• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puzzle Severler Kulubü

500 lük almıştım kızlar cumartesi günü yarın resmini eklemeye çalışıcammmmm şimdi kaçmam lazım

bende bi puzzle severim :asigim:
ama sınavlardan bayadır yapamamıştım
yeni 1000lik başlıyorum yakında :emir_bebek:

bu da en son kasımda yaptığım puzzle
1000 parçalık;
"KAPLUMBAĞA TERBİYECİSİ"
"ART PUZZLE"

kt19102008uc1.jpg

bu da yeni başlayacağım puzzle
"NEFERTARİ PRECEDED BY GODDESS ISIS"
"RICORDI PUZZLE"

fileve3.jpg

Son düzenleme:
ya kızlar bişi sorcam benim 2 parçam kayıp onları nerden temin edebilirim :uhm: ya da edebilir miyim :uhm:

Ben de yeni başladım diyebilirim puzzle yapmaya geçen yıl çok ustaymışım gibi aldığım 2000 parça puzzle bir türlü bitmedi şimdi 1 tane 500 parça aldım onunla uğraşıyorum inş.biter ve ben de resimlerini koyarım.a.s

arkadaslar bastan sona kadar okudum yorumlari ama yaben goremedim yada yok....

sizlere sormak istedim,yani puzzle ustalarina,,,benim kizimda cok sever puzzle yapmayi,,,,1000 parcalik puzzle almis babasi....cok sevdigi icin,,,,cerceveletmek istedigimiz zaman nasi yapmamis lazim,tek tek yapistirmakmi gerekiyo,yoksa baska yolumu vardir,,,,

merhaba arkadaşlara.s.!bende puzzle yapmaya yeni başlayacağım a.seşim sipariş vermiş gelir bugün yarın bakalım nasıl olacak?

selamlar,
bende acaba bu sitede puzzle seven varmı derken bu topiği gördüm.
bende 2. puzzle dayım. ilk puzzle ım 1500 parçalıktı. şimdi yaptığım ise 2000 parçalık educa puzzle. çok zorlandığım kesin. renkler pastel ve birbirine benzeyen parçalar oldukça fazla. aynı zamanda çalışıyorum. hafta içi hiç elim değmiyor, sadece hafta sonu yapabiliyorum (tabi evde olursam).

sizler ne kadar sürede bitiriyorsunuz. 2000 parçalık puzzle 3 aydır hala ortada duruyor bende ve ancak yarısı bitti diyebilirim...
bitirip duvarımda görmek istiyorum artık...

selam
3 aydır bitmeyen puzzle ım sonunda bitti. 2-3 haftadır hırs yaptım ve akşamları işten sonra yaparak bitirdim. çerçevelendikten sonra fotoğrafını paylaşırım.
herkese puzzle yapımında kolay gelsin...

slm bende puzzle sevenlerdenim bir çok puzzle yaptım şuan kremlin kızıl meydan yapıyorum 1000 parçalık...

benimde sipariş ettiğim puzzlım bir haftadır duruyor:1no2: yapmak istiyorum ama kızım rahat vermiyorhihoyyyt çalışma odasının kilidi yok ayarlamam lazımCADIARZU yoksa ömrü billah bitiremem!...

Bende 2 haftadır 1500 parça puzzle ile ugraşıyorum bitirince eklerim resmini sonra çerçeveletip salona asacagım tabi biterse :bbo:

kızlar merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum. yaklaşık 6-7 sene öncesine kadar biz de annemle puzzle yapardık. bu kulübü görünce inanın çok heyecanlandım. inanılmaz bir heves sardı beni. biz mb nin puzzle larını alırdık o zamanlar.bir kaç tane de educa yaptık. şimdi tekrar puzzle a başlamak istiyorum. tavsiye edebileceğiniz marka var mı? epey uzak kaldım ben markalardan . bir de nette bunu gördüm daha önceden de hoşuma giden bir resim tavsiye eder misiniz CLEMENTONI markası SİSTİNE MADONNA resmin adı. renkler birbiririne çok yakın zorlanır mıyım ve resim nasıl sizce??

oyunclem31437yd3.jpg

Şu an yaptığım 1500 parça Kaplumbağa Terbiyecisi'ni bitirdikten sonra bu puzzle yapmayı istiyorum.Çok güzel bir puzzle ben yapıp çok sevdiğim bir dostuma hediye edicem

Ben 2 senedır bıtıremdım 1000 parÇalık bıŞey var elımde ılk eserım olacak bıterse :)

ya zor iş ama 2 haftadır 1500 parçayı bıtıremedim ilk puzzlem bu ama çok sabırlı oldugumu anladım arada gelen misafirlere gelin şuna bi el atalım falan diyorum ama kimse yanaşmıyor yapamayız dıye :)

Back
X