Hafif kahverenginin acigi gelmis az bir iki damla o yuzden gerek duymadim gitmeye. Doktor cok kanaman olursa git dedi. Caraambaya az kaldi zaten insallah guzel haberler veririm.kizlar betanin ikiye katlanmasi cok onemliNaptin doktora gitseydin keşke bi.
Evet cnmBugun üçümüz icin Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin mi okuyoruz
Hafif kahverenginin acigi gelmis az bir iki damla o yuzden gerek duymadim gitmeye. Doktor cok kanaman olursa git dedi. Caraambaya az kaldi zaten insallah guzel haberler veririm.kizlar betanin ikiye katlanmasi cok onemli
Insallah tatlim insallahİnşallah canım güzel düşünelim güzel olsun.. önce sen sonra biz güzel haberler veririz inşallah
Ayy insallahh canim. Seni de ekleyelim en azından guzel haberi alana kadar hergün okuyalimHafif kahverenginin acigi gelmis az bir iki damla o yuzden gerek duymadim gitmeye. Doktor cok kanaman olursa git dedi. Caraambaya az kaldi zaten insallah guzel haberler veririm.kizlar betanin ikiye katlanmasi cok onemli
Sagol canim benim Allah razi olsun kimseye yuk olmak istemem. Dualarinizda unutmayin yeter benideAyy insallahh canim. Seni de ekleyelim en azından guzel haberi alana kadar hergün okuyalim
Aminn canim benim . Aa niye cikiyorsun@Mucizeolsakeske canım içini ferah tut güzel haber alacağız inşallah senden bebeğin sana tutunacak Allah'ın izniyle..
Arkadaşlar şimdilik ben listeden çıkıyorum. Rabbim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah (amin)
Bazilari listeyi komple okuyor bazilari da hergun 3 kisiye okuyor canimCnim Allah razi olshn ben listede 3 kisi gordum ama daha mi fazla ben karistirdim sanirkm
Bazilari listeyi komple okuyor bazilari da hergun 3 kisiye okuyor canim
Aminnnn Allah razı olsun canım benim . Rabbim kabul eylesin dualarımızıDarrbee için de okudum canım. Liste tamamdır.
Allah razı olsun canım @Mucizeolsakeske sayende iki okuduğumuz duayı da ezberledim. Sık sık okuyorum. Rabbim yüzüne bakıp elinden tutsun,evlat hasretini bir avazda doğurup kucağına alacağın yavrularınla gider INŞAALLAH.