- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Allah razı olsun hepinizden dualarınız kabul olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun hepinizden dualarınız kabul olsun
A arkadasimes mavispreyboya @lunissss Mucizemm222 Arkadaşlarımızın adına okundu ablamda dahil Rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul etsin inşallah" Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" şeklinde kısaca okunan Rabbi Yessir duası, "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" anlamına gelir.
LİSTEMİZ
1. MoonfacedMom
2. Mintimint
3. @Morrmeneksee
4. Life light
5. A arkadasimes
Allahım bana sağlıklı uzun ömürlü birlikte eşimle ailemle huzurla büyüteceğimiz bir evlat nasip et. Borclarimizi bitirmemize vesile kapi aç ve bize maddi ve manevi bolluk ver. Burda duaya katilanların duasını kabul et ve içindede benim dualarımın gerçekleşmesini ve kabulünü en kısa sürede göster yarrabim
6. mavispreyboya
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım sen esirgeyen ve bağışlayansın, bilerek yada bilmeyerek işlediğim bütün günahlarımı affeyle.
Eşimle yaşadığımız sıkıntılardan tez zamanda kurtulmayı nasip et,kurduğumuz yuvayı her türlü kötülüklerden koru bizi feraha eriştir, tez zamanda evimize mutluluk neşe kaynağı getirecek katından hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et ve onları hayırlısı ile yetiştirebilmeyi bize nasip et.
Eşimin işlerinin bereketini artır ve kolaylaştır. Tez zamanda da hayırlı bi ev alabilmeyi bize nasip et. Rabbim hem bu dünyada hem ahirette yüzü gülenlerden eyle bizi, bütün Müslüman kardeşlerime sağlık sıhhat ver dualarımızı hayırlısı ile kabul eyle. AMİN
7. @lunissss
Allahım 3.tüp bebek denememde hayırlısıyla sağlıkla evlatlarıma kavuşabilmeyi nasip et Bu mübarek günlerin hürmetine bizim de yüzümüzü güldür bizim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkesin de hayırlısıyla yüzünü guldur kucağımızı boş bırakma
8. Mucizemm222
İsmim Sıla
Bismillahirrahmanirrahim Allah ım verdiğin evlat için şükürler olsun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eyle hayırlısıyla evladımız için istediğimiz herşeyi yapabilmeyi nasip eyle Allah'ım evime huzur bereket aileme sağlık nasip eyle borçlarımızı ödeme kolaylığı ver Allah'ım eşime hayırlı kazançlar Salih düşünceler nasip et Allah ım aynı secdeye huzunda beraber baş koydugumuz günleri göster Allah'ım tüm dua kardeşlerimin gönlündeki duaları kabul et Rabbim Amin
9. Magnifiaque
10. Yorgunkus
11. namaste21
12. O oziko_53
13. Ssevincli
14.@ssevincli ablası
15. namaste21
16. burcusami
17. @ciceklibocekli111
18. K karamelli001
19. Z zinciriye
20. @Tospaagtd
21. M M_atruska
22. @Onlymemeself
23. @Nesl-i han
24. perestu
25. V Vavin
26. İpek
Kişi başı düşen sayı adet
4 arkadaş için okunacak
Toplam günlük okunacak sayı
Saat da süre dolacak yeni arkadaşlara geçilecektir.
Canım ben okudum sabah bildirim yapmıştım" Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" şeklinde kısaca okunan Rabbi Yessir duası, "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" anlamına gelir.
LİSTEMİZ
1. MoonfacedMom
2. Mintimint
3. @Morrmeneksee
4. Life light
5. A arkadasimes
Allahım bana sağlıklı uzun ömürlü birlikte eşimle ailemle huzurla büyüteceğimiz bir evlat nasip et. Borclarimizi bitirmemize vesile kapi aç ve bize maddi ve manevi bolluk ver. Burda duaya katilanların duasını kabul et ve içindede benim dualarımın gerçekleşmesini ve kabulünü en kısa sürede göster yarrabim
6. mavispreyboya
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım sen esirgeyen ve bağışlayansın, bilerek yada bilmeyerek işlediğim bütün günahlarımı affeyle.
Eşimle yaşadığımız sıkıntılardan tez zamanda kurtulmayı nasip et,kurduğumuz yuvayı her türlü kötülüklerden koru bizi feraha eriştir, tez zamanda evimize mutluluk neşe kaynağı getirecek katından hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et ve onları hayırlısı ile yetiştirebilmeyi bize nasip et.
