• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puzzle Severler Kulubü

Eldekilerle idare edeceğiz o zaman :( Ben de alabilirim diye düşünüyordum :( Ühü ühü ühüüü :43: (Puzzle merakının geldiği son nokta :D )

selam, eşim bana 2000 parçalık bir puzzle daha almış a101 de indirimdeymiş,
hemde 14 tl fakat içinden yapıştırıcı çıkmadı.
ayrıca neon puzzlemış bakalım daha başladım fotolarını yüklerim.

Merhaba;
@eftalya_35
O kadar takip etmeme rağmen A101 Puzzle indirimlerine bir türlü rastlayamadım :-( baskı ve karton kalitesi nasıl ? merak ediyorum ...
Puzzle ilgilenen bu kadar çok arkadaşın bir arada olması ne kadar güzel..Ayrıca İçeriği Puzzle olan blog sayfama'da beklerim yorumlarınızla katkıda bulunursanız memnun olurum Puzzle Master | puzzle blog bol puzzle günler dilerim

puzzle a daha başlayamadım parçalara gö gezdirdiğim kadarıyla güzel
dış kutusunun kartonu çok dandik ayrıca yapıştırıcı çıkmadı. inşallah eksik parça çıkmaz:1:
bakalım yaptıkça yorumlarımı eklerim hatta foto yüklerim

Yeni arkadaşlar gelmiş :) Hoşgeldiniz :D

Eski sayfaları okuduysanız ben Educa - While She Was Sleeping isimli bir puzzle arıyordum. Bugün gezerken buldum :21: :21: :21: :21:

Altın bulmuş gibi sevindim valla :60: Hemen aldım tabii, o kadar arayıp da almasaydım olmazdı :60:

Bu akşam sayacağım parçaları. İnşallah eksik çıkmaz.

Annem bıraksa ben daha puzzle alırım da beni de tutan o :60: Bakalım puzzleyi gördüğünde çıngar çıkacak mı :60:

Yeni arkadaşlar gelmiş :) Hoşgeldiniz :D

Eski sayfaları okuduysanız ben Educa - While She Was Sleeping isimli bir puzzle arıyordum. Bugün gezerken buldum :21: :21: :21: :21:

Altın bulmuş gibi sevindim valla :60: Hemen aldım tabii, o kadar arayıp da almasaydım olmazdı :60:

Bu akşam sayacağım parçaları. İnşallah eksik çıkmaz.

Hoşbulduk :-) eski sayfaları okudum , aradığınız puzzle bulmanıza sevindim. bahsettiğiniz educa 1500 parça sanırım
20 yıldan fazladır yüzlerce puzzle yaptım daha bir sefer eksik parça çıkan kutu olmadı özellikle isim yapmış markalarda eksik çıkma ihtimalinin olmadığını düşünüyorum .........yapım aşamalarını burada bizimle paylaşırsanız memnun oluruz, kolay gelsin ..:-) Bol puzzle günler dilerim

Hoşbulduk :-) eski sayfaları okudum , aradığınız puzzle bulmanıza sevindim. bahsettiğiniz educa 1500 parça sanırım
20 yıldan fazladır yüzlerce puzzle yaptım daha bir sefer eksik parça çıkan kutu olmadı özellikle isim yapmış markalarda eksik çıkma ihtimalinin olmadığını düşünüyorum .........yapım aşamalarını burada bizimle paylaşırsanız memnun oluruz, kolay gelsin ..:-) Bol puzzle günler dilerim

Genelde olmuyor da fabrikasyon usulü üretim sonuçta,nadir de olsa olma ihtimali var, işi sağlama almak en iyisi :D Evet o puzzle 1500 parçalık. Bu ara sınavlarım var, elimde de tam anlamıyla bitirmediğim bir puzzle var, onlar bitsin, bitirip başlayacağım, o zaman fotoğraflarım.

