• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RABBI YESSIR Duasi..

Kizlar bu arada liste basindayim bencillik gibi olmasin .liste basinda olmak isteyen varsa yazabilirim :))

21.12.2017
@Mucizeolsakeske Niyeti :
(ismet kizi Elif )

Hayirlisiyla transferimin tutmasini,saglikli hayirli bir hamilelik gecirebilmemi vehayirli saglikli evlatlarimin olmasini nasip eyle Ya Rabbi.

Bugun kisi bası 100 tane @Mucizeolsakeske icin okunacaktir. Okuyan arkadaslar Okudum diye bildirim yapsinlar . RABBIM simdiden kabul eylesin. Amin.

Listemiz
@Mucizeolsakeske
evTik evTik
@mcyln83
Nddnsn Nddnsn
R ruyagokk
yelsem yelsem
izmir3534 izmir3534
@Melike49
just_married just_married
S sus_panda

(Simdiden Agziniza Yureginize saglik):dua::dua:

21.12.2017
(ismet kizi Elif )

Hayirlisiyla transferimin tutmasini,saglikli hayirli bir hamilelik gecirebilmemi vehayirli saglikli evlatlarimin olmasini nasip eyle Ya Rabbi.

Arkadaşlar okuyacağımız duâ:

“Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru”l-vârisîn”
Senin için 100 tane okudum canım. Rabbim kabul etsin inşaAllah.:dua::dua:

21.12.2017
(ismet kizi Elif )

Bugun kisi bası 100 tane @Mucizeolsakeske icin okunacaktir. Okuyan arkadaslar Okudum diye bildirim yapsinlar . RABBIM simdiden kabul eylesin. Amin.

Listemiz
@Mucizeolsakeske
evTik evTik
@mcyln83
Nddnsn Nddnsn
R ruyagokk
yelsem yelsem
izmir3534 izmir3534
@Melike49
S sus_panda

@Mucizeolsakeske canım senin niyetine okudum. Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gelsin (amin)

21.12.2017
(ismet kizi Elif )

Listemiz
@Mucizeolsakeske
evTik evTik
@mcyln83
Nddnsn Nddnsn
R ruyagokk
yelsem yelsem
izmir3534 izmir3534
@Melike49
S sus_panda