Puzzle Severler Kulubü

valla 15'i son yavrum. Sonra sabit 7-9 olacak bende bunaldım sorma gitsin. İnanılmaz kilo aldım stresten akşamları yemek yiyorum habire.. Acil kilo vermem lazım en az 4 kilo. Karpuz yiyip zayıflama kararı aldım ...

İyi bari, gözün aydın Gece çalışınca öyle oluyor aslında. Karpuzun yanında salatalık da ye derim eğer seviyorsan. Özellikle ara öğün olarak Karpuzu da aç karnına tüketmemeye çalış, içinde meyve şekeri fazla, kan şekerini birden oynatır.

Eveet severim salatilgi. Bugun bi fincan kahve ve 2 dilim kek yedim aksam yemegini kaldirmam lazim. Iyi oldu bak bildigim onu. Karpuzla peynir filanda yiyebilirim. En buyuk problem tatli bende. Kendim yapip yapip yiyorm. Esimde bende aldik biraz 2-3 kilo bile bize fazla geliyo. Neyse zayiflicam insallah
Duyanda 100kg sancak haha aslinda 57
Puzzle az kaldi ise gidim foto atcam

Hahahah öyleyse daha iyi Yalnız sakın öğün atlama, bu sefer aç kalma süresi uzadıkça ne yersen vücudun onu yağa çevirip depolar, daha sakat. Öğün atlama, tatlı işini en aza indir.

At puzzleyi de görelim Ben de atacağım şimdi

Son düzenleme:

Bu da benim sürüm sürüm sürünen puzzle ımın bugün öğlen saatlerindeki hali Bir kısmını daha bitirdim aslında, makine yanımda değil şimdi, onun için çekemedim Gelirse çeker atarım

O değil de, bu puzzlenin parça kalitesi ciddi anlamda iyi. Ayırırken soldaki koyu renkli bir parçanın kaplamasında ufak bir açılma oldu, puzzle yapıştırıcısıyla yapıştırdım, diğerlerinden bir farkı kalmadı parçanın. Şimdi o ayrılan parça hangisiydi deseniz bulamam yani Mesela Educa puzzledeki parça ayrılmaları bariz oluyor. Ama gülü seven dikenine katlanır olayı olduğu için, güzel resimler oluyor, parça yerleşimleri de nispeten kolay, idare ediyoruz

Son düzenleme:
Puzzledepodan da puzzlegaleriden de alisveris yaptim kizlar ama puzzledepo daha guvenilir, eksik parca cikarsa gondermiyorsunuz parcayi size gonderiyorlar ya da yapilmis bitmis veya yapilmamis yeni puzzle gonderiyorlar diye biliyorum arkadaslardan...

Benim basima hic eksik parca gelmedi ama bir keresinde puzzledepodan aldigim puzlelardan biri gelmedi elime hemen aradim stoklarda yok gelince ginderecegiz dediler aradan kac ay gecti gondermediler aradim elimizde yok ama aldiginiz puzzle fiyati kadar hediye ceki yapalim dediler baska puzzle secip almistim ben de... Yani iki siteye de guvenebilirsiniz... Hem ucuz da oluyor ozellikle kampanyalari takip ederseniz epey uygun fiyata puzzle alabilirsiniz....

Bu puzzle Ravensburgerda gördüm dün. Aynı marka mı başkamı ?
Ben dün Twilight new yorkun kenar parçalarını ayırıp bide saydım eksik yok.
Atlar az kaldı sanırım bu akşam biter. Arada inanılmaz kalite farkı var gerçekten.

Ravensburger canım bu da. Ravensburger - İç Huzur (Wellness) Alacaksan puzzle depoda anneler günü kampanyasının içinde var.

Son düzenleme:

Dun gordum baktim cnm da esim begenmedi resmi. Guzel bi manzara istiyor o. Ingiltereye msj atip isticem.

Süper olmuş Hazır çerçeve de kullanabilirsin, pembe-eflatun tonlarında. Çok iyi uyum sağlar.

Tebrikleerr :) bende atlari bitirdim de resmi telden atamyorum aksama yuklerim. Ben siyah cerceveyi tercih ederim daha klas durur gibime geliyo

Ben de Wellness i bitirdim Hatta çerçeveledim (Elimde hazır çerçeve vardı da) Şimdi Sailing In Paradise'a geçeceğim. Dün akşam parçaları ayırdım Çok sıkıcı parça ayırmak yaa :S Bakalım onu ne zaman bitirip çerçevelerim. Gerçi muhtemelen çerçeve için götürürüm ölçüleri küsuratlı çünkü. Bakalım onun duruşu nasıl olacak. Ravensburger'e bayıldım Uzaktan bu puzzledir demezsin fotoğraf gibi görünüyor. Beğendiğim resim bulursam kesinlikle Ravensburger alırım. Yaa ne olurdu şu While She Was Sleeping Ravensburger olsaydı :S (Tripspor mode: On )

Tebrikleerr :) bende atlari bitirdim de resmi telden atamyorum aksama yuklerim. Ben siyah cerceveyi tercih ederim daha klas durur gibime geliyo

Aslında çerçeve işinde biraz da renk uyumuna dikkat etmek gerekiyor. Ama senin Mahşerin Dört Atlısı'na siyah çerçeve süper olur

Son düzenleme:
Eveet, Sailing In Paradise hazırlık aşaması

Tek sevmediğim şey, parçaları minik normal puzzle parçasına göre. Bakalım ne olacak.

Bitmiş resmi at bitmiş resmi :)):)
Mahşerin 4 atı da çok minik parçalıydı. Ravensburger ı açınca direk parçalar gözüme 2 katı gözüktü walla.
Malesef internette bile ravensburgerin çok fazla çeşidi yok. Sipariş verdiğime değmeyecek çoğu.

Ooooo, süper olmuş

Asayım yerine fotoğraflayacağım 3000 lik olunca parçaların küçülmesi normaldir. Eksik parça ortaya çıktı mı bu arada?

Maalesef yok ya. Olmadı benim de teyzem Ağustos'ta gelebilir, ona söylerim belki.

Son düzenleme:

Yok canım ya hala eksik o köşe. Ama parçanın gelmesi 2 hafta sürcek o yüzden hiç uğraşıpda istemedim bile. Yapıştırdık çerçeveletmeye götürücez bakalım. Parçanın
şeklini çıkardım belki mukavvadan yaparım kendim. üstünüde rengine göre boyarız olur biter. zaten tam köşe. Belli olmaz gibime geliyor.

Okadar güzelki ravensburger inanılmaz zevkli yapması. yarım saatte 100 parça oturttum yani o derece.

Köşe dikkat çekmez kanımca. Üzerine parça parlaksa parlak yapıştırıcı da sürersin olur biter.

Valla bence de ya, problem yaşadığım bir parçası hiç olmadı oturturken. Castorland şu anda uğraştığım puzzlenin markası, ama parçalar birbirinin yerine oturabiliyor, uğraştıracak gibi görünüyor. Bir de Ravensburger'in sitesine baktım, güzel resimler de var arada, özendim valla, Türkiye'de yok o resimler Sen hiç yurtdışından puzzle aldın mı gümrüktü kargoydu falandı astarı yüzünden uçar mı meblağ

Son düzenleme:
Yurtdışından hi. sipariş vermedim çünkü verilmiyor. Ancak Ebayden yada amazondan bakmak lazım. Eğer normal kargo istersen bi 20 gün sürüyo onda bile 5 6 dolar gibi bir fark çıkıyor ortaya canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…