeme kolaylığı ver Allah'ım eşime hayırlı kazançlar Salih düşünceler nasip et Allah ım aynı secdeye huzunda beraber baş koydugumuz günleri göster Allah'ım tüm dua kardeşlerimin gönlündeki duaları kabul et Rabbim Amin

9. Magnifiaque

10. Yorgunkus

11. namaste21

12. O oziko_53

13. Ssevincli

14.@ssevincli ablası

15. namaste21

16. burcusami

17. K Kirazxyz

18. K karamelli001

19. Z zinciriye

20. 5 528mucizemmm

21. M M_atruska

22. @Onlymemeself

23. H Hapiness

24. perestu

25. V Vavin

26. İpek

Kişi başı düşen sayı adet

4 arkadaş için okunacak

Toplam günlük okunacak sayı

Saat da süre dolacak yeni arkadaşlara geçilecektir.

İkinci dörtlüdeki arkadaşların dualarını okudum. Rabbim kabul eylesin hepsinin duasını. Bu arada çok çabuk okunuyor. Sayıyı arttırsak mı? MoonfacedMom

İkinci dörtlüdeki arkadaşların dualarını okudum. Rabbim kabul eylesin hepsinin duasını. Bu arada çok çabuk okunuyor. Sayıyı arttırsak mı? MoonfacedMom
Bende düşündüm aslında 4 değilde 5 6 kişiye mi okusak diye. Bi soraym kabul edilirse artıralım

Rabbi yessir listesi
1. MoonfacedMom
2. Mintimint
3. Morrmeneksee
4. Life light
5. A arkadasimes
6. mavispreyboya
7. @lunissss
8. Mucizemm222
9. Magnifiaque
10. Yorgunkus
11. namaste21
12. O oziko_53
13. Ssevincli
14.@ssevincli ablası
15. namaste21
16. burcusami
17. K Kirazxyz
18. K karamelli001
19. Z zinciriye
20. 5 528mucizemmm
21. M M_atruska
22. @Onlymemeself
23. H Hapiness
24. perestu
25. V Vavin
Kızlar çok çabuk okunuyo duamız günlük daha çok kişiye mi okusak 4 değilde 5 6 kişiye gibi

" Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" şeklinde kısaca okunan Rabbi Yessir duası, "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" anlamına gelir.

LİSTEMİZ

1. MoonfacedMom

2. Mintimint

3. Morrmeneksee

4. Life light

5. A arkadasimes

Allahım bana sağlıklı uzun ömürlü birlikte eşimle ailemle huzurla büyüteceğimiz bir evlat nasip et. Borclarimizi bitirmemize vesile kapi aç ve bize maddi ve manevi bolluk ver. Burda duaya katilanların duasını kabul et ve içindede benim dualarımın gerçekleşmesini ve kabulünü en kısa sürede göster yarrabim

6. mavispreyboya

Bismillahirrahmanirrahim

Allahım sen esirgeyen ve bağışlayansın, bilerek yada bilmeyerek işlediğim bütün günahlarımı affeyle.

Eşimle yaşadığımız sıkıntılardan tez zamanda kurtulmayı nasip et,kurduğumuz yuvayı her türlü kötülüklerden koru bizi feraha eriştir, tez zamanda evimize mutluluk neşe kaynağı getirecek katından hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et ve onları hayırlısı ile yetiştirebilmeyi bize nasip et.

Eşimin işlerinin bereketini artır ve kolaylaştır. Tez zamanda da hayırlı bi ev alabilmeyi bize nasip et. Rabbim hem bu dünyada hem ahirette yüzü gülenlerden eyle bizi, bütün Müslüman kardeşlerime sağlık sıhhat ver dualarımızı hayırlısı ile kabul eyle. AMİN

7. @lunissss

Allahım 3.tüp bebek denememde hayırlısıyla sağlıkla evlatlarıma kavuşabilmeyi nasip et Bu mübarek günlerin hürmetine bizim de yüzümüzü güldür bizim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkesin de hayırlısıyla yüzünü guldur kucağımızı boş bırakma

8. Mucizemm222

İsmim Sıla

Bismillahirrahmanirrahim Allah ım verdiğin evlat için şükürler olsun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eyle hayırlısıyla evladımız için istediğimiz herşeyi yapabilmeyi nasip eyle Allah'ım evime huzur bereket aileme sağlık nasip eyle borçlarımızı ödeme kolaylığı ver Allah'ım eşime hayırlı kazançlar Salih düşünceler nasip et Allah ım aynı secdeye huzunda beraber baş koydugumuz günleri göster Allah'ım tüm dua kardeşlerimin gönlündeki duaları kabul et Rabbim Amin

9. Magnifiaque

10. Yorgunkus

11. namaste21

12. O oziko_53

13. Ssevincli

14.@ssevincli ablası

15. namaste21

16. burcusami

17. K Kirazxyz

18. K karamelli001

19. Z zinciriye

20. 5 528mucizemmm

21. M M_atruska

22. @Onlymemeself

23. H Hapiness

24. perestu

25. V Vavin

26. İpek

4 arkadaş için okunacak

Benim için farketmez canım:)

Canım ilk 4 arkadaşa okudum Allah kabul etsin inşallah

Bugünkü 4 arkadaşa da okudum Allah kabul etsin inşallah

Bence de daha fazla kişiye okuyalım bitsin canım yarım saat bile sürmüyor bide başka zikirlerimiz dualarımız kendi okuduğumuz özel dualar hatim var biraz karıştırmaya başladım ben ödüm kopuyor zikir sayfalarından bildirim geldi de kaçırdım mı diye okuması çok kolay kişi sayısı artırılabilir

Bugün ki arkadaşlarımızın niyetine okudum Allah kabul etsin

LİSTEMİZ

1. MoonfacedMom

2. Mintimint

3. Morrmeneksee

4. Life light

5. A arkadasimes

6. mavispreyboya

Bismillahirrahmanirrahim

7. @lunissss

8. Mucizemm222

İsmim Sıla

9. Magnifiaque

10. Yorgunkus

11. namaste21

12. O oziko_53

13. Ssevincli

14.@ssevincli ablası

15. namaste21

16. burcusami

17. K Kirazxyz

18. K karamelli001

19. Z zinciriye

20. 5 528mucizemmm

21. M M_atruska

22. @Onlymemeself

23. H Hapiness

24. perestu

25. V Vavin

26. İpek

4 arkadaş için okunacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…