• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puzzle Severler Kulubü

Eveeet New york geldi. Bottaki kız da geldi ks Games'den. Gördüğüm kadarı ile parça kalitesi güzel. Biraz koyu renkler ama idare eder diye düşünüyorum.
New york tabiki parça kaliteside renklerde mükemmel :) Misafirim tabi fiyatını sölemedi ama internettekinden çok daha ucuz almanyada dedi. ağustosta gelirken tekrar hangisini istersem
getirecek :52: Atlarda çok büyük gelişme yok bunaltıyo parça renkleri çok yakın ve fazla olunca zor oluyo şimdilik. İlerleme pek yok :D resim atıyomm :9: $Adsýz.webp

Gelmiş Puzzle Antalyaya , Yarın eve teslim edilcekti ama ben istemedim :D :27: Eşim beni biraz öldürebilirde :D Yeter hergün yeni kutu geliyo diyerekten:4: Yarın otele teslim edecekler. Arkadaşlar teslim alıcak :)) Ctesi Akşam haberleri vericiğim canımmmm :16: Ayrıca Ctesi günü new york'da geliyoooo :52::52::52::52:

Geldi mi puzzlelerin :52::52: Ben While She Was Sleeping'i alamadım daha :26: Piyasada bulamıyorum, şu ara işlerim var evde de yokum gündüz eve kimse olmayabiliyor, kargo gelse kim karşılayacak onu :31:

Nerede bu puzzle cı kızlarrrr herkes kaybolduuuu :24::24:

Bu hafta sınavlarım var canım, o yüzden ara ara bakıyorum foruma fazla takılmadım bu ara. Bir bitse de puzzlelerimi elime alsam, çok sıkıldım yaa

Bu arada, senin o beğendiğin puzzleyi yapan arkadaşa mesaj attım, markası nedir diye, belki yazar.

Son düzenleme:
kızlar şimdi gördüm hangi puzzle oldugunu yapalı baya bi zaman olunca hangisini ekledigimi unutmuştum..evet anatolian markası ben çok memnun kaldım kalitesi iiydi bi arkadaşımıza dügün hediyesi yaptık eskitme açık renk çerçeveyle süper oldu..tavsiye ederim yapımıda zevkli,renkleri falan canlı...arkadaşın evinde gördükçe içim gidiyo valla çok gösterişli duruyo

Eveeet New york geldi. Bottaki kız da geldi ks Games'den. Gördüğüm kadarı ile parça kalitesi güzel. Biraz koyu renkler ama idare eder diye düşünüyorum.
New york tabiki parça kaliteside renklerde mükemmel :) Misafirim tabi fiyatını sölemedi ama internettekinden çok daha ucuz almanyada dedi. ağustosta gelirken tekrar hangisini istersem
getirecek :52: Atlarda çok büyük gelişme yok bunaltıyo parça renkleri çok yakın ve fazla olunca zor oluyo şimdilik. İlerleme pek yok :D resim atıyomm :9:Eki Görüntüle 697957

Yavaş yavaş ilerler o :D Kafa dağıtmak için 1000 lik New York'a başla derim :D

KS Games'in bir New York puzzle ını gördüm Kipa'da kutu açıktı bir parça baskılarına bakayım dedim :27: Güzeldi aslında. Belki o resmi almayı düşünürüm daha sonra :D

Eveeet Şu aralar çok canım sıkkın o yüzden benimde pek birşeylerle ilgilenesim yok. Ama kafa dağıtmak için arada oturuyorum puzzle'ımın başına.
$Adsýz.webp
New york'a bu biter bitmez başlıcam. Elimdeki bitmeden ona el atarsam bu sefer öncekinden hevesim kaçıyo.
Eşimde sağolsun baya baya yaptı. Yarı yarıya bile sayılıy :))

Eveeet Şu aralar çok canım sıkkın o yüzden benimde pek birşeylerle ilgilenesim yok. Ama kafa dağıtmak için arada oturuyorum puzzle'ımın başına.
Eki Görüntüle 702806
New york'a bu biter bitmez başlıcam. Elimdeki bitmeden ona el atarsam bu sefer öncekinden hevesim kaçıyo.
Eşimde sağolsun baya baya yaptı. Yarı yarıya bile sayılıy :))

:9::9::9::9:

Ben 500 lük açıyorum öyle sıkılınca :9: Zaten tek halı var evde :D

Evet, bayağı yapılmış, neredeyse yarısı bitmiş :D Güzele benziyor. Hatta ne diyeceğim, nasılsa parça kayıp ya, problemli çıkan parçaların da yedeğini iste, görüntü güzel olsun :D

ışık vurdugu için yansıdı resim çok daha güzel yakından...çerçeveciye bi arkadaşla toplam 5 puzzle götürdük adam bunu kenara ayırmış bana ver başka para ödeme diye ama özellikle eşim çok begenerek aldı bu puzzle ı...educa kalitesi bi başka oluyo...

