- 3 Temmuz 2008
- 619
- 1.339
- 313
- Konu Sahibi figenayten
Son dört yıldır. kronik majör depresyon tedavisi görüyorum. ve geçtiğimiz Eylül ayından beri canlı cenaze şeklinde yaşıyorum eğer buna yaşamak denirse. İlaç devam ama sonuç yok. Bugece de mi uyuyacağım diye uyuyor ve yine uyandım allahım bu gün nasıl geçecek diye kalkıyorum. Elbette geçmişe ait çok travmalarım var ama asıl sorun onlar değil artık.. Asıl sorun bugüne tutunamamam ve gelecekte beni bekleyen her türlü olumsuz senaryolar.. Hiçbir istek hiçbir umut ve hiçbir enerji kıpırtısı olmaksızın adına yaşamak denirse yaşadığım günler bunlar. Hep uygun doktor ve doğru ilaç tedavisi almadığıma inandım. İlaçların yanısıra , Bir yıl her hafta terapiye de gittim ve sonuç sıfır.. Terapistin söyleyeceklerini zaten biliyorum ama doğru olanları yapmak için minimum seviyede bir güç bir istek yok.Temmuz'un ilk haftasında neurobilim konusunda uzman ve şimdiden çok güvenerek görüşmeye gideceğim bir hekimden randevu aldım. Doktor anlamında son şansım olacak kendisi öyle inanıyorum şu anda. Aynı gün qeeg denilen bir test yapılmasını istedim. Beyin dalgalarının renkleri ile durumunu ortaya koyan bir testmiş bu. Bunun sonuçlarına göre en doğru ilaçlar verilecektir muhakkak ümidine sarılarak o güne ulaşmayı beklemekten başka hiçbir gayem yok şu anda. Aranızda QEEG TESTİ' yaptıran var mı? Lütfen benim için dua edin. Hayata tutunabilmem , oğlumun güzel günlerini görebilmem için....
Son düzenleme: