Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar bişi sorcam benim 2 parçam kayıp onları nerden temin edebilirim :uhm: ya da edebilir miyim :uhm:
selamlar,
bende acaba bu sitede puzzle seven varmı derken bu topiği gördüm.
bende 2. puzzle dayım. ilk puzzle ım 1500 parçalıktı. şimdi yaptığım ise 2000 parçalık educa puzzle. çok zorlandığım kesin. renkler pastel ve birbirine benzeyen parçalar oldukça fazla. aynı zamanda çalışıyorum. hafta içi hiç elim değmiyor, sadece hafta sonu yapabiliyorum (tabi evde olursam).
sizler ne kadar sürede bitiriyorsunuz. 2000 parçalık puzzle 3 aydır hala ortada duruyor bende ve ancak yarısı bitti diyebilirim...
bitirip duvarımda görmek istiyorum artık...
kızlar merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum. yaklaşık 6-7 sene öncesine kadar biz de annemle puzzle yapardık. bu kulübü görünce inanın çok heyecanlandım. inanılmaz bir heves sardı beni. biz mb nin puzzle larını alırdık o zamanlar.bir kaç tane de educa yaptık. şimdi tekrar puzzle a başlamak istiyorum. tavsiye edebileceğiniz marka var mı? epey uzak kaldım ben markalardan . bir de nette bunu gördüm daha önceden de hoşuma giden bir resim tavsiye eder misiniz CLEMENTONI markası SİSTİNE MADONNA resmin adı. renkler birbiririne çok yakın zorlanır mıyım ve resim nasıl sizce??
![]()