- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Yuvarlak yer dışında her yeri sökülüyor orasını çıkaramadım sadeceCanım banyoya atma sakın. İçinde strafor var oda ıslanır tam kurumaz. Aynısını bana arkadaşım verdi. YouTubeda videosu var. Ben yapamadım fakat eşim çıkardı. Her parçası ama her parçası çıkıyor en dibe dek. Makinaya attım hepsini.
O straforun sonuna kadar ulaşacaksın video ile.
Videoya baktım da onun o kısmı farklıymış yeni model heralde benimki sabit onunki yuvarlak delik şeklindeCanım banyoya atma sakın. İçinde strafor var oda ıslanır tam kurumaz. Aynısını bana arkadaşım verdi. YouTubeda videosu var. Ben yapamadım fakat eşim çıkardı. Her parçası ama her parçası çıkıyor en dibe dek. Makinaya attım hepsini.
O straforun sonuna kadar ulaşacaksın video ile.
Ben de ikinci el çok kullanırım, koca beşik yikamisligim var balkonda. Puset güvenlik için üretilen bir eşya, sudan etkilenecek malzeme koyacaklarini sanmıyorum, sudan etkilenecek malzeme Allah esirgesin araç içinde darbeye karşı da dayanıklı olmazdı. Yine de risk almamak için yıkarken elinizi çabuk tutun biraz. Eski tül perde, limon soğan filesi falan varsa daha hızlı yikayabilirsiniz belkiEvet ikinci el aldım depoda tozlanmış poşetsiz falan koymuş. Olmadı öyle yıkıycam artık içinde böyle köpük tarzı bişey var ıslanınca kötü olur mu
İçinde strafor var ıslanırsa kötü olur muBen de ikinci el çok kullanırım, koca beşik yikamisligim var balkonda. Puset güvenlik için üretilen bir eşya, sudan etkilenecek malzeme koyacaklarini sanmıyorum, sudan etkilenecek malzeme Allah esirgesin araç içinde darbeye karşı da dayanıklı olmazdı. Yine de risk almamak için yıkarken elinizi çabuk tutun biraz. Eski tül perde, limon soğan filesi falan varsa daha hızlı yikayabilirsiniz belki
Emin değilim.İçinde strafor var ıslanırsa kötü olur mu
Yok ben kilifi makimeye atinca knuda cok yıkadim hic bisey olmuyoİçinde strafor var ıslanırsa kötü olur mu
Nasıl çıkıyor çıkmadı kumaşla birlikte sabitlenmiş gibiCıkar orasıda ben 3 tane baska baska marka kullandim hepside cıkıyo
Aynısı mavisi bende de var çıkıyor bunlar yanlarda plastigin arkasına doğru ince ip geçirilmiş bi bak mutlaka görürsünYanlardan çıkardım ama kemer kısmı nerden çıkarılıyor çözemedim 2. Ve 3. Fotoğraftaki yerleri sabit nasıl çıkarılıyorEki Görüntüle 3272870 Eki Görüntüle 3272871 Eki Görüntüle 3272872
Yok ya benimki sabitlenmiş kumaşla birlikteAynısı mavisi bende de var çıkıyor bunlar yanlarda plastigin arkasına doğru ince ip geçirilmiş bi bak mutlaka görürsün
Geri nasıl taktın kessem mi acaba çok kirliBende arasina tornavida ucu sokup cikarmistim
Buda çıkar bence biraz uğraş çıkmıyorsa da lif veya bulaşık süngeriyle ovala sonrada durula yada öyle silYok ya benimki sabitlenmiş kumaşla birliktetek çıkmayan yer burası
Tamam olduuuBuda çıkar bence biraz uğraş çıkmıyorsa da lif veya bulaşık süngeriyle ovala sonrada durula yada öyle sil
Çıktı mıTamam olduuu
Evet biraz ugrastırdı ama çıktıÇıktı mı
Yok o tirnakli birsey geri takılıyorGeri nasıl taktın kessem mi acaba çok kirli
Çıkardım makinede şuanYok o tirnakli birsey geri takılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?