Eşimin işlerinin bereketini artır ve kolaylaştır. Tez zamanda da hayırlı bi ev alabilmeyi bize nasip et. Rabbim hem bu dünyada hem ahirette yüzü gülenlerden eyle bizi, bütün Müslüman kardeşlerime sağlık sıhhat ver dualarımızı hayırlısı ile kabul eyle. AMİN
7. @lunissss
Allahım 3.tüp bebek denememde hayırlısıyla sağlıkla evlatlarıma kavuşabilmeyi nasip et Bu mübarek günlerin hürmetine bizim de yüzümüzü güldür bizim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkesin de hayırlısıyla yüzünü guldur kucağımızı boş bırakma
8. Mucizemm222
İsmim Sıla
Bismillahirrahmanirrahim Allah ım verdiğin evlat için şükürler olsun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eyle hayırlısıyla evladımız için istediğimiz herşeyi yapabilmeyi nasip eyle Allah'ım evime huzur bereket aileme sağlık nasip eyle borçlarımızı ödeme kolaylığı ver Allah'ım eşime hayırlı kazançlar Salih düşünceler nasip et Allah ım aynı secdeye huzunda beraber baş koydugumuz günleri göster Allah'ım tüm dua kardeşlerimin gönlündeki duaları kabul et Rabbim Amin
9. Magnifiaque
10. Yorgunkus
11. namaste21
12. O oziko_53
13. Ssevincli
14.@ssevincli ablası
15. namaste21
16. burcusami
17. @ciceklibocekli111
18. K karamelli001
19. Z zinciriye
20. @Tospaagtd
21. M M_atruska
22. @Onlymemeself
23. @Nesl-i han
24. perestu
25. V Vavin
26. İpek
Kişi başı düşen sayı adet
4 arkadaş için okunacak
Toplam günlük okunacak sayı
Saat da süre dolacak yeni arkadaşlara geçilecektir.
Uykuluyken unutmuşum canm işaretlemeyi hemen işaretliyormCanım ben okudum sabah bildirim yapmıştım
Dha dualarını paylaşmadm canm şimdi unuturm paylaşınca tekrar bildirim yaparsn
Evet yanlışlıkla 2 kere yazmışım ama kızıyla birlikte girdi sonra
Olabilir zaten cok hizli okunuyorRabbi yessir listesi
1. MoonfacedMom
2. Mintimint
3. @Morrmeneksee
4. Life light
5. A arkadasimes
6. mavispreyboya
7. @lunissss
8. Mucizemm222
9. Magnifiaque
10. Yorgunkus
11. namaste21
12. O oziko_53
13. Ssevincli
14.@ssevincli ablası
15. namaste21
16. burcusami
17. @ciceklibocekli111
18. K karamelli001
19. Z zinciriye
20. @Tospaagtd
21. M M_atruska
22. @Onlymemeself
23. @Nesl-i han
24. perestu
25. V Vavin
Kızlar çok çabuk okunuyo duamız günlük daha çok kişiye mi okusak 4 değilde 5 6 kişiye gibi
Canım ben bütün listenin dileği 1 defada paylaşılacak sanmıştım. O kadar kısa sürüyor ki 1 günde bile tamamlanacak kadarBende düşündüm aslında 4 değilde 5 6 kişiye mi okusak diye. Bi soraym kabul edilirse artıralım
Aynen canm çabuk ilerliyor. Kşmse sıkılmasın diye 4 kişiyle başlattım çoğunluk çok kişiye okuyabileceğini söyledi yarın 9 kişiye okucaz inşallahCanım ben bütün listenin dileği 1 defada paylaşılacak sanmıştım. O kadar kısa sürüyor ki 1 günde bile tamamlanacak kadar
Allah hepinizden razı olsun
Canım Allah senden razı oşsun senşn sayene öğrendim bu duayı. Geçen sene 40 gün boyunca kendi niyetime 1000 salavat 313 Rabbi yessir çektim aralıksız ve üstüne dahada tesbih çekebiliyordum yinede zorlamıyordu maşallah. Evime o kadar etkisi oldu ki rızkımız genişledi maşallah şiddetle 40 gün tavsiye ediyorum salavatlaAynen canm çabuk ilerliyor. Kşmse sıkılmasın diye 4 kişiyle başlattım çoğunluk çok kişiye okuyabileceğini söyledi yarın 9 kişiye okucaz inşallah
Ne güzel çok sevindim canm rabbim hepimizden razı olsun inşallahCanım Allah senden razı oşsun senşn sayene öğrendim bu duayı. Geçen sene 40 gün boyunca kendi niyetime 1000 salavat 313 Rabbi yessir çektim aralıksız ve üstüne dahada tesbih çekebiliyordum yinede zorlamıyordu maşallah. Evime o kadar etkisi oldu ki rızkımız genişledi maşallah şiddetle 40 gün tavsiye ediyorum salavatla
Hatta canım bu liste bitince 2. Listeye 1000 salavatıda bölsen çok güzel olur. 20 kişilik bile olsa grup adam başı 50 salavat düşüyorNe güzel çok sevindim canm rabbim hepimizden razı olsun inşallah
Bakalım kabul ederseler ekleriz canmHatta canım bu liste bitince 2. Listeye 1000 salavatıda bölsen çok güzel olur. 20 kişilik bile olsa grup adam başı 50 salavat düşüyor