Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Qlairista Doğum kontrol hapı kullandıktan sonra kaç ayda gebelik oldu / hamile kaldınız?
Kızlar selam. Qlairista doğum kontrol hapı kullandıktan sonra hamile kalan arkadaşlar; ilacı ne kadar kullandınız ve bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldınız?
Kızlar selam. Qlairista doğum kontrol hapı kullandıktan sonra hamile kalan arkadaşlar; ilacı ne kadar kullandınız ve bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldınız?
Yaa maşallah çok iyiymiş. Bıraktıktan sonra vücudun normale dönmesi bile birkaç ay sürer dediler o yüzden tereddüt ediyordum, cevabınız çok iyi geldi, teşekkür ederim
Hatta heveslendirmek istemem ama benim arkadaşım hapı bıraktığı ay gebe kaldı ben kaybettim bebeğimi ama Allah hepimize sağlıkla en doğru zamanda verecektir inanıyorum bende şu an beklemedeyim yani
Hatta heveslendirmek istemem ama benim arkadaşım hapı bıraktığı ay gebe kaldı ben kaybettim bebeğimi ama Allah hepimize sağlıkla en doğru zamanda verecektir inanıyorum bende şu an beklemedeyim yani