Eski konuları okurken dikkatimi çekti puzzle alan arkadaşlar kutusunu açar açmaz eksik parça varmı diye saydıklarını yazmışlar, daha önceki mesajımda belirttiğim gibi 20 yıldan daha uzun süredir yüzlerce puzzle yaptım orjinal kutusundan eksik parça çıkan olmadı.........Şunuda söylemek isterim ''Clementoni''High Quality serisinde üzerinde yazan parça sayısıyla kutu içinden çıkan parça sayısı farklıdır 2000 parça puzzle 1998-1999 parça çıkabilir. fakat son parçayı koyduğunuzda poster tamamlanır ..........yapmaya başlamadan ''Clementoni''High Quality serisi bir puzzle sayarsanız panik olabilirsiniz kutuda eksik parça var diye düşünebilirsiniz...:-)
Örnek olarak Clementoni Puzzle '' Dream Horses'' 2000 Parça | Puzzle Master burada yapmış olduğum Puzzle 2000 parça olasına rağmen bittiğinde 1998 parça olarak tamamlandı....Benim başıma gelmedi ama internet ortamında okuduğum paylaşımlarda kutusundan eksik ve fazla çıkan bir markadan bahsedildiğini duydum...........Bittiğinde eksik bir parçayla karşılaşmak gerçekten üzücü bir durum :-(.......... puzzle ilgili arkadaşlarla birarada olmak ne kadar güzell :-)))

Dün gece saydım puzzleyi :D Eksik parça çıkmadı şükür. Bu hafta sınavlarımı bitireyim en azından parçaları ayırırım. Yalnız temsili resimlerdeki gibi değil, parçalar biraz daha koyu gibi. Bakalım oluşturunca nasıl olacak.

Merhaba;

Şu anda sağımda solumda iki adet 3000 Parça Educa picasso Guernica tablosunun puzzle var. onları tamamlamakla meşgulüm, her yeri gri beyaz görmeye başladım :-))

kızlar bende geçenlerde a101 den aldım bi şato böyle çiçekli böcekli kartondaki şekille hiç uyuşmuyor tamamen kafama göre yapıyorum baya yarıladım aslında bitsin bende yüklerim fotografını

ben genelde mukavvada yapıyorum puzzleımı. masada ya da yatağımın üzernde yapıyorum. yerde fazla belim ağrıyor. 4 tane 1000lik 2 tane 500lük puzzle odamın duvarlarını süslüyor :) ve şuan yeni 1000liğimi bitirmek üzereyim çok güzel bi kız kulesi manzarası yapıyorum. bitmesini en cok istediğim heyecanlandığm puzzlem bu olacak :) sevgilime hediye edicem :)

kızlar bende geçenlerde a101 den aldım bi şato böyle çiçekli böcekli kartondaki şekille hiç uyuşmuyor tamamen kafama göre yapıyorum baya yarıladım aslında bitsin bende yüklerim fotografını

Merhaba;

A101 satılan puzzle bende aldım , elimdeki 3000 parça 2 adet Educa guernica tamamlandıktan sonra bende o puzzle başlamayı düşünüyorum

valla herkes eksik parçadan şikayetçi a101den aldığım puzzleım yeni bitti bende de 1 adet fazladan parça var iyi mi :P:P

merhabalarrrr.... ilk acemiliğimi bu puzzleda geçirdim. hatırlarsınız belki diye buraya koyduğum puzzle ın dış görünüşünü atmıştım. tekrar koydum ve puzzle ın son haliiiiiiiiiii. şöyle saçma bi durum var. 1 parçadan 2 tane koymuşlar içine ve şuan 2 parçası eksik. sabaha karşı ablamla bitirdik. eksik parça bildirimini yaptım. biraz öncede aradım. kadın çok eski bi ürünümüz dedi o :53: alalı şurda kaç oldu sanki:44:

[/ATTACH] $WP_20130408_001.webp$WP_20130627_009.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X