Lazer Epilasyon Q-Switch Lazer (Yüz tüyleri için) yaptıran var mı?

Konu uzun zaman öncenin fakat ben yaklaşık bir hafta önce Q switch lazer yaptırdım sarardı ama sanki bir hafta olmasına rağmen uzadı gibi geldi acaba tüy artışı kalınlaşması uzaması olurmu bilemedim kafama çok takıyorum keşke yaptırmasamıydım

Merhaba

Yaptıralı biraz zaman geçmiş üzerinden. Memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz? Ne kadar sürede bir gidiyorsunuz ve tüm yüz için ne kadar ödüyorsunuz? Azalma veya artış söz konusu mu? Haftaya yaptırmayı düşünüyorum bilgi alabilirsem çok sevinirim.

Qswitch lazerden memnun kaldiniz mi. Azalma ve sararma yaptirdiktan me kadar sure sonra gozleniyor bilgilendirirmisin.

Merhaba ben de yaptırmayı düşünüyorum göğüs arası bölgeme tavsiye ediyor musunuZ

Merhaba bir hafta olmasina rağmen uzadi demissiniz
Tüy sarartmada boyle bir durumu ilk defa duyuyorm.deneyimlerinizi paylasabilir misiniz
..

Merhaba, q switch lazer yaptırmak istiyorum fakat yorumlardan dolayı kararsız kaldım. Yaptıranlar tecrübeleriyle ilgili bilgi verebilirse çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…