:9::9::9::9:

Ben 500 lük açıyorum öyle sıkılınca :9: Zaten tek halı var evde :D

Evet, bayağı yapılmış, neredeyse yarısı bitmiş :D Güzele benziyor. Hatta ne diyeceğim, nasılsa parça kayıp ya, problemli çıkan parçaların da yedeğini iste, görüntü güzel olsun :D

Mantıklı aslında :D
İlk önce siyah bölümleri bi ayırmaya başlayım , hala acaba bi yerden çıkarmı parça umudu var içimde. Olmadı hepsini birden isterim. :27:
Bugün yine bi 30 parça filan yerleştirdim heralde. Bazen çooook yavaş ilerliyo. seriyi tutturdummu tamam :D

Mantıklı aslında :D
İlk önce siyah bölümleri bi ayırmaya başlayım , hala acaba bi yerden çıkarmı parça umudu var içimde. Olmadı hepsini birden isterim. :27:
Bugün yine bi 30 parça filan yerleştirdim heralde. Bazen çooook yavaş ilerliyo. seriyi tutturdummu tamam :D

Başla başla :D Bazen parçalar birbirine yapışıyor, sayarken eksik sayıyorsun, çıkmazsa da problem değil, hepsini bir istersin :D

Ben de aynıyım. Otomatiğe bağladım mı gidiyorum. Yok moda giremediysem 3-5 parçayı zor takıyorum :D İlk yaptığım bebekli puzzleyi öyle bitirdim mesela. Şimdi elimdekini bitirip Sailing In Paradise'a geçicem işte. Gerçi onun da parçaları minik minik, ne kadar sürer acaba :37: Ki başka da fazla parçalı puzzle yok elimde, 500 lükleri saymıyorum artık. :9: Bir de bahsettiğim puzzleyi bulsaydım iyiydi :S Asacağım yeri seçtim de puzzlenin kendisi yok ortada :60:

Son düzenleme:
Ya kızlar bir şey daha diyeceğim. Çoğunlukla puzzlelerinizi netten alıyorsunuz değil mi? Puzzle Depo'yu biliyorum çok memnun olmayan yok ama eksik çıkarsa geri yollayabilir miyim (malum bazı firmaların eksik parça desteği yok) bir de Puzzle Galeri'den alışveriş yapan var mı? Güvenilir bir mağaza mıdır?

Ben bir kere sipariş vermiştim. Hangi markaydı hatırlamıyorum baya oldu ama eksik parça yoktu. Sanırım eğer kapıda vazgeçersen kargo ücretini ödeyip yollayabiliyodun. Siteden detaylı okumak lazım.

Ben bir kere sipariş vermiştim. Hangi markaydı hatırlamıyorum baya oldu ama eksik parça yoktu. Sanırım eğer kapıda vazgeçersen kargo ücretini ödeyip yollayabiliyodun. Siteden detaylı okumak lazım.

Yok benim sıkıntım o değil. Adamları tutup parça sayacak halim yok :D Eksik çıkarsa geri yollayabilir miyim diye düşündüm de.

Aynen gece 12 ye kadar çalışıyorum Allahtan bugün 9 da finito. :ssz:

Bunların da bir ayarı olsun ya :ssz:

Son düzenleme:
Yok benim sıkıntım o değil. Adamları tutup parça sayacak halim yok :D Eksik çıkarsa geri yollayabilir miyim diye düşündüm de.

Bunların da bir ayarı olsun ya :ssz:

valla 15'i son yavrum. Sonra sabit 7-9 olacak bende bunaldım sorma gitsin. İnanılmaz kilo aldım stresten akşamları yemek yiyorum habire.. Acil kilo vermem lazım en az 4 kilo. Karpuz yiyip zayıflama kararı aldım ... :56:

Back
X