Tamam canimArkadaşlar yeni duaya bende katılırım beni unutmayın
bende okudum canm hepimize Allah kabul etsin dualarımızı inşallah geç haber verdim kusura bakmayın
Olsun canim Allah kabul etsin . Gunluk girebilcekmisin pekibende okudum canm hepimize Allah kabul etsin dualarımızı inşallah geç haber verdim kusura bakmayın
amim inşallah girerim canmOlsun canim Allah kabul etsin . Gunluk girebilcekmisin peki
Tamam canim listeyi bozmadim bir kisi cikti sadece . Yarindan itibaren basliyoruz Allah in izniyle .yeni duada bende varım canm
tamamdır canımTamam canim listeyi bozmadim bir kisi cikti sadece . Yarindan itibaren basliyoruz Allah in izniyle .
yok canm niye bencillik olsun.sonuçta herkese dua okunacak baş son çokta farketmiyorKizlar bu arada liste basindayim bencillik gibi olmasin .liste basinda olmak isteyen varsa yazabilirim :))
Tamam canim sagolyok canm niye bencillik olsun.sonuçta herkese dua okunacak baş son çokta farketmiyor
Senin için 100 tane okudum canım. Rabbim kabul etsin inşaAllah.Arkadaşlar okuyacağımız duâ:
“Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru”l-vârisîn”
@Mucizeolsakeske canım senin niyetine okudum. Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gelsin (amin)21.12.2017
@Mucizeolsakeske Niyeti :
(ismet kizi Elif )
Hayirlisiyla transferimin tutmasini,saglikli hayirli bir hamilelik gecirebilmemi vehayirli saglikli evlatlarimin olmasini nasip eyle Ya Rabbi.
Bugun kisi bası 100 tane @Mucizeolsakeske icin okunacaktir. Okuyan arkadaslar Okudum diye bildirim yapsinlar . RABBIM simdiden kabul eylesin. Amin.
Listemiz
@Mucizeolsakeske
evTik
@mcyln83
Nddnsn
R ruyagokk
yelsem
izmir3534
@Melike49
just_married
S sus_panda
(Simdiden Agziniza Yureginize saglik)
@Mucizeolsakeske canım senin niyetine 100 tane okudum21.12.2017
@Mucizeolsakeske Niyeti :
(ismet kizi Elif )
Hayirlisiyla transferimin tutmasini,saglikli hayirli bir hamilelik gecirebilmemi vehayirli saglikli evlatlarimin olmasini nasip eyle Ya Rabbi.
Bugun kisi bası 100 tane @Mucizeolsakeske icin okunacaktir. Okuyan arkadaslar Okudum diye bildirim yapsinlar . RABBIM simdiden kabul eylesin. Amin.
Listemiz
@Mucizeolsakeske
evTik
@mcyln83
Nddnsn
R ruyagokk
yelsem
izmir3534
@Melike49
just_married
S sus_panda
(Simdiden Agziniza Yureginize saglik)