Rabbi yessir duası

" Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" şeklinde kısaca okunan Rabbi Yessir duası, "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" anlamına gelir.

LİSTEMİZ

1. MoonfacedMom

İsmim Sevgi

Allahım şu mubarek ayın yüzü suyu hürmetine hayırlısıyla hamile kalaym sağlıklı sıhhatli evlatlarım olsun inşallah. Allahım evlatlarımızı hayırlı sağlıklı aalih evlatlardan eyle. Amin

2. Mintimint

Allahım şu mübarek ay okuduğumuz kuranlar,çektiğimiz tesbihler,kıldığımız namazlar,peygamber efendimiz (s.a.) hürmetine kalbimden geçen duamı kabul et niyet ettiğim şeyde beni pişman ettirme hayırla sonuçlandır.

Beni,eşimi,çocuklarımı,annemi,babamı kardeşlerimi kötü insanların şerrinden,hasetçinin hasretinden,içi dışı ayrı olan tehlikeli insanlardan koru.

İçinde Allah sevgisi ve korkusu olmayanları bizden uzaklaştırdığın gibi Alllahı bize güzel hatırlatanları yakınlaştır.

Evimden sağlık,huzur,bereketi eksik etme arttır.içimdeki iman aşkını arttır. Çocuklarımı salih evlat eyle,sıhhat ver.

Duama amin diyen kardeşleriminde duasını kabul eyle AMİN...

3. Morrmeneksee

YA FETTAH YA FETTAH YA VEDUD!!

RABBİM SENDEN AHİRETİMİZDE VE DUNYAMIZDA IYILIKLER VE GÜZELLİKLER İHSAN ETMENİ İSTİYORUZ...

BU KARDESLERIMIN ARACILIĞI ILE SENDEN TEZ ZAMANDA AHİRETİM VE DÜNYA HAYATIM ICIN HAYIRLI BİR EŞ VE YUVA DİLİYORUM.. RABBİM GÜNAHLARIMIZI BAĞIŞLA BURDAKI TÜM KARDEŞLERİMİN DUALARINI DA KABUL ET INSALLAH...

4. Life light

İsmim Elif

Allahım sen büyüksün Yarabbim. Sana karşı bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affet Yarabbi. Sen gönlümden geçeni en iyi bilensin. Yuvamdan huzuru, sevgiyi ,saygıyı eksik etme Yarabbim . Eşime ve bana hayırlısıysa sağlıklı ,sıhhatli,uzun ömürlü bir evlat nasip et Allahım. Yeniden başladığımız tedavinin sıkınıtısız ilerlemesini nasip et embriyo transferimin sonunu hayırlara çıkar bu sefer bana sıkı sıkı tutunsun Allahım her şeyin en doğrusunu hayırlısını bilen sensin. Bize bugünümüzü aratma Allahım.Aileme hayırlı uzun ömürler nasip eyle bizi yolundan ayırma.

Duama amin diyen tüm arkadaşlarımında gönüllerindeki dualarını kabul eyle Allahım

5. A arkadasimes

6. @CherryQueen

7. @lunissss

8. Mucizemm222

9. Magnifiaque

10. Yorgunkus

11. namaste21

12. O oziko_53

13. Ssevincli

14.@ssevincli ablası

15. namaste21 kızı

16. burcusami

17. K Kirazxyz

18. K karamelli001

19. Z zinciriye

20. @Tospaagtd

21. M M_atruska

22. @Onlymemeself

23. @Nesl-i han

24. perestu

25. V Vavin

26. İpek

Kişi başı düşen sayı adet

4 arkadaş için okunacak

Toplam günlük okunacak sayı

Saat da süre dolacak yeni arkadaşlara geçilecektir.

" Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" şeklinde kısaca okunan Rabbi Yessir duası, "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" anlamına gelir.

LİSTEMİZ

1. MoonfacedMom

İsmim Sevgi

Allahım şu mubarek ayın yüzü suyu hürmetine hayırlısıyla hamile kalaym sağlıklı sıhhatli evlatlarım olsun inşallah. Allahım evlatlarımızı hayırlı sağlıklı aalih evlatlardan eyle. Amin

2. Mintimint

Allahım şu mübarek ay okuduğumuz kuranlar,çektiğimiz tesbihler,kıldığımız namazlar,peygamber efendimiz (s.a.) hürmetine kalbimden geçen duamı kabul et niyet ettiğim şeyde beni pişman ettirme hayırla sonuçlandır.

Beni,eşimi,çocuklarımı,annemi,babamı kardeşlerimi kötü insanların şerrinden,hasetçinin hasretinden,içi dışı ayrı olan tehlikeli insanlardan koru.

İçinde Allah sevgisi ve korkusu olmayanları bizden uzaklaştırdığın gibi Alllahı bize güzel hatırlatanları yakınlaştır.

Evimden sağlık,huzur,bereketi eksik etme arttır.içimdeki iman aşkını arttır. Çocuklarımı salih evlat eyle,sıhhat ver.

3. Morrmeneksee

RABBİM SENDEN AHİRETİMİZDE VE DUNYAMIZDA IYILIKLER VE GÜZELLİKLER İHSAN ETMENİ İSTİYORUZ...

