Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canimArkadaşlar yeni duaya bende katılırım beni unutmayın
bende okudum canm hepimize Allah kabul etsin dualarımızı inşallah geç haber verdim kusura bakmayın
Olsun canim Allah kabul etsin . Gunluk girebilcekmisin pekibende okudum canm hepimize Allah kabul etsin dualarımızı inşallah geç haber verdim kusura bakmayın
amim inşallah girerim canmOlsun canim Allah kabul etsin . Gunluk girebilcekmisin peki
Tamam canim listeyi bozmadim bir kisi cikti sadece . Yarindan itibaren basliyoruz Allah in izniyle .yeni duada bende varım canm
tamamdır canımTamam canim listeyi bozmadim bir kisi cikti sadece . Yarindan itibaren basliyoruz Allah in izniyle .
yok canm niye bencillik olsun.sonuçta herkese dua okunacak baş son çokta farketmiyorKizlar bu arada liste basindayim bencillik gibi olmasin .liste basinda olmak isteyen varsa yazabilirim :))
Tamam canim sagolyok canm niye bencillik olsun.sonuçta herkese dua okunacak baş son çokta farketmiyor
Senin için 100 tane okudum canım. Rabbim kabul etsin inşaAllah.Arkadaşlar okuyacağımız duâ:
“Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru”l-vârisîn”
@Mucizeolsakeske canım senin niyetine okudum. Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gelsin (amin)21.12.2017
@Mucizeolsakeske Niyeti :
(ismet kizi Elif )
Hayirlisiyla transferimin tutmasini,saglikli hayirli bir hamilelik gecirebilmemi vehayirli saglikli evlatlarimin olmasini nasip eyle Ya Rabbi.
Bugun kisi bası 100 tane @Mucizeolsakeske icin okunacaktir. Okuyan arkadaslar Okudum diye bildirim yapsinlar . RABBIM simdiden kabul eylesin. Amin.
Listemiz
@Mucizeolsakeske
evTik
@mcyln83
Nddnsn
R ruyagokk
yelsem
izmir3534
@Melike49
just_married
S sus_panda
(Simdiden Agziniza Yureginize saglik)
@Mucizeolsakeske canım senin niyetine 100 tane okudum21.12.2017
@Mucizeolsakeske Niyeti :
(ismet kizi Elif )
Hayirlisiyla transferimin tutmasini,saglikli hayirli bir hamilelik gecirebilmemi vehayirli saglikli evlatlarimin olmasini nasip eyle Ya Rabbi.
Bugun kisi bası 100 tane @Mucizeolsakeske icin okunacaktir. Okuyan arkadaslar Okudum diye bildirim yapsinlar . RABBIM simdiden kabul eylesin. Amin.
Listemiz
@Mucizeolsakeske
evTik
@mcyln83
Nddnsn
R ruyagokk
yelsem
izmir3534
@Melike49
just_married
S sus_panda
(Simdiden Agziniza Yureginize saglik)