valla 15'i son yavrum. Sonra sabit 7-9 olacak bende bunaldım sorma gitsin. İnanılmaz kilo aldım stresten akşamları yemek yiyorum habire.. Acil kilo vermem lazım en az 4 kilo. Karpuz yiyip zayıflama kararı aldım ...
Eveet severim salatilgi. Bugun bi fincan kahve ve 2 dilim kek yedimaksam yemegini kaldirmam lazim. Iyi oldu bak bildigim onu. Karpuzla peynir filanda yiyebilirim. En buyuk problem tatli bende. Kendim yapip yapip yiyorm. Esimde bende aldik biraz 2-3 kilo bile bize fazla geliyo. Neyse zayiflicam insallah
Duyanda 100kg sancak haha aslinda 57
Puzzle az kaldi ise gidim foto atcam
Eki Görüntüle 707226
Bu da benim sürüm sürüm sürünen puzzle ımın bugün öğlen saatlerindeki haliBir kısmını daha bitirdim aslında, makine yanımda değil şimdi, onun için çekemedim Gelirse çeker atarım
O değil de, bu puzzlenin parça kalitesi ciddi anlamda iyi. Ayırırken soldaki koyu renkli bir parçanın kaplamasında ufak bir açılma oldu, puzzle yapıştırıcısıyla yapıştırdım, diğerlerinden bir farkı kalmadı parçanın. Şimdi o ayrılan parça hangisiydi deseniz bulamam yaniMesela Educa puzzledeki parça ayrılmaları bariz oluyor. Ama gülü seven dikenine katlanır olayı olduğu için, güzel resimler oluyor, parça yerleşimleri de nispeten kolay, idare ediyoruz
Bu puzzle Ravensburgerda gördüm dün. Aynı marka mı başkamı ?
Ben dün Twilight new yorkun kenar parçalarını ayırıp bide saydım eksik yok.
Atlar az kaldı sanırım bu akşam biter. Arada inanılmaz kalite farkı var gerçekten.
Eveet severim salatilgi. Bugun bi fincan kahve ve 2 dilim kek yedimaksam yemegini kaldirmam lazim. Iyi oldu bak bildigim onu. Karpuzla peynir filanda yiyebilirim. En buyuk problem tatli bende. Kendim yapip yapip yiyorm. Esimde bende aldik biraz 2-3 kilo bile bize fazla geliyo. Neyse zayiflicam insallah
Duyanda 100kg sancak haha aslinda 57
Puzzle az kaldi ise gidim foto atcam
Tebrikleerr :) bende atlari bitirdim de resmi telden atamyorum aksama yuklerim. Ben siyah cerceveyi tercih ederim daha klas durur gibime geliyo
Bitmiş resmi at bitmiş resmi :)):)
Mahşerin 4 atı da çok minik parçalıydı. Ravensburger ı açınca direk parçalar gözüme 2 katı gözüktü walla.
Malesef internette bile ravensburgerin çok fazla çeşidi yok. Sipariş verdiğime değmeyecek çoğu.
Eki Görüntüle 709734 Eki Görüntüle 709733
Ooooo, süper olmuş
Asayım yerine fotoğraflayacağım3000 lik olunca parçaların küçülmesi normaldir. Eksik parça ortaya çıktı mı bu arada?
Maalesef yok ya. Olmadı benim de teyzem Ağustos'ta gelebilir, ona söylerim belki.
Yok canım ya hala eksik o köşe. Ama parçanın gelmesi 2 hafta sürcek o yüzden hiç uğraşıpda istemedim bile. Yapıştırdık çerçeveletmeye götürücez bakalım. Parçanın
şeklini çıkardım belki mukavvadan yaparım kendim. üstünüde rengine göre boyarız olur biter. zaten tam köşe. Belli olmaz gibime geliyor.
Okadar güzelki ravensburger inanılmaz zevkli yapması. yarım saatte 100 parça oturttum yani o derece. Eki Görüntüle 710462
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?