BU KARDESLERIMIN ARACILIĞI ILE SENDEN TEZ ZAMANDA AHİRETİM VE DÜNYA HAYATIM ICIN HAYIRLI BİR EŞ VE YUVA DİLİYORUM.. RABBİM GÜNAHLARIMIZI BAĞIŞLA BURDAKI TÜM KARDEŞLERİMİN DUALARINI DA KABUL ET INSALLAH...

4. Life light

İsmim Elif

Allahım sen büyüksün Yarabbim. Sana karşı bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affet Yarabbi. Sen gönlümden geçeni en iyi bilensin. Yuvamdan huzuru, sevgiyi ,saygıyı eksik etme Yarabbim . Eşime ve bana hayırlısıysa sağlıklı ,sıhhatli,uzun ömürlü bir evlat nasip et Allahım. Yeniden başladığımız tedavinin sıkınıtısız ilerlemesini nasip et embriyo transferimin sonunu hayırlara çıkar bu sefer bana sıkı sıkı tutunsun Allahım her şeyin en doğrusunu hayırlısını bilen sensin. Bize bugünümüzü aratma Allahım.Aileme hayırlı uzun ömürler nasip eyle bizi yolundan ayırma.

Duama amin diyen tüm arkadaşlarımında gönüllerindeki dualarını kabul eyle Allahım

5. A arkadasimes

6. @CherryQueen

7. @lunissss

8. Mucizemm222

9. Magnifiaque

10. Yorgunkus

11. namaste21

12. O oziko_53

13. Ssevincli

14.@ssevincli ablası

15. namaste21 kızı

16. burcusami

17. K Kirazxyz

18. K karamelli001

19. Z zinciriye

20. @Tospaagtd

21. M M_atruska

22. @Onlymemeself

23. @Nesl-i han

24. perestu

25. V Vavin

26. İpek

4 arkadaş için okunacak

LİSTEMİZ

1. MoonfacedMom

İsmim Sevgi

2. Mintimint

3. Morrmeneksee

4. Life light

İsmim Elif

5. A arkadasimes

6. @CherryQueen

7. @lunissss

8. Mucizemm222

9. Magnifiaque

10. Yorgunkus

11. namaste21

12. O oziko_53

13. Ssevincli

14.@ssevincli ablası

15. namaste21 kızı

16. burcusami

17. K Kirazxyz

18. K karamelli001

19. Z zinciriye

20. @Tospaagtd

21. M M_atruska

22. @Onlymemeself

23. @Nesl-i han

24. perestu

25. V Vavin

26. İpek

4 arkadaş için okunacak

Son düzenleme:

LİSTEMİZ

1. MoonfacedMom

2. Mintimint

3. Morrmeneksee

4. Life light

5. A arkadasimes

Allahım bana sağlıklı uzun ömürlü birlikte eşimle ailemle huzurla büyüteceğimiz bir evlat nasip et. Borclarimizi bitirmemize vesile kapi aç ve bize maddi ve manevi bolluk ver. Burda duaya katilanların duasını kabul et ve içindede benim dualarımın gerçekleşmesini ve kabulünü en kısa sürede göster yarrabim

6. @CherryQueen

Bismillahirrahmanirrahim

Allahım sen esirgeyen ve bağışlayansın, bilerek yada bilmeyerek işlediğim bütün günahlarımı affeyle.

Eşimle yaşadığımız sıkıntılardan tez zamanda kurtulmayı nasip et,kurduğumuz yuvayı her türlü kötülüklerden koru bizi feraha eriştir, tez zamanda evimize mutluluk neşe kaynağı getirecek katından hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et ve onları hayırlısı ile yetiştirebilmeyi bize nasip et.

Eşimin işlerinin bereketini artır ve kolaylaştır. Tez zamanda da hayırlı bi ev alabilmeyi bize nasip et. Rabbim hem bu dünyada hem ahirette yüzü gülenlerden eyle bizi, bütün Müslüman kardeşlerime sağlık sıhhat ver dualarımızı hayırlısı ile kabul eyle. AMİN

7. @lunissss

Allahım 3.tüp bebek denememde hayırlısıyla sağlıkla evlatlarıma kavuşabilmeyi nasip et Bu mübarek günlerin hürmetine bizim de yüzümüzü güldür bizim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkesin de hayırlısıyla yüzünü guldur kucağımızı boş bırakma

8. Mucizemm222

İsmim Sıla

Bismillahirrahmanirrahim Allah ım verdiğin evlat için şükürler olsun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eyle hayırlısıyla evladımız için istediğimiz herşeyi yapabilmeyi nasip eyle Allah'ım evime huzur bereket aileme sağlık nasip eyle borçlarımızı ödeme kolaylığı ver Allah'ım eşime hayırlı kazançlar Salih düşünceler nasip et Allah ım aynı secdeye huzunda beraber baş koydugumuz günleri göster Allah'ım tüm dua kardeşlerimin gönlündeki duaları kabul et Rabbim Amin

9. Magnifiaque

10. Yorgunkus

11. namaste21

12. O oziko_53

13. Ssevincli

14.@ssevincli ablası

15. namaste21

16. burcusami

17. K Kirazxyz

18. K karamelli001

19. Z zinciriye

20. @Tospaagtd

21. M M_atruska

22. @Onlymemeself

23. @Nesl-i han

24. perestu

25. V Vavin

26. İpek

4 arkadaş için okunacak

Canım benımkı tamam okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…