Gebeliğe Hazırlık Q-folin folik asit kullananlar ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ezolinde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
454
307
Merhaba arkadaşlar gebelik oluşmadığı için doktora gittim , bu ay klomenle tedaviye başladı 5 gün kullandım bugün tekrar kontrole gittim q-folin folik asit verdi. Daha önceden de folicus kullanmıştım 3 aylık 30 tl ödemiştim bunun içinde 1 aylık var ve fiyatı 85 tl. Sizce bunun diğerlerinden farkı nedir? Kullanan var mı acaba?

Can
Merhaba arkadaşlar gebelik oluşmadığı için doktora gittim , bu ay klomenle tedaviye başladı 5 gün kullandım bugün tekrar kontrole gittim q-folin folik asit verdi. Daha önceden de folicus kullanmıştım 3 aylık 30 tl ödemiştim bunun içinde 1 aylık var ve fiyatı 85 tl. Sizce bunun diğerlerinden farkı nedir? Kullanan var mı acaba?
Canım ben kullandım yumurta kalitesini geliştiriyo kesinlikle faydasını görürsün o ay hamile kaldım çok şükür🙏🙏

Can

Canım ben kullandım yumurta kalitesini geliştiriyo kesinlikle faydasını görürsün o ay hamile kaldım çok şükür🙏🙏
Konuma kimse cevap yazmadı diye çok üzülmüştüm ve bu markayla alakalı hiç yorum bulamamıştım nette. O kadar mutlu oldum ki mesajınıza inşallah Rabbim bana da nasip eder❤️ Sizi tebrik ederim Allah bağışlasın :)

Konuma kimse cevap yazmadı diye çok üzülmüştüm ve bu markayla alakalı hiç yorum bulamamıştım nette. O kadar mutlu oldum ki mesajınıza inşallah Rabbim bana da nasip eder❤ Sizi tebrik ederim Allah bağışlasın :)
Rabbim tez zamanda nasip edr inşallah kuzum bende çok araştırmıştım hiç bir bilgi bulamamıştım yardımcı olduysam ne mutlu bana🙏

Merhaba bende 2 aydır kullanıyorum doktor yumurta kalıtesını gelıstırıyo dedı ve ıcındekı Q10 üreme saglıgı ıcım gereklıymıs ınsallah ıse yarar

Ben de 1.5 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen rahim filmi + qfolin ile 2. Ayında hamile kaldım. 1.5 yıldır ara ara başka folik asitler de kullandım ve mucize gibiydi benim için.
Tabi bu mucize kısa sürdü ve 2. Ayımda bebeğimin kalbi durdu.
Şuan kafamda çok fazla soru var , Allah isteyen herkese nasip etsin.
Tekrar düşündüğümde yine qfolin ile yoluna devam edeceğim.
İçeriğini söyle bırakayım , Methyltetrahydrofolat, İyot, Vitamin D3, Koenzim Q10 içeren takviye edici gıda

Merhaba bende 2 aydır kullanıyorum doktor yumurta kalıtesını gelıstırıyo dedı ve ıcındekı Q10 üreme saglıgı ıcım gereklıymıs ınsallah ıse yarar
kullandıktan sonra mı bebek girişimlerine başlanıyor kullanırken mi

Merhaba bu arada belirtmek isterim Q-folin kullandığım ay hamile kaldım fakat 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı. Benim içinde mucize gibi bişeydi. Tekrar denemeye karar verdiğimde bende qfolin ile devam edeceğim

Kizlar bende gebekalamiyorum eşimin sonuçlarınıyorumlayabilir
Screenshot_2020-02-11-09-26-56.png
misiniz?

Eşinizin test sonucuna göre sizinde gebe kalma ihtimaliniz biraz düşük gibi görünüyor. Keçiboynuzu kürünü araştırın mutlaka faydasını göreceksiniz benim eşimin değerlerinde yükselme oldu.
Sanırım ameliyat olması gerekliymis esimin neden olur ki ameliyat pek bilmiyorum ama

Mg olabılır benım kı bu mesela bu da pahalı ama b12li ve foliğin mg yüksek
D6706237-D735-4752-A52C-705C62482585.jpeg
4C18BDA6-98B0-4473-8693-30C406B337F0.jpeg

Kizlar bende gebekalamiyorum eşimin sonuçlarınıyorumlayabilirEki Görüntüle 2589088 misiniz?
GEBE KALMAKTA İLERİ HIZLILIK ÇOK ÖNEMLİ O DEĞERİ BAYA DÜŞÜK BENİM EŞİMDEDE VARI VARİKOSAL MELİYATI YAPIYOR DOKTORLAR BAZEN. SABAH AÇ KARNINA VE AKŞAM AÇ KARNINA KEÇİBOYNUZU VE AKŞAMDAN 4 KURU İNCİR SUDA BEKLETİN SABAH AÇ KARNINA YESİN VE SUYUNU İÇSİN BİRAZDA OLSA ARTIŞ OLUYOR BİZ DENEDİK.

BENDE Q FOLİN KULLANIYORU. ASLINDA HEPSİ BİRBİRİNE YAKIN İÇERİK FAKAT ŞÖYLE BİR DURUM VAR YENİ ÖĞRENDİM DOKTORLAR BAZI İLAÇ FİRMALARI İLE ANLAŞIYOR VE ONU ÖNERİYORLARMIŞ İLAÇ FİRMASINDA ÇALIŞANLARDAN ÖĞRENDİM.

İşe yaradı mı acaba Q folin. Ben de 1 haftadır kullanıyorum

X